Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jegart
Prvo za včeraj :Odtekel 19, 38 km.Od tega pa 8 km višincev ostalo pa navzdol in po ravnem .Štartal na 410 m nad m,višine in obrnil na 683 m .Danes skoraj isto 19,21 km samo da so vsi kilometri po ravnini .
62,3 km hitre vožnje cestakov s sinom dopoldne, zvečer pa sva šla z rolerji rože zalivat na britof in naredila 18 km. Združi prijetno s koristnim!
8)
Po dooolgem času spet tek:
6 km lahkotnega teka v jutranjem sončku. Malo me je še bolel desni nart, pa zaenkrat gre. Bomo videli, kako bo, ko se bodo noge ohladile. :?
Lepo je bilo spet teči.
:D
Uporabniški avatar
 jegart
Danes zjutraj pa prvo :Hitra hoja na Barbaru 5,42 km ,in nazaj tek oz ,iztek .Pretekel pa 16,52 km in pokuril pa 1669 kcal .Hitro se je ogrelo tako da je šlo 2 bidona vode .Sedaj pa malo počitka pred kosilom .
Uporabniški avatar
 Vreme
Vreme napisal/-a:Dobrih 10 km teka. Kljub zgodnjemu jutru že precej vroče. Bo treba jutri še bolj zgodaj. :wink:

In bolj zgodnje vstajanje se je obrestovalo. 78 km s kolesom. :clap:
Vstajanje pred šesto, ob 06:20 na cestna kolesa, ob 08:30 sva bila z Leonom na Arehu na 1246 m nad morjem :beer: , potem še na Belvi in ob 10:30 doma.
Skupaj 103 km in okoli 1200 višinskih metrov.
:juhuhu:
Uporabniški avatar
 Vreme
Miroslav napisal/-a:57 kilometrska tura s cestaki, jaz in Leon, povprečno 31,3 km/h. Nekaj ravnine, nekaj hribčkov, rahel veter. Vroče je bilo.

31 km/h,hm, nekdo je omenil, da sem s svojimi povprečnimi 22 km/h hiter :lol:
 spela*
Miroslav napisal/-a:57 kilometrska tura s cestaki, jaz in Leon, povprečno 31,3 km/h. Nekaj ravnine, nekaj hribčkov, rahel veter. Vroče je bilo.

Odličen tempo!

Jaz pa zdaj plavalno počivam in sem se ta teden spet malo bolj resno lotila teka. Počasi, ker je bilo vmes preveč tekaškega počitka. Ugotovila sem, da vse od maratona v Radencih(42 km - 19. maja!) do včeraj nisem naredila nobenega teka, daljšega od 10 km. :shock:

Počitek od plavanja pa, priznam, paše. :D Čeprav grem že v soboto na 5 km plavanja na Jarun in potem v nedeljo na olimpijski triatlon. :shock:
Uporabniški avatar
 Vreme
dexi27 napisal/-a:Pa sem ti reku da kup cestaka :wink:

Vam ja, ampak z mojo mašino sem čisto zadovoljen, saj veš, da meni nikoli ni pomenila kaj dosti hitrost :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
dexi27 napisal/-a:Itak tud počas se daleč pride 8)

Sploh pa tud tvoja mašina leti dost samo poganjat jo morš dost hitr :mrgreen:

Ma ja saj vem, za Tur de France pač nisem ;)
Včeraj sva se z Leonom udeležila prve tekme Triatlon lige na Aquacityju v Varaždinu, ki bo potekala vsako sredo ob 18.00 julija in avgusta, skupaj bo 8 tekem, za skupno razvrstitev jih potrebuješ 5.
Oba sva startala sprint triatlon, Leon svoj prvi sprint (obstaja še supersprint), razdalje so 750 m plavanja, 21 km bicikla in 5 km teka.
Organizacija odlična, sicer je vse malo bolj domače, kot je tudi cena, ki znaša 100 kun za celotno ligo za mene, za Leona je še zastonj, ker še ni star 16 let. Od 16 do 18 let pa je cena 50 kun.
Leon me je na tekmah že drugič letos prehitel. Čas sprinta je imel 1:15:33, jaz pa 1:17:02. Povprečno hitrost na biciklu je imel 37,2 km/h. :shock:
Bravo sine!
:clap:
Uživali in tekmovali pa smo pri 32 stopinjah.
:juhuhu:
Še link do spletne strani organizaorja, če želi kdorkoli priti na kakšno tekmo (prideš lahko kadarkoli in posamezna štartnina je 25 kun):
http://tk042.hr/index.php?d=tliga.php#p
Nazadnje spremenil Miroslav, dne 08 Jul 2012, 13:39, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA