Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Aja, pisal sem o doseženem v prvi polovici leta, nič pa za naprej. Kakih rezultatskih ciljev si ne postavljam, želja je optimalno odteči prihodnje tekme v Gorenjskem pokalu, SAM 35...
Ostaja mi še nekaj izzivov: prvič nastopiti na Grintovcu ( kot kaže, tudi letos ne bo šlo- neugoden datum), prvič nastopiti na 42 km (ali čimboljši rezultat na 21 km- lani je prevagala krajša varianta)...
Teh tekov in prekrivanja datumov je toliko, da res ne moreš biti povsod, kjer bi si želel, pa še drago bi bilo (prijavnine, kilometrine...).

LP, vencelj

se vidimo na nalednjih tekmah :)
Uporabniški avatar
 Junc
Prvo polletje:
- uspešno polmaraton v Sežani pod 1.40 - deoseženo 1:38:20
- skoraj izboljšan čas v Radencih
- ni izobljšav na tekih 10 km

Cilj:
polmaraton Lj 1:37:00
Brdo - pod 42:00
redno trenirati
Uporabniški avatar
 rainbow
Moj prvi in najpomembnejši cilj ostati nepoškodovana, žal neuresničen :(
Vsi načrti so se tako sesuli že na samem začetku sezone in trenutno se najbolj ukvarjam s tem, kako čimprej sanirati poškodbo.

Posebnih ciljev sicer nisem imela (slabe izkušnje s poškodbami že v preteklih letih), želja pa je bila vseeno izboljšati PB na malem maratonu oz. pomakniti to mejo pod 1:45. Seveda tudi udeležba na nekaterih rekreativnih tekaških prireditvah, brez posebnih rezultatskih ciljev, zgolj z nasmehom in v prijetni družbi.

Ostanek tekaške sezone pod vprašajem :arrow: vesela bom, če bom do konca oktobra pripravljena, da odtečem 21-ko na LM :?

Ker pa je v vsem slabem tudi kaj dobrega...poškodba me vsaj ne ovira pri drugih oblikah rekreacije, tako da ....upam vsaj...ostajam kljub vsem nevšečnostim v dobri kondiciji :?: :)
Uporabniški avatar
 namaste
V Radencih mi je uspelo izboljšati PB na polmaratonu - 1:45 (15 min hitreje kot na Ljubljanskem :-), pri treningih sem kar pridna, malo manj pri tem, kaj jem :oops:

Za naprej pa si želim:
- da je tek še naprej redni spremljevalec mojega življenja t.j. tek min 3X teden

Kaj drugega ne pričakujem, ker mi spremenjene življenjske okoliščine žal ne bodo dovoljevale, da bi se zelo posvečala teku in se udeleževala tekaških prireditev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA