Nekaj informacij, lahko dobite tudi v današnjem Poletu, še več bo pa v mesečniku Polet Fit, jst pa najraje kr poiščem info v trgovini maratonc.si
LP
drejko napisal/-a:no včeraj ozoroma predvčerajšnjim po 20 km sem si za 1km snel copate in prvič probal bos no šlo je kar brez problemov. Včeraj sem se pa odločil za malo več bosonogega teka prvo sem probal 6km potem 4km v supergah potem pa zopet bosonogi tek (4km pa malo pavze pa še 3km) občutki včeraj so bili kar dobri, danes pa je nekaj musklfibra pa seveda brez žuljev tudi ni šlo.
Malo me pa zanima kako pa naprej kakšen nasvet itd.
StaraKost napisal/-a:....a ti to resno misliš, ko govoriš o kadenci od 180?
To je celo na kolesu možno vrteti samo za krajši čas![]()
mrgreen: .
StaraKost napisal/-a:StaraKost napisal/-a:....a ti to resno misliš, ko govoriš o kadenci od 180?
Najbrž je bilo mišljeno s kadenco 90, kar je nekje normalno.
cikron napisal/-a:Moja misel oz prepričanje: nauči se teči na tak način kot je stopalno narejeno in pozabi na poškodbe
Tako da ja, se pridruzujem temu štetju bosih tekačev!
p.s. če pa je tukaj prisoten Marko Roblek, se mu zahvaljujem iz dna duše, ker je on tisti krivec, da danes tako razmišljam! Marko, hvala ti!
Rollback napisal/-a:StaraKost napisal/-a:StaraKost napisal/-a:....a ti to resno misliš, ko govoriš o kadenci od 180?
Najbrž je bilo mišljeno s kadenco 90, kar je nekje normalno.
90 z eno nogo, oz. 180 z obema. Na tečajih in predstavitvah, ki sem jih doslej imel, sem zmeraj uporabljal metronom s taktom 180, da so se novinci lahko lažje adaptirali![]()
Mislim, da govoriva o isti stvari.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA