Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
ja ti, fantje, ti. Me pa naivne kot sobarice. Pa pri teh letih....
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:Koliko vas gre v Palmanovo Lenči, Franc, Mojca... še kdo?
:wink:

Katrca ne gre?

Potem imamo še en zic fraj v avtu? Lahko vzamem spremljevalca s seboj? Neki je okleval, da bi šel, sam ker smo pa že štirje v avtu pa nebi delal gužve. Lenči-šoferka povej? Pa ga jaz vprašam in ti sporočim.

Drugače pa mam namen jutri pridit v Celje eno bolj na lagano odtečt. :wink:

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:[quoteSandi ujet si :twisted: !

Pa ga izdajmo http://sandiivancic.blogspot.com/

hahah :--

:lol: :lol:

Hehehe... :lol: :lol: :lol:

Mislim, da bom za kazen, ker sem ga razkrinkal moral jaz v nedeljo nositi "bremena" čez most :roll: :roll: :roll:[/quote]

No, potem pa se kar veseli, ker mene v nedeljo ne bo :wink: :lol: . No, itak, obadva se bosta veselila.
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:
natasa napisal/-a:Koliko vas gre v Palmanovo Lenči, Franc, Mojca... še kdo?

Katrca ne gre?

Potem imamo še en zic fraj v avtu? Lahko vzamem spremljevalca s seboj? Neki je okleval, da bi šel, sam ker smo pa že štirje v avtu pa nebi delal gužve. Lenči-šoferka povej? Pa ga jaz vprašam in ti sporočim.

Drugače pa mam namen jutri pridit v Celje eno bolj na lagano odtečt. :wink:

Lp, Mojca :wink:

Mojca, seveda lahko gre, sedež je prost. Aja, šofer je pa kar Gospod 5.00 :wink: , ampak, itak ni problem, bo z veseljem peljal. Se vidimo potem jutri na enem takšnem uživantskem tekcu :D .
Uporabniški avatar
 petka
Vidim, da se zmešnjava okrog nedeljskega teka še kar nadaljuje... :lol: zapleta in razpleta...
Kako pa kaj tečete? Jaz grem zdajle en krogec po vasi... :P Uživajte!
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:Vidim, da se zmešnjava okrog nedeljskega teka še kar nadaljuje... :lol: zapleta in razpleta...
Kako pa kaj tečete? Jaz grem zdajle en krogec po vasi... :P Uživajte!

Jaz pa Lukca peljem na atletiko in se bom 1urco preganjala kar na štadionu. :lauf:

Sandi3team
natasa napisal/-a:
bernarda napisal/-a::arrow: piše se pa tako kot jaz, pa nisva v sorodu. :roll:

Sandi ujet si :twisted: !

Pa ga izdajmo http://sandiivancic.blogspot.com/

hahah :--

:lol: :lol:

Nataša je zmagala :D, Bernarda mi je pa tole vrnala, ker sem jo zadnjič matral z branjem na zaključku Š-K pokala :wink:

lp,Šanji
 Saso202
bernarda napisal/-a::lol: :lol: haha si uganil :clap:

Bernarda mislim, da boš morala naslednje leto spet brat,če ne celo kaj druga... :D
 katrca
Danes sem vplačala članarino za ŠRK. Po zagotovilih Sandija ... al pa Nesandija... pojma več nimam kdo je zdaj kdo... me to NE obvezuje, da bom vsako soboto pošiljala prošnje za donacije, čistila kamenje s tekaških prog, plesala kan-kan v zajčjem kostumu pred začetkom tekem, ali pa celo, da se bom morala poleg rekreativnega teka ukvarjati še s plavanjem in kolesarjenjem, zanemariti družino, se odpovedati dobrim svinjskim pečenkam in govejim juham ob nedeljah..., ampak zgolj, da izrazim podporo tekaškemu društvu. Če temu ni tako, se TAKOJ izpišem.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Danes sem vplačala članarino za ŠRK. Po zagotovilih Sandija ... al pa Nesandija... pojma več nimam kdo je zdaj kdo... me to NE obvezuje, da bom vsako soboto pošiljala prošnje za donacije, čistila kamenje s tekaških prog, plesala kan-kan v zajčjem kostumu pred začetkom tekem, ali pa celo, da se bom morala poleg rekreativnega teka ukvarjati še s plavanjem in kolesarjenjem, zanemariti družino, se odpovedati dobrim svinjskim pečenkam in govejim juham ob nedeljah..., ampak zgolj, da izrazim podporo tekaškemu društvu. Če temu ni tako, se TAKOJ izpišem.

Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz vam sploh ne sledim več, ne tu gor ne pri laufu :roll: . Spet bom par dni na prisilni nekajdnevni pavzi, ker sem si danes dala odstranit nekaj znamenj in se mora tole vsaj malo zacelit, preden lahko kaj kolovratim naokoli. Bom pa še bolj lepa, to je pa tudi nekaj :D .
Uporabniški avatar
 IRA
katrca, ti si res prava faca ... :lol: :lol: :lol:
Upam, da bova kej prej v "galopu" skupaj ... ne šele na Sladkih6 (al bo druglet Sladkih7? :twisted: )

Lp
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA