Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 pegy
Cowboy, a pa ti skos laufaš gor na Limbarsko :shock: :?: ................................a ni mal predolg klanc :?
Bom mogla enkrat še sama mal sprobat tele klance :roll: ,no sej navzdol bo pa šlo :lol:
Uporabniški avatar
 Andraz
fanči bravo bravo :clap: :cast1:

peš na limbarsko je kr dolga iz jezera - 2,5 ure hitre hoje....
bravo cowboy!
 fanči
softi napisal/-a:Fanči, sva si midve dones ene parkat pritekle nasproti :D ? Ena deklca mi je zadihano rekla, da gre 5 krogov, pa pomojem si bla kr ti, tam okoli 11-ih. Pa enga kanguja šofiraš?
Sem šla en malo pogledat kakšna je situacija v sosednji občini, pa vidm, da imate super progice za tečt. Pa še malo sončka je bilo, tako da je blo res zakon.

Sigurno se še kdaj srečamo :wink:

:lol: to sem bila jaz....če zdaj pomislim se mi še zdaj meša od tistih petih krogov....to kar tečeš, tečeš in tečeš....pa še kar tečeš

pa tisti, ki te srečajo ene 5x ali 6x si tut mal mislijo, da nisi čist pr seb :wink: , še posebi sprehajalci

no danes imam pa trde noge....ampak hodim še lahko 8)
Uporabniški avatar
 Cowboy
pegy napisal/-a:Cowboy, a pa ti skos laufaš gor na Limbarsko :shock: :?: ................................a ni mal predolg klanc :?
Bom mogla enkrat še sama mal sprobat tele klance :roll: ,no sej navzdol bo pa šlo :lol:

seveda ne laufam skoz. v klance hodim, po ravnini pa večji del laufam.
takšna kombinacija mi je zlo všeč.

@fanči: itak da niste pr sebi, če greste 5x okol :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Oj vsem skupaj :D

Fanči bravo,čestitke :cast: to je pa blo za :toast:
Zdej pa samo še v Lj razturat :wink: ,bo šlo pod dve urci?!?

Jest sem šel tud v nedeljo še zadnjič pred Lj probat 21tko in se mi je čas
popravil še za dve min. tko, da zdej sam še mal počit potem pa gas :wink: !
Me pa zanima če je katera od vas, ki je na forumu tekla v nedeljo okrog 10-11h 5krogov okoli jezera?

lp
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc, kakšen čas planiraš za 21ko?
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:muc, kakšen čas planiraš za 21ko?

Okrog urce in pol :wink: ...v nedeljo sem imel 1h29min, kaj bo pa v lj bomo pa vidl...upam, da bo vsaj približno ratal.Ampak glede na to, da je to prvi maraton in tud če bo slabš ne bo slabe volje...važno je sodelovati :lol:

lp
Uporabniški avatar
 Cowboy
pol je super.
če si zdele laufal 1.29, pol mora it v lj še dost manj. no vsaj tko je pri meni.
je ponavad vsaj 10% razlike :D

tak čas si laufal okrog jezera?
Uporabniški avatar
 muc
Ja okrog jezera....
 fanči
muc bravo!!!

jaz pa ne grem več nikoli 5x....v četrtem krogu v klanc nisem več vedela ali tečem ali hodim :? ampak zadnji krog, ko greš proti koncu se ti pa kar smeji :lol: ker v bistvu ugotoviš , da si zmogel.

tako zdaj pa samo še na počaš do ljubljane...pod dve uri pa ne vem...niti ne razmišljam o tem. tekla bom tako, da mi bo lušten 8)

v sredo bomo pa :toast:

saj še velja? :oops:
Uporabniški avatar
 muc
saj še velja? :oops:

Ja Fanči,jest bom drugač verjeten že dons :wink: ...morm mal noge pretegnt...mam tud mal musknfibra madonca :oops:

Fanči, se pa res kr vleče 5 krogov...vsak kamenček že poznaš...sploh pa folk, ki se sprehaja okrog...te imajo res že za mal :bum:

cawboy a ti greš na 21tko?kakšen čas imaš pa ti v planu?

No a kdo ve, katera je tekla 5krogov v nedeljo okrog 11h?

lp
 fanči
ne vem katera je bila včeraj...jaz ne :D

očitno ni s foruma....

mogoče je bila pa Softi??

se ji je po mojih 5 krogih zazdelo, da bi še ona ???
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc napisal/-a:cawboy a ti greš na 21tko?kakšen čas imaš pa ti v planu?

lp

sploh še ne vem. bomo vidl ta teden.

pod 1:30 .... oz tam nekje.
Uporabniški avatar
 Andraz
hej...

jest sem učer mel pavzo, pravzaprav tak muskel..., da nisem nč mogu, sem kolegu pomagu dvorišče tlakovat, celo soboto.... :lol: :lol:

tko da me test čaka dons pop.

zbor velja!!

lp
Uporabniški avatar
 softi
fanči napisal/-a:ne vem katera je bila včeraj...jaz ne :D

očitno ni s foruma....

mogoče je bila pa Softi??

Softi ni bila, ker ona je bila na PST v nedeljo. Hmmm, le ker je bila :wink:
To mi diši po nagradnem vprašanju, morda?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA