Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 IRA
O katrca, hellow ...
Tebe pa že dolg nisem vidla :P
 katrca
ja, malo me res zmanjkuje. Nimam nekih tekaških planov in to me demotivira. Res komaj čakam, da se dan prevesi, da ne bo že ob 16h tema. Sicer tečem 2-3x tedensko ampak brez neke prave volje. No, bo že bolje. Jutri se itak dobimo.
 Sandi3team
natasa napisal/-a:
Sandi3team napisal/-a:Mislim, da zmaga sploh ni vprašljiva :)

Je pa mogoče tole ideja za prihodnost, da se v okviru kluba za nedeljske teka v času teka poskrbi za varstvo otrok(sprehod, igre...)

No ja. Vprašanje kdo bi nam zaupal svoje biserčke v varstvo? :wink:

lp,Šanji

Nisem ziher, da bi jim bili kos :shock: !

:wink:

Eh Nataša ne se bat! Če lahko pošlihtam tistih 20 razgrajačev pri pouku športne vzgoje bom pa še teh 5 biserčkov :D :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tiskovna predstavnica najavlja tudi Gospoda 5.00.
Pa nas bo nekaj :wink: :lol: . Jaz sem pravkar s teka :lol: , sem morala malo Indya peljat tekat, ker že dolgo ni :-- . Sva šla lepo po osvetljeni progi in nato :juhuhu: celih 250 metrov klanca do doma :bum: . Končno mi ga je uspelo preteči v celoti. Zdaj se jih pa ne bojim več :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Sandi3team napisal/-a:
Je pa mogoče tole ideja za prihodnost, da se v okviru kluba za nedeljske teka v času teka poskrbi za varstvo otrok(sprehod, igre...)

O jaaaaa, prooooosim lepo :smajlikimoleduje:. Se takoj včlanim in podpišem za vse nedeljske teke!

Danes sem odtekla eno super rundo in obenem dokazala, da za goske ni seno :oops: . Namreč Garmina sem si tako zelo fajn zaklenila, da ga pred tekom nisem znala več odklenit :oops: , tako da sem odtekla na suho. Med tekom me je svinjsko zeblo v rit, sploh ključi v žepku so me prav žgali (tečem brez gat) in sem jih morala vzet ven, da ne bi še kje dobila ozeblin. Tako sem jih nesla v roki in ko sem pred blokom snela rokavice, da bi odkenila, so mi ključi padli pod stopnice v trdo temo, tako da sem potem lezla še pod štenge in brožila po tisti svinjariji, da sem sploh lahko prišla domov (zvonec imamo vedno izklopljen, ko otroci spijo). Ampak lauf je bil pa super.

Micika, super, zdaj pa veselo naprej!
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Če res ne bojo "ošpičene prekle" padale pridem. :lol:
Poročajte kakšno bo kaj vreme popoldne v Celju. Ob 18h torej:?:

Jančika, kdaj te spet kaj vidimo :?:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Neki me zaj..... internet in mi je kr dva krat poslalo sporočilo. Se opravičujem za motnje :roll: :lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Je pa mogoče tole ideja za prihodnost, da se v okviru kluba za nedeljske teka v času teka poskrbi za varstvo otrok(sprehod, igre...)

lp,Šanji

Eh Nataša ne se bat! Če lahko pošlihtam tistih 20 razgrajačev pri pouku športne vzgoje bom pa še teh 5 biserčkov :D :D[/quote]

O, imaš izkušnje. Bi bilo vredno premisliti.
Nazadnje spremenil natasa, dne 10 Dec 2008, 07:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
katrca napisal/-a:ja, malo me res zmanjkuje. Nimam nekih tekaških planov in to me demotivira. Res komaj čakam, da se dan prevesi, da ne bo že ob 16h tema. Sicer tečem 2-3x tedensko ampak brez neke prave volje. No, bo že bolje. Jutri se itak dobimo.

Ti sam zdrži še "tele dneve" 2x - 3x tedensko, potem te bo pa spet samo not vleklo!

Drugač pa ... občudujem tole vaše skupno tekanje in tale ideja o varstvu je res carska ...

... škoda, k sem predelč doma in k nimam otrok :twisted: :P 8)

Matr mate fejst dedce tam pr vas :D :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
MojcaZ napisal/-a:Jančika, kdaj te spet kaj vidimo :?:

Jutri sigurno ne, za nedeljo bom pa videla, kako se mi bo uspelo uskladiti s fanti. Pa če bo ful padalo, me tudi ne bo. Nisem iz cukra, ampak zime in mokrote pa res ne maram kaj preveč. Mraz me ne moti, mi pa precej najeda, če sem cela mokra, pa ne od švica.
 Saso202
Sandi super ideja glede varstva. Bomo resno predebatiral o tem na naslednjem sestanku.
:P

Drugače pa v nedeljo, če ne bo snega po tleh se pridružim na teku - seveda s kolesom (moja noga je difekt), da naredim fotoreportažo. Prosim, da pridete urejeni, da bodo slikce za kam. 8)
Uporabniški avatar
 Jančika
Saso202 napisal/-a: Prosim, da pridete urejeni, da bodo slikce za kam. 8)

:lol: :lol: :lol:

Dajte mi povedat, kakšno je kaj stanje proge ob Savinji, a je ful blatno? Da vem, katere laufačke obut, če pridem v nedeljo.
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:
Saso202 napisal/-a: Prosim, da pridete urejeni, da bodo slikce za kam. 8)

:lol: :lol: :lol:

Dajte mi povedat, kakšno je kaj stanje proge ob Savinji, a je ful blatno? Da vem, katere laufačke obut, če pridem v nedeljo.

Teče se samo do visečega mosta pa okrog do žel.postaje in po sav.nabrežju nazaj 1x ali 2x. Obuješ lahko navadne laufačke. Tu ni blata, kakšna lužica za preskočit Slika ! :lol:

Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Se vam ob 18 pridružim. Vreme je turobno, a trenutno še suho. Je nekaj oblačkov, vetra ni preveč.

Tole z varstvom ob nedeljah pa je odlična ideja. Poleti ko bo topleje, se bi kar nekaj otrok nabralo. Kar mali vrtec :D , potem bi bilo pametno start prestaviti v park ali k Migo5, nekje v bližino igral. Tako da bi se mladina zamotila. In bi se lahko starši menjavali pri varstvo, enkrat en drugič drug.

Se pa zavedam da je potem tisto uskalajevanje problematično. Do pomladi se je potrebno pomeniti, koliko je tekačev s tem problemom in koliko je pripravljenih enkrat mesečno odpovedati tek in paziti na kopico mladine.
Pomemben podatek je tudi starost in število otrok!
 Sandi3team
Se strinjam, da je pomembna starost in število.
Za varuške(mislim, da več kot dve ne bomo rabili) in voden program za otroke bi itak poskrbeli v klubu, če pa bi še kakšen od staršev želel biti zraven za vsak slučaj pa tudi ne bi bil problem.

lp, Šanji
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA