Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 andreya
vencelj napisal/-a:Pa bom res moral menjat službo

lp, vencelj

Me too. Greva v akcijo :twisted:
Uporabniški avatar
 vencelj
andreya napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Pa bom res moral menjat službo

lp, vencelj

Me too. Greva v akcijo :twisted:

Sem bil cel teden v akciji, pa ne za novo službo ampak kar v stari službi: pred 8 uro zvečer sem bil doma le dvakrat, ostale dni še pozneje...danes na tekmi v Povirju sem tekel prvič po kuperju na Kodeljevem prejšni teden :evil:
action :? :?:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Mi je pa uspelo danes nekaj drugega, že dolgo pričakovanega: na 1195 km sem dosegel in presegel svojo celotno lanskoletno kilometražo (glej podpis) :D :juhuhu: :lauf: .
Poleg tega sem danes v Povirju izenačil število letošnjih tekem (27) z lanskim... :D

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem nameraval na Češpov tek, prav sedajle bi moral štartati od doma, pa me je huda bolečina v križu, ki me pesti že cel teden, prepričala, da to ni najbolj pametno. Saj sam tek niti ni tak problem, najhuje je med vožnjo.
Glede na to, da je Češpov tek zadnji letošnji v pokalu PN za točke, bom imel le 7 tekem, torej dve v minusu :?
Kako bo za naprej, bomo pa še videli. Popoldne imam namen opraviti en testni tek, vendar doma, brez ali z zelo kratko vožnjo.

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Včerajšni in današnji testni tek nista bila ravno navdušujoča: včeraj 4 km hoje, danes prav toliko teka, s stalnim zbadanjem v predelu križa. Prava kriza pa sledi šele po teku. Morda bi moral tole "pregurat" le s počitkom, ampak to na vsak način pomeni tudi bolniško. Ta teden sem še delal, s podobnim tempom kot običajno, v glavnem po cel dan...
V četrtek je fotrov tek, v nedeljo Preddvor :?

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 andreya
Vencelj, pozdravi se čimprej :arrow:
Uporabniški avatar
 IRA
vencelj napisal/-a:Včerajšni in današnji testni tek nista bila ravno navdušujoča: včeraj 4 km hoje, danes prav toliko teka, s stalnim zbadanjem v predelu križa. Prava kriza pa sledi šele po teku. Morda bi moral tole "pregurat" le s počitkom, ampak to na vsak način pomeni tudi bolniško. Ta teden sem še delal, s podobnim tempom kot običajno, v glavnem po cel dan...
V četrtek je fotrov tek, v nedeljo Preddvor :?

lp, vencelj

Premalo sem izkušena, da bi lahko tukaj solila pamet ... pa vseeno, rajši si odpočil, vzami bolniško, izpusti par tekov kot da se ti vse skupaj zavleže dolgo v prihodnost!

Daj telesu, kar čutiš, da potrebuje!

Srečno!
Lp
Uporabniški avatar
 vencelj
Tele zadeve z bolečinami v križu so precej boljše, tekel sem že na fotrovem teku, pa na zaključku Gorenjskega pokala v Preddvoru...verjetno pa se bom na stalno opozarjanje (občasne bolečine) moral navaditi...
Torej:
:arrow: v petek sem na medobčinskem prvenstvu v krosu (bivša občina Škofja Loka, sedaj 4 občine) odtekel svojo 30. letošnjo tekmo;
:arrow: v soboto sva z Romano uživala na soncu na Jelovici, čez planino Klom sva se vzpela na Ratitovec- jaz 18-ič letos, Romana pa je s 15. vzponom naredila normo za Prijatelje Ratitovca 2008;
:arrow: včeraj sem prvič opravil s celotno PST, bil je pa to moj stoti letošnji tek;

Poleg LM 42, kjer sem že prijavljen, imam letos v planu še nekaj stvari...bomo videli, kako bo.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Ksenija
čestitam za 30. tekmo ter stoti tek :clap:
narava je v tem času res enkratna ane ?
naj bo bolečine čimmanj!!!!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Ksenija napisal/-a:narava je v tem času res enkratna ane ?

narava je ta čas tako čudovita, da enostavno ne morem biti doma med 4. stenami. tudi včeraj, ko je bilo Brdo še ovito v meglo, je bilo lepo..... narava tako spokojna..... kot da se pripravlja na doooooolg počitek..... edino mi ( :lauf: ) jo motimo :oops: ......

vencelj - bravo :laola za vse ! pohvalno!
Uporabniški avatar
 vencelj
Hvala obema :!:
Je pa narava v tem času res čudovita, vreme enkratno in to sem danes spet izkoristil (pa seveda tudi to, da sem- nepričakovano- imel čas) z 18 kilometrskim tekom s Sorice do Petrovega brda, Podrošta in nazaj na izhodišče. Tekel sem sicer po asfaltu, okrog pa narava v pisanih jesenskih barvah :D :juhuhu: ...pa točno na stotko v tem mesecu sem prišel :lauf: ...lani jih je bilo cel oktober, vključno z LM 42, samo 120 km.

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 Ksenija
vencelj napisal/-a:Hvala obema :!:
Je pa narava v tem času res čudovita, vreme enkratno in to sem danes spet izkoristil (pa seveda tudi to, da sem- nepričakovano- imel čas) z 18 kilometrskim tekom s Sorice do Petrovega brda, Podrošta in nazaj na izhodišče. Tekel sem sicer po asfaltu, okrog pa narava v pisanih jesenskih barvah :D :juhuhu: ...pa točno na stotko v tem mesecu sem prišel :lauf: ...lani jih je bilo cel oktober, vključno z LM 42, samo 120 km.

Lep pozdrav, vencelj

:laola

sama upam, da saniram tačko do LM, grem sedajle poskusit pretečt nekaj km da vidim.
Mi je malce žal, da so jutra tko meglena. V nedeljo sem na Partizanskem vrhu uživala v sončku, kotlina pa se je še ob 11 uri kopala v megli... lahko bi kar sedela in gledala simfonijo pisanih listov v lovljenju s sončnimi žarki.
Lep dan želim
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA