Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ROSI64
vencelj napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Več kot 10 dnevni prehlad je kot kaže za menoj :D na kondiciji in vzdržljivosti se pozna :( upam, da v tem tednu vsaj malo dobim nazaj :D nedeljska tekma v Maredi je pred vrati :wink:

10,25 km tempo pov. 4:53 min/km :roll:

Medea :?: :roll:

Res je Medea :wink: hvala
Uporabniški avatar
 miciM
No tudi jaz sem se danes spet namaškarala v tekača in se podala na PST, cilj je bil 6 km realno pa dobre 3, nato pa korakanje :D , .....
Je pa prav prijetno, ko zunaj tako lepo sneži.

:wink:

p.s. Kakšna je razlika med temama: danes tekli , danes trenirali? Zame vsak tek pomeni trening :D :D :D .
Uporabniški avatar
 thinkblue
Danes me je na eni klasični desetki presenetilo, da cesta (in to asfaltirana) ob 16h sploh še ni bila splužena. Tako sem zadnja dva kilometra do doma tekel po 40cm sneženi poti in si samo predstavljal kje bi cesta naj bila :)
Čista uživancija !
Uporabniški avatar
 Radolca
včeraj zvečer ob šestih :!:
najprej mi je drselo po Radolci, pol sem zavil na kolovoz do Mošenj ob avtocesti (tisti ki ste lani tekli Gorenjski pokal v Mošnjah, veste kje se gre), po katerem je po mojem zjutraj peljal le en traktor. Tako sem ene tri kolimetre pretekel po kolesnici v kateri je bilo ene 10 cm snega in delno po celem snegu, bil sem brez svetilke, nič videl, je bilo prov fajn.
Od Mošenj do Radolce pa kar po magistralki, ker stranska pot ni bila splužena (najprej v Podvinski klanec). Veliko voznikov je bilo nezadovoljnih in mi je blendalo, jaz pa sem veselo mahal nazaj. Domov sem prišel prav šmentano moker od plundre in prav fletno utrujem po 12-ih kilometrih 8)
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem odtekel 20 km počasnega teka pri 2°C. Razlika med včerajšnim tekom je samo v času, Včeraj sem tekel 5´30˝/km, danes pa 5´56˝/km, to pa zaradi na novo zapadlega snega.
 billabong
15 km po zasneženi podlagi. lepo je škripalo pod nogami ;)

Lep večer vsem ;)
Uporabniški avatar
 skitnica
Po tedenskem počitku zaradi išijasa, sem se danes udeležil 4. tekme za zimski kros v sosednji Avstriji v kraju Frohnleiten blizu Graz-a.Dolžina prog e 9km. V svoji kategoriji sem dosegel 3. mesto in sem s samim tekom zadovoljen.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA