Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela*
muc napisal/-a:TEK ZA SREČkOm
Noro vreme, dež, sneg ne ustavijo Srečkota na svoji poti proti Bledu..razmere na cesti so res katastrofalne ampak Srečko in Olga sta že mimo Škofje Loke in sta namenjena proti Kranju!!!..Gorenjci pazite nanj in SREČNO do konca!!! :clap: :clap: :clap:

EČO, ti si nor! :shock: :clap:
V tem vremenu je meni težko že vrata odpreti, kaj šele da bi šla teč ... in to take na tako razdaljo ...
:laola
 bartely
Ečo, kakšen je danes rezultat!? Uf, samo 1x v mojem življenju sem tako nestrpno čakal novice...leta nazaj klic iz porodnišnice :-)
Uporabniški avatar
 muc
Evo zadnje novice...Srečko in Olga obema kapo dol!!!...še jutri...bravo!!! :laola
Tole danes je bilo pa res neverjetno...brez besed! :clap:

p.s. sporočilo Ečota z FB-ja

TEK ZA SREČkOm
TEK ZA SRECkOm - NGU, Mi se ne damo. Dez, sneg, mraz.... Unec - Radovljica 101 km 14 ur 15 minut. 6 : 0. Jeeeee. Jutri Skofije k Amedei.
Uporabniški avatar
 muc
Ja res je neverjeten, čeprov tole dons je blo res na meji nemogočega ampak mu je uspelo in res vse čestitke in kapo dol za današnji 101km!!! :laola
Bravo sevedi tudi Olgi, ki ga spremlja in mu stoji ob strani! :clap:

Jutri je pa še zadnji dan za Ečota na poti do Amadeje in če bi se mu rad kdo pridružil na njegovi poti iz Brezovice do Škofij (sigurno bo zelo vesel! :wink: ) lahko sporoči tukaj pa mu sproti sporočim kje se nahaja...
Uporabniški avatar
 muc
Jutro...sporočilo Srečkota tik pred štartom ob 5:00 z Brezovice...držimo pesti!!! :laola

TEK ZA SREČkOm
Dobro jutro! Pa se podajmo proti Skofijam!!
 LEON RO
Kam smo prišli: samo še 100km. Kam se le pomikajo te meje. Včas je blo: sam še 10km.
Kakorkoli: na eni strani adrenalin, na drugi bolečine, ampak na cilju bo nasmeh na njegovem obrazu definitivno. :laola
 ursad
Evo, javljanje v živo s proge: EČO-ta sem šla pozdravit na kratko od Sinje gorice čez vrhniški klanec proti Logatcu. Še vedno je poln energije, z eno samo mislijo na cilj pri Amadeji na Škofijah.
Tako ga je "žgal" v vrhniški klanec, da sem ga komaj dohajala, zraven je pa še veliko govori :D l - res je car :laola :laola

Njegova Olii pa je itak zgodba zase - to lahko naredi samo nekdo z brezpogojno ljubeznijo :laola :laola

Go, go, go - Ečo in Oli!
Uporabniški avatar
 muc
Sam si res ne predstavljam tega ampak ko sem ga videl sem takoj vedel, da je trdno odločen da mu to uspe in mu tudi bo!
Ravnokar sem govoril z Olgo.... Ečo "leti" proti Škofijam in je pravkar že v Logatcu!!! :wink:
Čez Vrhniko in vrhniški klanec je imel dobro družbo sedaj je pa sam na poti in če je kdo blizu naj se mu pridruži...gremo Ečoooooooo :laola
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA