Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Lena
5rca napisal/-a:A L E Š kje si???????? dej mal razlož, zakaj se namest Lune al pa lune ti pojaviš :roll:

Še mal, pa pride v vas...
Je na poti s Pašmana.

A ste že razvozlali?
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Prosim, če ne prekinjate nadvse resne debate o življensko pomembnih stvareh, z neumestnimi pripombami!
(...se hecam :) )
 Nataša
men še zmer ni jasno, kaj je narobe z linkom - prikaže se mi Luna. skratka, zadeve postajajo resne. nujno rabmo Aleša, da pojasni ta pojav + zamenja avatar :twisted:
Uporabniški avatar
 ales
Evo, pa sem nazaj s pašmanskega triatlona..nažigal na kolesu, tekal po jutranjih 33, plaval, se basal z ribami; ja nč, prvi iron je že čisto blizu.

Torej, zmešnjava s slikami je verjetno zaradi, kako so nas že učili, relativnega in absolutnega naslavljanja kazalcev.. MihaPr je na prvem linku podal povezavo z mestom v uporabniški galeriji, ta drugi Miha je pa napisal povezavo kar z imenom datoteke, kar je verjetno bolje, saj se v primeru izbrisa posamezne slike števci ne popravijo..samo ugibam, da se je kaj takega naredilo, ali pa obstajajo še kake skrite slike v galeriji(ki jih Mihatovi računalniki obvladajo in štejejo)?

Glede zamenjave avatarja-no way, saj vidiš, da imam v roki Union. Najbrž mi ta mal škoduje, saj imam na tist piknik res kr mal zamegljen spomin. Laško rulz...
 Nataša
a zdej sem pa že Miha?! :shock:
Uporabniški avatar
 ales
Nataša napisal/-a:a zdej sem pa že Miha?! :shock:

Ups, pa res...ma to bo verjetno zato k sem bolj vizuelen tip in si zapomnim sam avatar v okenčku za avtorja (v katerem si pa v glavnem ti?!).

Anyway. Absolutno naslavljanje torej. Če imaš čas pa poizkusi s poizkušanjem ugotovit katero sliko imaš ti več v galeriji; na vsaki strani galerije je 16 slik, prva ima indeks 0. Luna je po mojem štetju 50ta slika(indeks 49) do moje pa so vmes še štiri(morda ravno po ena na stran?).

Matr smo zakompliciral, po moje bi zlo pomagalo, če bi Erotu naslovili tole vprašanje...
Uporabniški avatar
 klaudi
Tale tema pa ni mogla zait v boljšo smer :lol: Nataši zmer rata kakšna duhovita,tud pomotoma.
Uporabniški avatar
 MihaPR
kompliciraš. Zakva se men odpre prou?

pa dej skini že tega rudarja iz avatarja :)
Uporabniški avatar
 še1PR
MihaPR napisal/-a:Zakva se men odpre prou?

Ampak sam teb? :roll:
 Nataša
še1PR napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:Zakva se men odpre prou?

Ampak sam teb? :roll:

verjetn je podkupljen :roll: (teorija zarote skinimo rudarja PRESS) :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:... skinimo rudarja PRESS ...

Brez zamere, ampak tud vidva na avatarju zgledata kot princesa Ana (GB) na kakšni tekmi dresurnega jahanja ... :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Pa pojdimo lepo počasi...

1. koliko slik se tebi prikaže v galeriji Piknik TF, Podpeč, 2.7.05 ?
2. katere slike (opis in zaporedne številke) imajo prve slike na posameznih štirih(?) straneh
3. ali se prikazane slike ujemajo s slikami zaslonov z galerije na mojem PCju, predvsem zadnja, četrta: http://www.tekaskiforum.net/galerija/al ... pec_s4.JPG

Matr, eni pa mamo čas med službo...
Uporabniški avatar
 5rca
čestitke Aleš za triatlon... zdaj pa lepo reši zadevco s sliko :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
1. koliko slik se tebi prikaže v galeriji Piknik TF, Podpeč, 2.7.05 arrow: 60

2. katere slike (opis in zaporedne številke) imajo prve slike na posameznih štirih(?) straneh
arrow:
1. stran = slika 1, Matejeva dvojčka
2. stran = slika 17, tvoje napolitanke
3. stran = slika 33, tamau na ležalniku
4. stran = slika 49, Staša&Simon

3. ali se prikazane slike ujemajo s slikami zaslonov z galerije na mojem PCju, predvsem zadnja, četrta: http://www.tekaskiforum.net/galerija/al ... pec_s4.JPG
:arrow: Tuki ne štima, slike so iste, samo v drugem vrstnem redu
Uporabniški avatar
 ales
Zgleda smo prišli do težave:vrstni red slik ni v vseh prikazovalnikih (OS, CP, ...?) enak. Tu se nakazuje torej tudi rešitev-sklicevanje vedno na imena slik in ne na zaporedno številko slike v albumu.

Zdaj pa res nehujem smetit po tejle temi!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA