Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Bravo Ečo, iskrene čestitke! Še malo, pa boš na cilju! Vedel sem, da si DOBER ("nor"), sam ne pa, da si tko! :laola :clap: :clap: :clap:

P.S. Oli je pa itak carica!!! To pa vsi vemo že od prej!!!
 žabc
NGU PRIMORSKA. Danes ob 15:30 bo Srečko Deželak pritekel na križišče v Bivje (iz Dekanov). Pridružite se mu na zadnjih kilometrih njegove 700km dolge humanitarne poti. Na koncu ga čaka Amadea, za katero Srečko trpi že sedmi dan zapored. Jaz letim sedaj k njemu, da ga ponesem do cilja! PRIDRUŽITE SE in nagradite tudi Srečkota!!!
Uporabniški avatar
 zvone
Ečo je "svoje" naredil ( za nas navadne "smrtnike" - nemogoče)!

Poklon in kapo dol za Ečota!

:cast: :cast: :cast:

Zdaj smo na vrsti še mi - s prispevki za deklico!

Prispevajmo!

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 5r002
Srečko, kapo dol!! :cast:

Čestitke tudi Olgi in vsem ostalim ki ste pomagali oz pomagate pri projektu! :laola
Uporabniški avatar
 muc
Ganjen in brez besed sem se vrnil iz Škofij!...Ečo in Olga...eno samo veliko srce!!! :laola

p.s.še poročilo iz FB-ja
TEK ZA SREČkOm
TEK ZA SRECkOm. 7 : 0! Malo po 16.00 na Skofijah srecanje Srecka in Amedee. Dogodka se ne da opisati... Humanitarni projekt se nadljuje! Se lahko pomagate Amedei s svojimi prispevki. Sportni del koncan. 7 dni skupno 700 km. Hvala vsem dobrim ljudem. Zlati ste.... Never Give Up gre naprej TEK ZA SRECkOm se se vrne...
Uporabniški avatar
 EčO
muc napisal/-a:Ganjen in brez besed sem se vrnil iz Škofij!...Ečo in Olga...eno samo veliko srce!!! :laola

p.s.še poročilo iz FB-ja
TEK ZA SREČkOm
TEK ZA SRECkOm. 7 : 0! Malo po 16.00 na Skofijah srecanje Srecka in Amedee. Dogodka se ne da opisati... Humanitarni projekt se nadljuje! Se lahko pomagate Amedei s svojimi prispevki. Sportni del koncan. 7 dni skupno 700 km. Hvala vsem dobrim ljudem. Zlati ste.... Never Give Up gre naprej TEK ZA SRECkOm se se vrne...

Ečo in Olii pa se v tej temi vrneta s poročilom. Mislim, da bo ta del težji. Nabralo se je toliko tega......

Vsem vam pa iskrena zahvala za vso podporo.... :heart :heart

Ečo in Olii
Uporabniški avatar
 Vreme
Ečo in Oli car in carica :laola

Bom kar pošteno povedal, ko sem prvič prebral o vajini nameri, sem kar malce dvomil, 7x100 km se mi je zdelo ,da je neizvedljivo. A vidva sta že vedela, da je to možno in to me zelo veseli!! BRAVO!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA