Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 magda
Po mojem nas je bilo okrog 60 - to je čista ocena, ki je lahko zgrešena :oops: , lahko pa pol na rezultate pogledam, ker smo jih dobili po pošti.
Štartnine ni bilo :lol: :lol: :lol: in mislim, da je bil to prvi organiziran tek. Bil je lepo organiziran, poskrbljeno tudi za pijačo. Pohvalno. In izredno lep ambient, ampak tega mi ni treba posebej opisovati, kajne?
 zali
@M_ap je rekel: Zali takrat sm sreču dva fanta... punce se ne spomn žal :oops:

h h h....
Nism omenjou nobene punce :lol: Če pa misls da je Zali punca se pa na tvojo žalost motiš :P[/quote]
Uporabniški avatar
 M_ap
zali napisal/-a:@M_ap je rekel: Zali takrat sm sreču dva fanta... punce se ne spomn žal :oops:

h h h....
Nism omenjou nobene punce :lol: Če pa misls da je Zali punca se pa na tvojo žalost motiš :P
[/quote]

U pzda se globoko oproščam :oops: Tole sm pa čist zaj.bu :oops: Pol smo se pa skor zihr srečal, torej "tisti" Zali... :wink: :D :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
M_ap napisal/-a:...U pzda....... čist zaj.bu ......

Kaj pa etika :wink: :wink: :P
 zali
@M_ap: tisti, tisti ja :D :D

Ni panike, res mam tack nick da dost folka misl da sm ženskega spola, sam kaj češ, če me tko usi kolegi kličejo....

Pa lep pozdrav in se srečamo ob naslednjem teku.

p.s.: končno sm spet uspel tečt pod 24! gut mi je :P
Uporabniški avatar
 M_ap
Sori Vlajko, sm pudabu da to tut otroci berejo :wink:
Uporabniški avatar
 M_ap
17.9. je organiziran tek, do takrat bomo pa že spravl pod 20min :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
mnya, mi pa pod 15 :twisted:
 Nataša
jest že treniram za 15:22. mora ratat :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
M_ap :wink: ,

glej, da ne boš zaradi prehitrega teka preveč ovinkov rezal okoli Blejskega jezera.
Uporabniški avatar
 M_ap
Hehe... hvala za opozorilo, bom kr z drsalkam pičiu okoli, zihr je zihr ane :wink:
Uporabniški avatar
 mare
A je na Bledu že za drsat? kakšen je led?
Uporabniški avatar
 M_ap
mare napisal/-a:A je na Bledu že za drsat? kakšen je led?

Žal ne, sm biu učer tm pa ti loh rečem da je skor 1/3 še čist nepoledenela.... sicer se tm dol od pristave da mal zapelat (enga sm vidu :shock: ), sam ni glih varno!

Če bo še kkšn tedn in pol ali dva temperatura pod 0 potem je možno da bomo drsal :D 8)

No učeri sm spet teku okoli ob ene 16.00, polno obiskovalcev, sm skoz slamom vozu... enga sm še tko butnu da je model skor užgal... ah kwa se pa ni umaknu, rit neumna! :?

Čas: jah mal bolš že- 23:55 8)
 laufar
V nedeljo ob 16h laufajo okoli jezera samo manekeni! :roll:
Uporabniški avatar
 M_ap
Ah dej ga no srat :lol: Manekeni, lepo prosm.... itak da je moj primarni cilj trening, da bi zravn gledu brhka dekleta k so do oči zavita pr tako nizkih temperaturah :lol: pa žal odpade!

Pač je tko nanesu cajt, kaj a ob enih bi blo pa kul, al pa ob 8 zjutri? Sej vem kaj boš reku :twisted: ... Maneken gor, maneken dol.... men je blo fajn in še ponovim.... ujel sm sonce in to je blo važno! 8)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA