Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - vidim, da se veliko fantov oglaša v tej temi...

Bi spet radi za kiklcami tekali ali kaj? :lol:
 mausi
temu se pa reče taktika :lol: :wink:
 Masha
Punce, jaz že leta tečem v kiklci (imam kar tisto "taprimitivno" verzijo od Beti Metlika, ko sem kupila 5 kiklc na razprodaji v tovarni) in je ne morem prehvalit. Za mrzlo sezono seveda ni, za topli letni čas pa je nepogrešljiva (pri tem niti slučajno ne mislim zgolj - a tudi - na estetski učinek)! Prvič: vetrič te prijetno hladi, v hlačah pa švicaš; drugič: je lepša od hlač; tretjič: spodaj imaš one tašportne gate, ki se ti ne nalepijo na kožo, ampak DIHAJO in, ne nazadnje, na začetku se ti prijateljice smejijo, potem pa jih vse po vrsti kupijo! Ker so RES boljše! Verjetno sem bila dovolj jasna, ne pozabite, da iz mene govori šest let izkušenj... se vidimo na PST-ju in Rožniku, vse sveže in lahkotne v svojih kiklcah.... :D
Uporabniški avatar
 lenči
No, meni pravkar poslali obvestilo, da potrjujejo plačilo kiklce. Sedaj pa čakam na obvestilo, da so jo poslali :wink: -
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

vidim, da kiklce večinoma že imate. vseeno - kaj, če bi organiziral nakup TF kiklc? proizvajalec ASICS, gor damo še logotip TF in to je to :) cena bi bila vsekakor precej nižja od nemške a jo moram še zračunati. prevsem strošek tiska oziroma 'lepljenja' logotipa mi je neznan.

kaj pravite?
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz sem ZA. :) Bo pa fajn, če bo cena vsaj malo nižja od te nemške. ;)
 žverca
Ja, ero, tud jaz sem ZA. Itak je fino met kakšno kiklco več - ko daš eno prat, lahko tečeš v drugi... :)
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz sem še vedno ZA! 8)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ero: :idea: Opremi te naše bejbe, nato pa organiziramo en PST z zanje obvezno novo TF uniformo. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa ne ravno dolžine do gležnjev ;)
Uporabniški avatar
 solatka
Tudi jaz sem za.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10