Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
V sredo ne morem priti, z Nini se dogovarjava za torek, četrtek, če bo še kdo za, bova objavili. En tak res počasen krajši tek :lol: :wink:
 katrca
najprej vse čestitke Turbo Romanu.
Lenči, ti pa le objavi kdaj se dobita, ker bi se vama pridružila, če bom prosta.

lp
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
tekaške čestitke Romanu in njegovi celi družini.
Moram se pohvaliti da že vem ime :P , to je pa prednost če si prijatel od žene 8)

Glede moje hitrosti je pa vprašanje če se bo ob sredah kaj veliko spremenila. Ker me pčasi fizično izčrpavajo redni treningi, pa mislim da delama trenutno na moči, kar pomeni da mi grički ne bodo delali tolikšnih težav.

Drugače pa Lenči, kaj te skrbi moja hitrost. Saj si me v LJ pustila zadaj :oops: , pa nisi bila edina. Tako da se moram popravit da vam bom na naslednjem teku dihal za ovratnik in ne več požiral vašega prahu, ker tako divjate!

No, lepo soboto in se vidimo jutri ob 10tih?
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:En zelo lep in prijeten dogodek se je zgodil Slika
Tubro Roman je postal drugič očka :laola
Več informacij nam bo verjetno odkril sam :wink:

čestittam :heart
je nov biserček, novo sončece med nami - dobrodošlo :heart :heart
Uporabniški avatar
 petka
Franci Škorjanc napisal/-a:No, lepo soboto in se vidimo jutri ob 10tih?

Jaz se še odločam, me zelo mika, vendar imam težave z nogo, mogoče kakšen res počasen tempo... :?
Uporabniški avatar
 lenči
Midva prihajava :wink: :lol: , jaz seveda v počasnem tempu, se nekam fešte poznajo :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
O, kak lepo! Roman in družina, čestitam in čakam na tehnične podrobnosti :wink: .

Jutri pridem, če le ne bo premočno deževalo. Zdajle sem odlaufala eno rundo v lahnem pršcu, prav dež mi pa ne bi pasal. En počasen krog bi šla.
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

Roman iskrene čestitke ob rojstvu Slika .

Jutri pa vam želim prijetno druženje ob teku.

:wink:
Uporabniški avatar
 petka
Eh, jaz sem se pa danes prepozno vstala :roll: tako da, veliko užitkov ob teku!
Morda pridem med tednom, sicer pa, se vidimo v Istri!
Uporabniški avatar
 lenči
Današnji tek prijeten kot vedno. Družba se je vsak krog malo zamenjala. V prvem so prijetno družbo v počasni izvedbi zagotavljali še Sandi, Franci, MojcaZ in Jančika (jupiiiiii), v drugem krogu pa Sandi in Mojca99 (lepo jo je bilo zopet videti - upam, da ji bo uspelo večkrat se nam pridružiti, vsaj nedelje :lol: ).
Rezultat rekreativci -ŠRK je v korist rekreativcev častno rešila Mojca99 :wink: , jaz sem se opredelila nevtralno :lol: .
Piškotki so bili njami, njami, njami.
Čez 14 dni pa zopet :wink: , ane?
Uporabniški avatar
 IRA
lenči, kakšno kilometrino pa delate ponavadi ob nedeljah?

In seveda čestitke za nove dojenčke v vaših koncih! JUHUHU! :twisted:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Rezultat rekreativci -ŠRK je v korist rekreativcev častno rešila Mojca99 :wink: , jaz sem se opredelila nevtralno :lol: .

Slika Slika

Sem vedela, da vam bo uspelo Slika !

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:lenči, kakšno kilometrino pa delate ponavadi ob nedeljah?

In seveda čestitke za nove dojenčke v vaših koncih! JUHUHU! :twisted:

IRA, naša kilometrina je 2x 9 km, kar znese 17.9km (krog je čisto malo manj kot 9 km). Res luštno za nabiranje baze :lol: .
 Sandi3team
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Rezultat rekreativci -ŠRK je v korist rekreativcev častno rešila Mojca99 :wink: , jaz sem se opredelila nevtralno :lol: .

Slika Slika

Sem vedela, da vam bo uspelo Slika !

No ja :) Po skupni kilometrini GLADKA zmaga ŠRK-jevcev(Lenčine km si raztalamo :) )

ŠRK Celje: 76km
ostali: 67km

Nataša nas je rešla ;)
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA