Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Včeraj za spremembo po dolgem času spet enkrat cesta in asfalt...pa ne ravnina, klanec proti Prtovču, zvečer, samo cca 3 km gor in potem nazaj, za "probo". Zaenkrat "filing not good"... :|
Vtis sem popravljal danes na še enem nočnem krogu na Hujsko. much better :!: ... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem opravil svoj tek že v dopoldanskem času. Pri rahlem dežju in poledici sem se enkrat znašel tudi na vseh štirih. Kljub temu sem opravil 15 km počasnega teka.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem odtekel 15km v zelo težkih pogojih. po včerajšnem sneženju je bilo na poti veliko plundre, ponekod je bilo pa še ledeno, kljub temu je trening uspel.
Nazadnje spremenil skitnica, dne 03 Feb 2013, 22:02, skupaj popravljeno 6 krat.
Uporabniški avatar
 mac
Danes pa na Škavnico (134 - 734m), potem pa še 40 min teka po planoti v pravi zimski idili, vse belo, 5 cm snega, tekel prvo gaz (razen par prečenj kolegic srn), veverice v duplih, tako da po dolgem času nekaj pravega za dušo...
 daca10
Danes sem pa prvič letos tekla na smučeh.Zjutraj v Rateče, poj pa uživancija. Vreme super, gužve nobene, proge dobre, čeprav niso po novozapadlem snegu še vseh "speglali". Moj tek pa :? ,klasika je zame, skejta pa še ne obvladam dobro. Za prvič sta bli dve urci dovolj,km pa nisem štela.
V kratkem ponovim, sem vidla, da so proge urjene tudi v Gozd Martuljku :juhuhu:
Uživajte in LP
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem pretekel 15 km počasnega teka v popoldanskem času pri 3°C.

Tudi 05. 02. sem opravil trening in to 15 km počasnega teka.
Nazadnje spremenil skitnica, dne 07 Feb 2013, 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Radolca
Danes zjutraj sem pa "šel peš" Prešernovo rojstno vas obiskat. Čez Novo vas, Zgošo in naprej do Breznice in Vrbe. Nazaj v Radovljico je pa spet "magistralka pela".
Ni bilo tako svetlo kot eno prejšnjetedensko jutro, ko je bila polna luna in cel kup zvezd na nebu.

PS: nisem pa slišal mojega "znanca petelina" ampak sem poslušal druga dva, hehe!
Uporabniški avatar
 Radolca
Zjutraj pred službo tekel iz Radovljice mimo Vrbe do Žirovnice ter nazaj po isti trasi, po magistralki :!: Srečal pet do deset avtomobilov, cesta je bila delno poledenela. V smeri proti Žirovnici me je prehitel posipalec soli. Tako da je bilo nazaj grede že nekaj vode (če se je ledu pri takem minusu sploh uspelo odtajati v soli :? )
V Vrbi me je pozdravil spet en drug petelin :mrgreen:
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem opravil trening v opoldanskem času v pravi zimski idili. Vreme je bilo sončno, temperatura malo nad nič, skratka bilo je čudovito. Pretekel sem 15 km v počasnem tempu.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA