Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Podaljšani ogled proge na Ratitovec prejšni teden sem uspešno opravil, konec tedna pa še tek od župana do župana, zadeva, o kateri smo se že nekaj časa menili, v petek pa je ob odlični organizaciji (Jožko & co.) in pravi ekipi tekačev doživela svoj uspešen epilog ( http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 18e2412af9 ).

V tem času je bilo obelodanjeno tudi tisto, kar mi je prišlo na ušesa že v Ljubljani, na veteranskem EP ( http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0 ). Sem se že prijavil...samo to ne vem, kdo mi bo kroge štel :? :shock:

Lep pozdrav,
vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Dovžanka, Ratitovec...24 tekmovalnih tekov letos :D
Tempo zadnjih 14 je bil kar hud: 97km od župana do župana+ Hudajužna do Petrovega brda+ vohunjenje na progi okrog domačega Ratitovca+Dovžanka+ Ratitovec tekma, pa šiht, danes pa približno tole http://www.geopedia.si/#L2801_F1_T105_b ... 122939_s14

Dražgoške gore, ki je sicer še pa še lepa, se ustrašim vsako jutro, ko stopim skozi vhodna vrata in se mi v vsej svoji veličini pojavi pred očmi..., nato se usedem v avto in se odpeljem v službo...ma, letos na Dražgoško goro ne bom tekmoval...sem se že odločil...bo pa fajn mal pogledat :)
Jesenski koledar še ni čist v vago, itak bo spet bolj sproti...

lp, :? vencelj :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
vencelj napisal/-a:Aja, pa 200 mesečnih kilometrov sem prebil. To se mi do sedaj še ni zgodilo... vau :!:

lp, vencelj

Pa meseca sploh še konec ni :lol: Čestitam.
Uporabniški avatar
 Radolca
vencelj napisal/-a:Aja, pa 200 mesečnih kilometrov sem prebil. To se mi do sedaj še ni zgodilo... vau :!:

lp, vencelj

ojla, tudi jaz sem prejšnji mesec presegel mojo prvo dvestotico, pa ta meces bo tudi "padla".
Se pa zna nardit, da se bo udeležil SAM-35 :?
Uporabniški avatar
 lenči
Obema čestitke :clap: .
Uporabniški avatar
 vencelj
Avgust je bil dober tekaški mesec: 4 tekme (letos 26), prvič sem opravil z malo bolj spodobno razdaljo ("skoraj 100"); potem, ko sem najprej prebil "magično" mejo 200km/ mesec mi je do konca avgusta uspelo dodati še 55 km (skupaj 255, kar mi v življenju še ni uspelo)... :juhuhu:

Sedaj imam za september že plan tekmovanj, v koliki meri mi bo uspelo, bo pa pokazal čas... :lauf:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Ta vikend kljub obilici dobrih, vabljivih tekov nisem nikjer tekmoval. To sem že prej rekel in se tega tudi držal.
Sva pa z Romano imela v planu dvodnevno križarjenje po Nanosu. Nato sva plan ob pogledu na oblačen Nanos hitro spremenila in opravila dvodnevno križarjenje po slovenskem primorju. Tekel nisem, čeprav sem imel vso opremo s sabo, sva pa veliko hodila, pa plavala...vse nenačrtovano, sproti...enkraten vikend, brez obveznosti...bova še ponovila, kako drugo okolje...Nanos pa tudi še pride na vrsto, je dovolj velik za cel teden, ne za dva dni.
Zadnje km sem naredil v četrtek, sedaj je za mano 1194,6 letos pretečenih km, lani jih je bilo v celem letu 1195, torej še en štadionski krog za dosego lanske celoletne kvote :D
Naslednji vikend pa nove tekme.

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 andreya
vencelj napisal/-a:Zadnje km sem naredil v četrtek, sedaj je za mano 1194,6 letos pretečenih km, lani jih je bilo v celem letu 1195, torej še en štadionski krog za dosego lanske celoletne kvote :D

Vencelj, ti pa si priden letos. :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tudi ostali ste lahko še bolj pridni in si mesečno tekmovalno kilometražo povečate tudi s 2.Tekom na Vodiško planino 20.09.2008
več informacij dobite na
www.adolimpik.eu
Vsem ostalim pa želimo v klubu ogromno čudovitih pretečenih kilometrov!
ČAO!
Uporabniški avatar
 vandrovc
ta mesec sem se udeležil od razpisanih maratonov:
6.9. Luče-Logarska
7.9. Mali ptujski maraton

Pred mano je še pa:
20.9. Rokov tek - od vseh slovenskih maratonov meni osebno najboljši... maraton, ki diha s tabo http://www.rokovtek.com/

Neuradno pa vsak dan ob Savinji...vsaj do visečga mosta...in pa relacija Celje-Šmartinsko jezero-Kunigunda 1x - 2x tedensko

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 vencelj
andreya napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Zadnje km sem naredil v četrtek, sedaj je za mano 1194,6 letos pretečenih km, lani jih je bilo v celem letu 1195, torej še en štadionski krog za dosego lanske celoletne kvote :D

Vencelj, ti pa si priden letos. :clap:

Priden že, priden...eden od mojih letošnjih ciljev je bil povečeti kilometražo in to mi tudi uspeva.
Sedaj pa spet hodim domov (s službe) ob 9-ih ali celo 10-ih zvečer, zadnji tek je bil v četrtek :evil:
Pa bom res moral menjat službo :?

lp, vencelj
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA