Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MareMare
Laufer napisal/-a:Počakaj še nekaj časa, potem se ti v nastavitvah pojavi podpis.
Tu gre za zaščito foruma. Moraš biti nekaj časa član, potem se to pojavi.
Ne obupaj. :wink:

Evo ga,danes se je prikazala možnost podpisa v nastavitvah....zadeva je verjetno pogojena s številom postov-10 in ne časom :lol: (bo treba več nabijat po tipkovnici ).

lp
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
MareMare napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Počakaj še nekaj časa, potem se ti v nastavitvah pojavi podpis.

Evo ga,danes se je prikazala možnost podpisa v nastavitvah....zadeva je verjetno pogojena s številom postov-10 in ne časom :lol: (bo treba več nabijat po tipkovnici ).

lp

sem ti rekla, da brez nič ni nič :D

p.s. pazi na kilometre - ti sledim :twisted:

hec ! :D :D :D
Uporabniški avatar
 MareMare
metkamarjetka napisal/-a:
MareMare napisal/-a:

lp

Ampak jaz ti vztrajno bežim,da mogoče ta mesec še prvo stotko ulovim...ti loviš :wink: .

lp
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
MareMare napisal/-a:
MareMare napisal/-a:

lp

Ampak jaz ti vztrajno bežim,da mogoče ta mesec še prvo stotko ulovim...ti loviš :wink: .

lp

opa - na stotko se pa jaz še ne grem :!:
ta mesec bom skušala ujeti 80-ko :oops:

to mi je cilj nekje do jeseni: 100 na mesec :!: :!: :!:
mogoče so bo to zdelo smešno, ampak glede na to, da sem lani junija naredila svoje prve tekaške korake.... bom zeloooooooo ponosna, če mi to resnično uspe :juhuhu:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
MareMare napisal/-a:
MareMare napisal/-a:

lp

lp

opa - na stotko se pa jaz še ne grem :!:
ta mesec bom skušala ujeti 80-ko :oops:

to mi je cilj nekje do jeseni: 100 na mesec :!: :!: :!:
mogoče so bo to zdelo smešno, ampak glede na to, da sem lani junija naredila svoje prve tekaške korake.... bom zeloooooooo ponosna, če mi to resnično uspe :juhuhu:
Uporabniški avatar
 MareMare
NANIKA napisal/-a:Tud jest sm blizu :wink:

Ma dekleta,ne pritiskajte na moj ego,ker se ne obremenjujem s tem da me deklina prehiti :lol: .Čez vikend zaradi narave službe in treningov plesa ponavadi ne tečem,tako da imam na razpolago samo še ponedeljek :roll: ,do takrat pa 2-3 večerne plese :lol: in mogoče jutri še eno smuko :lol: .To pa tudi nekaj šteje .

lp
Uporabniški avatar
 NANIKA
Mal heca more bit :lol: ! Je pa res, da te ta dnevnik kr malo potegne. No, Tminski migavci pa gremo jutri na 40 km dolg nočni pohod po poteh naših puntarjev. Se mi zdi, da bo kr fajn :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
:ignore: smo že tiho :)

sploh , ko omenjaš ples - tu ti je vse "oproščeno"

....itak pa jaz "tekmujem" edino sama s seboj :!: 8)
Uporabniški avatar
 vencelj
So stvari, ki jih je v dnevnik težko vpisovati.
12 ur Kališča: koliko je proga sploh dolga? Pa če bi tudi imeli dokaj natančen podatek, bi veljal le za nekatere, vračal se je vsak, kjer je hotel, torej je kilometraža spet različna??
Torej: če je vzpon naokrog 3900m, po bližnjicah pa le 3300m...na tej tekmi je od začetka večina še šla naravnost, kasneje ne več...za dol pa poti in bližnjic kolikor hočeš...spust pod žičnico ima po moji oceni dobra 2 km...torej cel krog cca. 5,5 km (v tej varianti). Izbira spusta je pa tako svobodna.
Uporabniški avatar
 EVicA
No, ko smo že pri teh razdaljah .... tudi sama mnogokrat ne vem koliko sem pretekla na smučeh, niti se mi vedno ne da klikat po google earthu ali podobnih zemljevidih, da bi izmerila. Zgodi se pa tudi, da preden se spravim vnašati v dnevnik, že zdavnaj pozabim kako sem cikcakala po Pokljuki, tako da :? Enako je pri hribih, ko mi ubistvu razdalja niti ni tako pomembna.
Zato se mi zdi, da bilo bi fino, če bi dnevnik omogočal tudi vpis treninga samo s časom, brez razdalje. Pač, na lestvice potemtakem nebi prišli, ampak v osebni evidenci bi pa imeli.
Uporabniški avatar
 MareMare
EVicA napisal/-a:Zato se mi zdi, da bilo bi fino, če bi dnevnik omogočal tudi vpis treninga samo s časom, brez razdalje. Pač, na lestvice potemtakem nebi prišli, ampak v osebni evidenci bi pa imeli.

Tudi sam imam identične probleme.Sicer si vodim vzporedno še svoj stari dnevnik v excelu,kjer si tudi vpišem ure treningov plesa in drugih športnih aktivnosti.Zato sem za še kakšno dodatno rubriko v dnevniku,kjer gre kot pravi Evica za povsem praktično osebno evidenco.

lp
Uporabniški avatar
 EVicA
Bi se med športe lahko dodalo še rolanje?
Uporabniški avatar
 grb
Ja jaz bi bil tud za rolanje

G.
Uporabniški avatar
 IČA
Bravo Izidor,
tip teka je super dodatek za evidenco, res lepo :D .

Samo še vmesne čase čakamo pa bo zadeva že zelo blizu popolnosti. :!:

lp
Nazadnje spremenil IČA, dne 14 Apr 2008, 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA