Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 matjaz
Lučko napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D mene pa en ... briga kaj gor pise

Kr ti mislš je prov, ampak ma 4 pike (....) :twisted: To mi deli :wink:

:D :D :D RES JE VEC PIKIC IMA, pa se na hrbtu rdeco. Predobro nam gre da bi se ukvarjal kdo koga promovira. Pa se hec bo, folk bo popi.... , pa bojo rekli, ze TF smo imeli poln ....., zdaj pa se TS2. Najvecji problem bo nastal ko se bodo odlocal, ali bi sli k TF, ali KTS2. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Dule
No to smo že prespal, bomo pa TS2 2x in TF 1x :wink: . Res najvažnejše je da tečemo in se družimo :D :D :D !

Mi je všeč, da vsak pove kar misli, različna mnenja naš forum samo bogatijo :wink: .

runner napisal/-a:jaz pa vem

Runner še meni povej (lahko tudi na ZS) 8) .
 Lučko
Matjaž, ne vem za druge, vem pa za našo trojko: bigfrik, NatašaP in Lučko. Nam so že zdaj te trije sponzorji ogromno ponudl:
NatašaP- je dobila skoraj zastojn sedmičko-Mizunke (doplačilo samo 26.000 SIT)
Lučko- bo po novem lahko zastojn Tjašo na prireditve z avtom vozu.
Bigfriku- so ponudl 22.04.2004 zastojn Cooper test, pa še po testu bo lohk dal za pijačo.
Itn., itn... :D
Tko mislm, da začetk je super, prihodnost pa zgleda zelo rožnata :D . Se je že začel, a ne :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 matjaz
eto, jaz pa lahko tecem kjer hocem in to zaston, predvsem pa v krasni druzbi, ki jo tudi ni treba kupit. :D :D :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
Vids Lucko to pa nisem vedu,ampak super se ze veselim :roll: ,se vidmo na cooperju v cetrtek :!: Vedno dobim same super nagrade :!: :twisted:
 Jože
Spoštovani člani TF ali morda bolje "TS2"

Lansko leto sem bil član poletove tekaške ekipe, kjer smo člani dobili kar nekaj sponzorske tekaške opreme zastonj (takole za kakšnih 80.000 SIT je je bilo) in naj omenim, da se je Hervisov logotip pojavljal na opremi v sprejemljivejšem formatu. To kar pa je nastalo iz majic, ki naj bi bile simbol tekaškega foruma, pa je nesprejemljivo in za to naj bi opremo še plačevali - jo plačujete. Glede na razmere mislim, da bi se morali člani TF izreči kaj jim je namen v prihodnosti, teči pod znamko tekaškega foruma ali raje TS2. Trenutne razmere, kot jih jaz vidim, je veliko TS2 in zelo malo TK.
Hvala lepa, bom raje kar individualec.

L.P. Jože

P.S. Ne vem zakaj kritični udeleženci svoje pripombe, na tak ali drugačen način, poskušate ublažiti. Če se sponzor želi reklamirati na tak način naj to plača ne pa, da izkorišča neukost udelžencev v komercialne namene, člani TF pa te reklame ponosno nosite in ste za to pripravljeni še plačevati.
 Odzadnjak
Kakorkoli že, zame ima ta majica na hrbtni strani "zmazek" ki ne zadošča nikakršnemu estetskemu okusu in kdor koli je že pripravljal hrbtno stran, je zadevo naredil zelo na hitro, brez truda.

Zame to tudi ni prava tekmovalna atletska majica, tako da mi je, kot nekaterim, pravzaparav vseeno. Za švic majice res ne gledam koliko so lepe in zaradi mene lahko reklamirajo tudi cigarete in pijačo. Kljub temu da jo plačamo sami, je cena ugodna in to je edini razlog, da sem jo naročil. Se pa strinajm, da se je TF nekako izgubil na njej v veličastnem TS na obeh straneh...

Za ta hude tekeme v najboljši formi pa itak pride pri meni v poštev le dres, ki mora biti tip-top da se v njem počutim še boljšega in samozavestnejšega.
Uporabniški avatar
 Dule
Jože napisal/-a:Spoštovani člani TF ali morda bolje "TS2"

Lansko leto sem bil član poletove tekaške ekipe, kjer smo člani dobili kar nekaj sponzorske tekaške opreme zastonj (takole za kakšnih 80.000 SIT je je bilo) in naj omenim, da se je Hervisov logotip pojavljal na opremi v sprejemljivejšem formatu. To kar pa je nastalo iz majic, ki naj bi bile simbol tekaškega foruma, pa je nesprejemljivo in za to naj bi opremo še plačevali - jo plačujete. Glede na razmere mislim, da bi se morali člani TF izreči kaj jim je namen v prihodnosti, teči pod znamko tekaškega foruma ali raje TS2. Trenutne razmere, kot jih jaz vidim, je veliko TS2 in zelo malo TK.
Hvala lepa, bom raje kar individualec.

L.P. Jože

P.S. Ne vem zakaj kritični udeleženci svoje pripombe, na tak ali drugačen način, poskušate ublažiti. Če se sponzor želi reklamirati na tak način naj to plača ne pa, da izkorišča neukost udelžencev v komercialne namene, člani TF pa te reklame ponosno nosite in ste za to pripravljeni še plačevati.

Zdravo Jože!

Se popolnoma strinjam s teboj, da smo bili z dresi nekoliko izigrani. Predvsem zato, ker je vsak računal da bo glede na to da prispevamo sami za drese vsaj polovico, izgled reklamnega napisa TS2 enak kot pri majicah. Slika dresov se je pojavila šele ko smo večina že oddali naročilo. Tudi jaz bi verjetno odklonil ponudbo v primeru, da bi sliko dresa z sponzorjem videl v naprej. Ponudbe morajo biti jasne, mi pa jih sprejmemo ali pa zavrnemo, kakor kdo želi. Tudi pri majicah je bila dana ponudba in mi smo jo v večini sprejeli in ni nikjer pisalo da smo kaj dolžni za majice, zato sem jaz pač zastopil da je to tudi reklama za sponzorja in ne da smo dolžniki sponzorju.
Jože ne vem kje si razbral, da skušamo kritični ublažiti svoje pripombe. Jaz za svojimi zapisanimi stališči stojim, nočem pa vsiljevati svoje mišljenje drugim in sem se pripravljen podrediti večinskemu mnenju saj vidim da se večina ni izrekla glede sponzorstva dresov.

Jože tudi kot individualca te imam jaz za člana Tekaškega foruma! In prav vseeno mi je ali imaš dres (TS2 2x in TF 1x) na sebi ali ne.

Se vidimo na tekih :wink: !
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Moja izkušnja s sponzorji je takšna, da sem za nastop na NYCM zbral 200.000SIT sponzorskih sredstev. Za to sem moral na majici nositi 5x2cm velik napis enega izmed izdelkov. V NY ime nekega izdelka, ki niti ni trženo v ZDA verjetno pomeni absolutni nič.
Da ne bo pomote, sponzorstva, čeprav v lastni firmi nisem dobil na lepe oči, temveč sem moral napisati prošnjo, pri direktorju ene od naših enot pa "personalno" predstaviti zadevo.
V glavnem, kaj hočem povedati. Ta poteza s tekaškimi dresi se mi zdi precej izkoriščevalska s strani sponzorja/jev samih. Že tako ali tako imajo popolnoma proste roke pri oglaševanju na forumu samem, pa čeprav so sponzorji strani. (Me prav zanima, če bi tako lahko propagiral svojo "štacuno" kdo drug, npr. tisti pri katerem jest kupujem športno opremo.) S prispevkom, ki ste ga plačali za nakup dresov ste več kot plačali sam tisk in pa tudi delež pri opremi sami. Zatorej bi bilo tudi s strani sponzorja skoraj etično, da same drese tudi oblikovalsko malo bolje pripravi. Zame je to, kar so/ste naredili skrajno nesprejemljivo. Glede na to, se tudi nisem odločil za nakup.
Kar sem napisal ne leti na naše (Ero, Milkec,..), ki so verjetno vpregli vse sile v organizacijo, in verjetno tudi niso imeli "pravo na glasanje" pri oblikovanju in koliko "oglaševalskega prostora" bodo sponzorji zasedli.
Izkoristil sem svojo pravico in predstavil sem svoj pogled in svoje mnenje in ne nameravam s komerkoli začeti vojne, ali se kregati na tak ali drugačen način.
Malo besni Bajsi
pies: Mečkatorjevih vrečk ne kupujem "za inat"!
Uporabniški avatar
 gregorb
... če ne bomo pa škarje v roke vzel :twisted: pa nardil mal dodatnega luftanja na dresu :lol: ...
 superga
Ker sem se ravnokar vrnil iz maratona v Londonu (sicer žal le kot gledalec) in nekaj dni nisem spremljal vaših odgovorov se vam oglašam šele danes.
Glede na nekatere kritike zaradi velikosti reklamnih napisov bomo vsem, ki ste do roka, ki je bil za oddajo naročil za majice te majice dali ZASTONJ.
Ceno smo pravzaprav postavili samo zato, da se majice ne bi naročevale v večjih količinah (saj veste kako se vsi obnašamo, če je kaj zastonj?).
Letos smo se žal malo pozno začeli pogovarjati za drese in ker se je mudilo ni bilo časa za vzorce ipd. Se bomo bolj potrudili za naslednjič.
Glede plačila za majico (1500 sit) bo Ero to lahko porabil za štartnine pri naslednjih tekih.
Lep pozdrav;
p.s. seveda bova z Erotom ta teden pogledala še za kupone za popuste za vse člane foruma. Seveda mu tudi čestitam za uspešen tek v Lizboni !!!
 Odzadnjak
superga napisal/-a:Glede na nekatere kritike zaradi velikosti reklamnih napisov bomo vsem, ki ste do roka, ki je bil za oddajo naročil za majice te majice dali ZASTONJ.

Ula-la, to pa je poteza :!:
Ne mislit, da hočemo vse zastonj... Kot sem že rekel, dober izdelek (tako material kot tudi estetski videz, barve) z veseljem plačam in če mi hkrati nudi popolno zadovoljstvo, to pomeni lahko tudi boljši rezultat, večjo prepoznavnost in ne nazadnje reklamo sponzorjem.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jst sm pa zamudiiiiilaaaa!!! :oops: :oops: :oops:
Zato v kesanje takoj vsem, tuki in javno priznam!
Naročila, pa še ne plačala...k kura!
Jutr zjutri sm prva na pošti, oblub'm!

m

pies:1.500 od majčke nej bo pa za duševne bolečine, a j prou?
Uporabniški avatar
 mojcej77
Evo me opet!
A lohk sploh še hitr plačam svoje naročilo?
Naročilnica je jasno že zaklenjena, ampak zdej ne vem, kam morm nakazat pa to...sej veste - številke???sklic, pa račun in tko.
pišuka :x

m

pies:a kdo še ve une cifre? a ma vsak drgačno? a jih kdo zna na pamet??? :shock:
 superga
Saj ni tak problem; nekaj več sem jih tako dal tiskat, da jih ne bi zmanjkalo. "Višek" bom imel s seboj na četrtkovem Cooper-ju. Če je še kdo med zamudniki naj mi pa pošlje mail (igor@superge.si) in svojo velikost , da pogledam kako je z številkami, ki so ostale in mu rezerviram majico.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA