Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 32. Maratona 3 src. Dosežen čas: 3h: 36´27˝, doseženo 4. mesto v kategoriji M-55. Plan je bil sicer malo boljši, vendar se danes ni izšlo.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes pa ssm zopet tekel. Udeležil sem se tekme PREŽIHOVINA NARAVSKE LEDINE, katera šteje za Štajersko Koroški pokal in Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih.Kljub včerajšnjim naporu na maratonu, mi je tek odlično uspel.Dolžina proge 8,6 km in 570m/v,dosegel sem čas:48´41˝in 1. mesto v kategoriji.
Uporabniški avatar
 jedrnat
bobsaap napisal/-a:skitnica, kaj pa regeneracija? :)

Čestitke za dosežke in dobre teke! ;)

Hm, tudi mene zanima ali so vsi trening programi napačni :o ali pa je skitnica tudi en tak "stroj", ki pod vprašaj postavlja pravila ALI pa morda pretirava in samo vprašanje časa je kdaj bo prišlo do nespametne poškodbe...
:roll:

Kakorkoli, rezultat je pa dober. :clap: :clap:

Jaz danes nedeljskih 17km.
Uporabniški avatar
 skitnica
jedrnat napisal/-a:
bobsaap napisal/-a:skitnica, kaj pa regeneracija? :)

Čestitke za dosežke in dobre teke! ;)

Hm, tudi mene zanima ali so vsi trening programi napačni :o ali pa je skitnica tudi en tak "stroj", ki pod vprašaj postavlja pravila ALI pa morda pretirava in samo vprašanje časa je kdaj bo prišlo do nespametne poškodbe...
:roll:

Kakorkoli, rezultat je pa dober. :clap: :clap:

Jaz danes nedeljskih 17km.

Današnja tekma je bila mišljena kot regeneracijski tek, ker pa je bilo počutje dobro je šlo malo hitreje in upam da brez slabih posledic.
 Cici
Danes pa velja zapisati: tekli sva iz Ljubljane (Center) na vikend - Podvrh nad Poljanami. 41.5 km, 1998 višinske razlike, luštnih 5h 34 min. Traso sva urezali takole: Lj Center - Podutik - Toško Čelo - Katarina - Gonte - Tošč - Selo - Črni Vrh - Pasja Ravan - Poljane - Javorje - Podvrh. Lahkotno skozi bujno zeleno polhograjskih pomladnih stezic. No, edino tisti klanec iz Poljan v Podvrh je izrinil nekaj elegance ... :wink:
Vsem poljube, vsem pozdrave,

Cici in Mucki
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: 26.5. :arrow: Visoški tek;
:arrow: 27.5. :arrow: pohajkovanje Sp. Danje in okolica, cca 6km;
:arrow: 28.5. :arrow: tek Železniki- Dražgoše po cesti, povratek po gozdnih poteh ena daljša varianta...;
:arrow: danesdopoldnebogvekolkoštenggoredolevslužbipopoldnemalosemmalotjapoopravkihpeš;

Lp, vencelj
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA