Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Sandi3team napisal/-a:Vabljeni vsi ljubitelji teka, da se nam jutri spet pridružite na našem skupnem teku. Zbor ob 10.00 pred letnim bazenom v Celju.

p.s. primerno se oblecite(predvidoma -3st.C)!

lp,Šanji

Ha, nam bo bolj toplo v Palmanovi, bo 5stopinj :lol: :wink: . Imejte se lepo, ogreli se boste itak s tekom.
Lep pozdravček do prihodnjič.
 katrca
še enkrat vsem, ki se odpravljate v Palmanovo, želim lahke in hitre noge.
Uporabniški avatar
 IRA
Hvala katrca :P

"boh te uslišov" :lol:
Uporabniški avatar
 micika
Samo pozdravim vas.

Pa javite, kako je šlo. :D
 Saso202
Danes se nas je zbralo samo 8 tekačev, vendar lahko je žal tistim, ki jih ni bilo. Vreme je bilo fenomenalno, res lepo :laola

Za nekatere vem, da so upravičeno izostali :D (Sandi, Matjaž, Palmanova team), drugi pa nas boste naslednjo nedeljo morali razveseliti z mufini podobnimi zadevami :lol:

katrca in petka nisata zaključili teka na začetni točki, kjer nas je čakal Sandi in nam dodelil pohvale za današnji tek :P :P Ampak smo mu povedali, da sta bili prisotni, tako da brez skrbi :)
 katrca
ja, zopet smo bili pridni, zadnji del 2. kroga sem ponosno odtekla med dvema Dejanoma. Upam, da so me VSI videli.
Prihodnjo nedeljo se vidimo.
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
vas je bilo videti, prava mala četica ste bili. Jaz sem se z družino ravno vračal domov ko ste se vi spravljali tečt. Vreme ste imeli čutovito!

Upam da se so imeli ostali v Palmanovi tudi lepo vreme in da so jim noge služile!

Lepo nedeljo še naprej in umirjen začetek tedna.
Uporabniški avatar
 petka
Saso202 napisal/-a: katrca in petka nisata zaključili teka na začetni točki, kjer nas je čakal Sandi in nam dodelil pohvale za današnji tek :P :P

Škoda, da sem zamudila ta svečani dogodek Slika :wink:
Pa drug teden, ne? :D
 Sandi3team
petka napisal/-a:
Saso202 napisal/-a: katrca in petka nisata zaključili teka na začetni točki, kjer nas je čakal Sandi in nam dodelil pohvale za današnji tek :P :P

Škoda, da sem zamudila ta svečani dogodek Slika :wink:
Pa drug teden, ne? :D

Itak :D

Naslednjo nedeljo bo še lepše! Pa upam, da prebijemo mejo 20 udeležencev.

lp, Šanji
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Pozdravljeni,

Za nami je čudovit tekaški dan, ki smo ga nekateri preživeli v sončni Palmanovi. Iskrene čestitke MojciZ, ki mi je bila prijetna družba in dobra vspodbuda za odličen tempo in še lepši rezultat. Kljub mojemu izrednemu naporu me je prehitela za debelo sekundo :cast1: :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo, da ste tako pridno tekali v tako čudovito lepem sončnem dnevu.
Tudi v Palmanovi je sijalo sonce :lol: in je bil čudovito lep dan. Gospod 5.00 in MojcaZ sta mi seveda hitro pobegnila naprej, jaz pa sem jo racala lepo počasi do cilja. Danes ni bil moj dan za rekorde :oops: , odtekla sem tako kot na LM, zadovoljna, da so se copatke izkazale kot dober nakup. Je pa bil čudovito lep izlet, organizacija na vrhuncu, drugo leto če bo vse z zdravjem OK, gremo spet. Res lepa prireditev. Sedaj pa pozdraviti utrujeno telo :wink: :lol: .
Aja, za 10 € štartnine smo bili čudovito postreženi, majica pa je itak vrhunec vsega, tako prijetno topla, da jo bom z veseljem oblekla za naše skupne teke :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
Odlično čestitam za rezultate!
Me pa zanima, če je Gospod 5:00 izpolnil cilj :?: , noga je očitno zdržala :lol: !

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Odlično čestitam za rezultate!
Me pa zanima, če je Gospod 5:00 izpolnil cilj :?: , noga je očitno zdržala :lol: !

Da ga malo zašpecam : 1.43.55 :wink: :lol: :cast1: . Nogica se je malo baje na koncu oglasila, ampak zdržala. Mojca je bila neverjetno hitra :cast: :clap: , uh, sanjsko.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Odlično čestitam za rezultate!

Da ga malo zašpecam : 1.43.55 :wink: :lol: :cast1: . Nogica se je malo baje na koncu oglasila, ampak zdržala. Mojca je bila neverjetno hitra :cast: :clap: , uh, sanjsko.

Odlično SUPER REZULTAT, ČESTITKE OBEMA!!! :clap: :clap:

Uporabniški avatar
 nini32
Tudi jaz vam čestitam za, po mojem mnenju, odlične rezultate.

Sem čisto obležala. sem v bolniški. napadla me je viroza. zato se nisem nič oglašala, ker sva s posteljo postali tesnejši prijateljici. :twisted: in nič ne kaže na bolje. :roll:

telo pač rabi počitek. sam, da zdej še glava boli zaradi tega nujnega počitka. :cry:
no, kakor koli. včeraj je bil izjemen dan. pa sonce. in jaz v postelji. me je tak vkleklo ven, pa nisem mogla.

imam vprašanje. kako je teči na celjskem štadionu? kolkiko meri notranji, pa zunanji krog? pa tisti ob štadionu? je zvečer razsvetljen? kaj predlagate?

lp, nini
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA