Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
Uspel sem se zmigati pred 6. uro zjutraj...10km. Ptički, reka, sonce, veter ... neprecenljivo, neplačljivo, "neodoljivo".
Uporabniški avatar
 vencelj
Po cesti iz Železnikov do Prtovča, cca 7 km in 600 višincev, od tam po Loški planinski poti do Novaka in čez Kres v dolino. Testni tek, preverjanje, če tisti cestni klanec še zmorem (JA, ŠE :!: ), pa preverjanje, kaj se zgodi, če slabi dve uri tečeš brez okrepčil,...Šlo je, izguba tekočine (tehtanje pred in po teku) je bila 2,8 kg, a se počutim čisto OK :D !

LP, vencelj
 metuljcica
Ojla,
danes sem ponovno začela svojo tekaško rekreacijo! Juhej zame:)Ponavadi me prime pa tudi hitro mine. Vedno pa je bila kriva obutev. Tokrat sem si kupila čisto nove in udobne čeveljčke, ki so mi dale malo več upanja za mojo novo aktivnost. Nisem pretiravala in sem za začetek raje poslušala svoje telo. Priznam, da se več hodila kot tekla, vendar mislim, da je za začetek bilo kar solidno. Nisem več mlada, čeprav v srcu zelo :), se zaradi tega ne bi gnala na muč. Mi je pa zelo zanimivo, da imam na kolesu, plesu dovolj kondicije, ko pa pride do teka, se pa konča. Res, da imam težave s koleni, zato mi je bilo to včasih muka in tudi v srednji šoli sem imela popravca zaradi tega, ker nisem laufala Cooperja:) Upam, da mi tole po 15 letih postane mala malica:)) Ker sem si že lani rekla, da bom šla na maratonček in iz tega ni bilo nič. Upam, da bom naslednje leto pa res šla na kakšnega.

Danes je bilo tole kratko, ampak sladko. Upam, da bo večkrat tole na mojem urniku ...

Lep tek v današnji dan želim:)
Po Mljet trekingu sem bil precej fuč tako, da sem danes že precej boljše volje in sem lahko odtekel prvo 15-ko. Zelo lepo in vroče je bilo na Rašici, ampak na Mljetu v soboto je bilo še bolj. LP
Uporabniški avatar
 Radolca
danes sem opravil moj prvi tek po Maratonu Radenci.
Ustal sem ob štirih, ob pol petih so "noge že mlele", odlaufal sem 9 kilometrov :!:
Uporabniški avatar
 Pina
Vstala sem ob 7:00 :), ja vem....pozno, ampak zame dokaj zgoadaj!
Ugotoila sem, da bo treba res prej vstajat, če nočem da je vročina. Odlaufala sem 6,5km v 1uri (vključeno raztezanje). Prvič mi je uspelo teči s pulzom pod 150.
Uporabniški avatar
 vencelj
Dve gorskotekaški urici. Po kozjih stezah (ene "moje" bolj osamele variante malce naokrog) na Prtovč, pa od lovske koče proti Dražgošam (markirana, a zato nič bolj prometna pot), pa čez Kres nazaj v dolino.

LP, vencelj
danes se pa moram oglasiti v tej temi, ker sem tekla "prav poseben tek" - eno uro po obilnem, maxi dobrem kosilu (recepta vam ne izdam :-- ) sem sama sebe "prisilila" (najraje bi se sicer zavalila na kavč in poležavala :oops: ), da grem - če drugega ne - vsaj hitro hodit okrog Brda.... vse lepo in prav, ampak nekaj mi ni dalo miru...... pa sem malo pospešila..... pa še malo...... in že sem tekla :D . in oval pretekla celih 15 min počasneje kot ponavadi, ampak je bil res uživaški zen tek :laola
vidim, da bom morala vsake toliko časa odteči en tak izi tekec, ker je bilo res prijetno :D :D :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA