Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
ichisan napisal/-a:Danes jutranji tek ,ko ste vsi še sladko spali :lol: (ob 3:20)Tek pa standardno okoli žal in sicer 18 km.
lp

Ob tej uri te v bližini Žal gladko kdo zamenja za "živega tekajočega mrtveca" :D
Uporabniški avatar
 Misho76
Tud jzt sm bil bl zgodn dons :wink: Startal ob 5 na relaciji Jezica, Crnuce (ob Savi), Stozice. Nabral se je dobrih 9 v tempu 4 :mrgreen: Jutr pocitek in spanje :clap:
Uporabniški avatar
 ichisan
jedrnat napisal/-a:
ichisan napisal/-a:Danes jutranji tek ,ko ste vsi še sladko spali :lol: (ob 3:20)Tek pa standardno okoli žal in sicer 18 km.
lp

Ob tej uri te v bližini Žal gladko kdo zamenja za "živega tekajočega mrtveca" :D

Ja pa še prav imaš :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
xxl napisal/-a:Ob vasih km so moji smesni, kljub temu pa v nedeljo 4km, danes pa v vecerih urah nekaj podobnega ;) lp

Zakaj naj bi bili smešni? Samo ti dalje uživaj. :clap:
 xxl
pajo napisal/-a:
xxl napisal/-a:Ob vasih km so moji smesni, kljub temu pa v nedeljo 4km, danes pa v vecerih urah nekaj podobnega ;) lp

Zakaj naj bi bili smešni? Samo ti dalje uživaj. :clap:

hvala :) sem spravila pod kapo še današnje 4km....sicer danes z veliko težav ker mam slab dan,ampak na cilju si pa zmagovalec :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Četrtki so še vedno dan za tekaška srečanja ADŽ:
:arrow: danes najprej ogrevanje, nato glavni del: intervali 10 x krog (250 m) z minuto in pol pavze, iztek.
Intervali vsak po svojih zmožnostih, jaz sem jih izvajal s tempom okrog 3 min/km (krog 45 s).

LP
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA