Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ales
Da mal parafraziram taetov naslov..

Skor bolje, da že pred Beogradom napišem, da ne bo potem zgledal, ko da se nekaj vadim..

Zadnje dni sem bil v sklepnih pripravah (ha,ha) za eno malo daljšo preizkušnjo, ko se z Lojzetom dogovoriva za en kolesarki krog okoli Šmarne. Po mal lovljenja na Orehku, se tm nekje do Mavčič le ujameva, jo nažgeva v veter za naju čist spodobnih 40 in potem nama tm mal pred Zbiljami nasproti pripeljeta dva avtomobila vštric..Midva tesno en za drugim, bremzava kolkr se da, ko gre prehitevajoči avto že skor mimo, začne mene zanašat, zapeljem na bankino v eno vdolbino, kolo obstane, jaz pa ko v risanki poletim čezenj. Priletim v podobno jamo par metrov naprej, se z glavo zarijem (k sreči) v en kup listja in kopriv ene 10 cm zraven kr debele brune. Tko hitr Garmin še nikoli ni pokazal pojemek iz 35 na nulo..

Anyway..mal potolčem z Lojzetovo pomočjo zlezem iz luknje, brezvesten voznik odbrzi naprej, midva pokličeva policaje, pol dežurna, Jesenice..plani se mal podrejo, ampak po današnji brunarci smo spet vsi polni načrtov za prihodnja srečanja..

.ps Ja miljon drugih variant bi se lahko bistveno slabše za naju končale; sva se najprej že midva, potem še policaji, pa prijetna dežurna zdravnica, še moja nadomestana zdravnica se kr ni mogla zadržat smeha...

p.p.s tkole sem pa zgledal, ko sem prišel s slikanja, že očiščen krvi, spedenan za na fotko..hmm, skor za zamenjavo avatarja!

Slika
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja verjamem v kakšni situaciji si bil in kako se počutiš.Se dobro spomnim ko sem še precej časa nazaj nekaj let.Ko sem s specialko letel iz Križev skozi Senično proti Golniku.In lepo mimo gostilne Pr, Bajd na ovinku sem tako priletel da ga nisem zvozil in šel naravnost na travnik in hop čez kolo.
Kolo skoraj fuč jaz pa zlomnjeno ključnico.
Hja iz tistih spodobnih 50 ali mislim da precej več ker sem vrtel v prazno.
Skratka neprijetna izkušnja.
Sam da ni blo hujš.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
O smola Aleš, želim ti hitro okrevanje!

Vidim da znaš gledat s pozitivne plati na dogodek.. A so brezvestneža dobil :?: Kako nekateri vozniki vozijo agresivno, še dobro da nisem veliko na kolesu.. :evil:
Uporabniški avatar
 mazi
Aleš,

Tudi sam sem imel že neprijetno srečanje s pijanim voznikom, ki je zapeljal povsem na levo stran - tako da se mu nisem imel kam umakniti... :cry: No mene je tudi ''nabasov'' in potem še ušel... Vsekakor ti želim čimprejšnjo sanacijo poškod! :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
ales napisal/-a:p.p.s tkole sem pa zgledal, ko sem prišel s slikanja, že očiščen krvi, spedenan za na fotko..hmm, skor za zamenjavo avatarja!

zamenjaj :wink:

želim ti čimprejšnje okrevanje ... hvalabogu, da si nisi nč zlomu :roll:
Uporabniški avatar
 tae
Aleš, v čast si štejem, da si si "sposodil" moj naslov teme.

Načeloma vsi vemo, da so poškodbe del vsakega športa, vendar verjetno nihče ne pričakuje, da jih bo staknil na tak način. Omenjenega voznika bo življenje sigurno kaznovalo na nekem drugem področju, ne glede na to ali ga bodo kdaj dejansko dobili ali ne. Saj veš, vsaka palica ima 2 konca. Moja mama bi rekla: "Nikoli ne veš, zakaj je kaj dobro." V tvoji situaciji je težko kaj dobrega, pa vendar smo tekači načeloma optimisti, tako da je dobro, da si živ.

Želim ti čimprejšnje okrevanje.
Uporabniški avatar
 pegaz
Aleš, :shock:

samo da si cel. Hitro se pozdravi!

Pa še en citat za na to mesto:
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Več v BG. LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Aleš, ASAP okrevanje!!

Poleg brezvestnih voznikov obstajajo tudi brezvestni rušilci nepremičnin.
Prijatelj je ravno tako drvel z biciklom, ko je pač začel spreminjati smer proti travniku. Poletel je čez krmilo in z obrazom pristal na daleč naokoli edinem kupu zidakov.
Razbita arkada, zlomljena ličnica,...k sreči je oko ostalo nepoškodovano.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA