Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mznida
malo sem zadevo testiral pa vse kaže da bo nekaj na tem, čeprav mp3 predvajalnik po mojem mnenju ne bi smel biti vir kakih večjih motenj.

je pa res da sem večkrat poskusil približati predvajalnik uri pa se ji je čez kratek čas malone zmešalo(pulz čez 210 :shock: pa spet 150 nato pa sem že mrtev :?: . pa v navodilih piše da ne prenašajo dobro elektromagnetnih motenj daljnovodov in ostalih elektroenergetskih sistemov :?

poudarjam pa da se to dogaja pri tej poceni varianti, kar mogoče ne velja za kakšne boljše modele.
 Uri
Ja nič, pol bo pa treba nabavit kakšno bolj drago varianto MP3 playerja :cry: ...
Uporabniški avatar
 EVicA
Ali je že kdo med izbiro slušalk za mp3 player opazil kak model za manjše uhlje?
Včeraj sem vrgla stran 3,2K za Philipsove zato, da sem potem doma ugotovila da so mi čist prevelike in mi ta lok, ki bi se moral lepo prilegati za uho, celo štrli nad ušesom. Ni mi preostalo drugega kot da jih lepo šenkam nekomu.
Uporabniški avatar
 Junc
Philipsove se da nastavljat, vsaj moje, s tem koliko slušalko porineš gor ali dol, meni so čisto ok.
Uporabniški avatar
 Acjom
dpop napisal/-a:Recimo da tole "čudo" izgleda takole
Slika
...

Pred kratkim sem si tudi jaz nabavila to "čudo". A pri drugem "polnjenju" je prišlo do nekega problema. Ko sem hotela naložiti nove pesmi gor, jih je USB ključ zaznal - so gor - a ko hočem poslušat preko playerja mi javi: "no files". Kaj mi zna kdo svetovat kaj naj naredim?
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

tud jst si nameravam kupit to čudo MP3 playerja (sem že mel enga 256MB "čip šit" pa je USB krepnu). Zdej mi povejte kk se to obnese pri laufanju, kam si ga namontirate? Pa kk je s slušalkami, jst mam probleme da me od navadnih slušalk začnejo ušesa bolet. Aja pa še to kaj mi priporočate - tale Canyon je kr lušna stvar.

Hvala vam za pomoč
Uporabniški avatar
 Jana
Čao,
mogoče kdo ve, kje se da dobiti MP3 player Canyon? V Big-bangu je razprodan-ga dobijo najhitrej v enem mescu..., na spletni trgovini ga ni na zalogi,.... Rada bi ga pa čimprej, pa čim cenej ;).
Uporabniški avatar
 lojzeP
Moja izbira je bil tudi dumping iz BB - 12 k - 512 MB
zaenkrat dela zlo u redu, kao da ima celo nekaj garancije ( glih v tla ga ne mečem ), USB kljub 5 x polnenju BP - zadovoljen :D
Nazadnje spremenil lojzeP, dne 28 Okt 2005, 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Jana
Hvala Matevž!

Danes grem po canyona 512M s.e.- ampak ne vem, zakaj imenuješ to kot "dumping " varianto? Kot sem seznanjena, so ljudje zadovoljni z njim...
Misliš, da dajo v akcije izdelke slabše kakovosti-da je nekaj narobe pač s celotno serijo?
Lp, Jana
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ali na tem lahko tudi snemaš z radija musko.

http://www.mimovrste.com/

Mp3 predvajalnik Canyon 512 MB CN-MP3SE
Canyon 512MB CN-MP3SE združuje 4 funkcije: MP3 predvajalnik, FM radijski sprejemnik, USB disk in diktafon. Je majhen, lahek in 100% odporen proti ...
Uporabniški avatar
 Matevz
Jana napisal/-a:Hvala Matevž!

Danes grem po canyona 512M s.e.- ampak ne vem, zakaj imenuješ to kot "dumping " varianto? Kot sem seznanjena, so ljudje zadovoljni z njim...
Misliš, da dajo v akcije izdelke slabše kakovosti-da je nekaj narobe pač s celotno serijo?
Lp, Jana

dumping nima veze s kvaliteto, ampak je izraz za prodajanje "pod ceno".
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA