Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mausi
se mi samo zdi, al boste fantje takrat bolj v ozadju :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Ero, jaz tudi, če bo TF gor pisalo, bom zamižala na en uč. Ko so mi tli pred cajtom kolesarsko kiklco prodat, sem jih samo nekam poslala...
Uporabniški avatar
 5rca
maca56 nam jo je na K-Rožniku pokazala v živo ... res je fajn, s pajkicami :D

Ero, 13 nas je že ... kr začni zbirat naročila, drgač bo konec poletja, preden bomo dobile :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Veš kaj, boste kar počale na pomlad, ne morete biti samo ve leeeepe :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Joj, to ni res, takoooo doooolgo. Še dobro da sem en izvod :lol: že naročila.
Uporabniški avatar
 andreya
Ero, jaz sem tudi ZA. Daj probaj res nekaj skupaj spravit. Thanks. :P
 ALEŠŠ
Občutek v teh kiklcah je pa najbrž tak kot v tekaških hlačkah :?:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ero napisal/-a:hoj,

vidim, da kiklce večinoma že imate. vseeno - kaj, če bi organiziral nakup TF kiklc? proizvajalec ASICS, gor damo še logotip TF in to je to :) cena bi bila vsekakor precej nižja od nemške a jo moram še zračunati. prevsem strošek tiska oziroma 'lepljenja' logotipa mi je neznan.

kaj pravite?

jah, nič - če je večina odločena za naročilo kiklce, potem še jaz pristavim lonček zraven..... čeprav sem v prvotnem postu rekla, da si ne predstavljam, da bi tekla v kiklci.... :D

zarečenega kruha se ponavadi največ poje 8) 8) 8)
Uporabniški avatar
 lonely
Na Faakersee-polmaratonu sem videl 7 moških,ki so tekli v kiklcah.
Ja,res.Zakaj se smejete?

Lp
 mausi
lonely napisal/-a:Na Faakersee-polmaratonu sem videl 7 moških,ki so tekli v kiklcah.
Ja,res.Zakaj se smejete?

Lp

:lol: :lol: :lol: Škoti?
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol: , je osebno preveril, pod kiklco ne nosijo spodnjih hlačk :rol:
Uporabniški avatar
 miciM
No tudi jaz bi imela kiklico, upam, da ne bom spregledala dne, ko se bo začelo naročati. Kje jih bomo pa probale, da ne bomo imele prevelikih in nam bodo med tekom dol padle :lol: :lol: :oops:

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
No, sem pred praznikom dobila obvestilo, da so poslali, sam kiklce pa še ni in ni :cry: . Mi je kar malo čudno, da tako dolgo traja. Če v ponedeljek ne bo nič, jih bo pa malo pobarala. Jaz bi pa že tako rada tekla v njen :lol: .
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA