Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Andraz
hejjj

evo poročilo iz prve odlaufane 21ke v mojem ne več tako kratkem lifu...

... crknen sem :lol: :lol: :lol:

5 krogov po časih:
1. 22:48
2. 24:42
3. 25:29
4. 26:44
5. 26:17

skupaj 2 uri 6 minut!

se pa komi še držim na nogah in grem spat, lahko noč!!!
Uporabniški avatar
 Cowboy
jst bi reku, da si prehitro štartal :D
Uporabniški avatar
 Darja
Andraž, glede na tale tvoj rezultat in konfiguracijo terena okrog jezera, bi si pa skoraj upala napovedat, da se ti bo na LM mešalo od veselja. Z malo truda bi po moje zmogel rezultat pod dvema urama. :D
 AinE
ČESTITAM vsem za pretečenih 5 krogov in dobre čase. Sem enakega mnenja kot Darja: Fanči in Andraž, vojin čas na Lj. 21-ki bo verjetno pod 2 urama.

Jaz še nisem šla več kot 3x okrog. Včasih res ni prijetno 2x, 3x,… srečevati sprehajalcev. Nekateri bi se radi pogovarjali, kar je zame precej težko, saj še sapo komaj lovim :arrow: nekaterim postane nerodno – meni pa še bolj, ko pa sem vsa zaripla in prepotena :arrow: drugi te gledajo, kot da nisi pri pravi …

Fanči, nikar ne govori (ups, piši), da ne boš nikoli več tekla 5 krogov, saj več, da se zarečenga kruha največ poje.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Andraz
Cowboy - ja skor zihr sem prehitr štartu, pa se mi ni zdelo :lol:

Darja - bom dal vse od sebe pa kar bo, bo!

AinE - k sreči učer ni blo veliko ljudi, sem pozno štartal okol 17:20 in je blo že kr mraz 13 stopinj, ob 19:30 pa jih je blo sam še 7, že kar mal mraz pa še tema.... mislim, da sem bil zadnji... še dober, da ni blo ljudi, k bi verjetno kr rešilca poklical.... :lol: :lol: :lol:

no dons sem kr ok, mam muskel, ampak do ju3, ko se srečamo bom že za 1 krog prpravlen... res na počas :oops:
Uporabniški avatar
 muc
Andraž bravo in čestitke tud z moje strani :clap:
upam, da dons nimaš preveč stopnic pred sabo :wink:

Si pa verjeten res mal prehiter začel in te je potem na koncu mal zmatral ampak v LJ bo šlo z lahkoto(družbam,motivacija,..)....pod 2 urci :wink:
med petimi krogi okrog jezera že tud mal psiha trpi...vsaj pr men je tko...

lp
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz pa včeraj cca 13 km. Tempo je bil pa za rezultat cca 1:40 na 21 km.
Štart je bil pa ob 21:00. Še trasa, če koga zanima: Vrhpolje - Krašce - po stari cesti do Kosez - Studenec - po makadamu ob glavni cesti do postaje nasproti gostilne Soklič - čez cesto proti Kokošnjam - Selo - Vrhpolje

Andraž tebi pa čestitke za vztrajnost!
 pegy
Ojla!
Andraž :clap: !!!!!!
Če se ne motim,sta mela s Fanči isti čas..................tut jst mislm,oz.sm skor prepričana,da bo obema ratal pod 2urama v Lj.
Upam,da bo men tut,da ne bom kej zamočila :oops:
Spet nč na treniram,pa sej kar je je,itak tik pred zdajci nima človk kej narest........bom mela pa bol spočite nogce :lol:
Pa pa
 AinE
Žal mi danes ne bo uspelo priti :cry: . Upam, da boste vsaj kakšno slikco tle gor napopal.

Prijetno srečanje in vse najboljše BlackOrange in Cowboy.

Lp E.
Nazadnje spremenil AinE, dne 17 Okt 2007, 09:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Andraz
:D
muc, BlackOrange in pegy hvala :lauf:

Pegy kolikor vem, si natrenirana max., ti pa jamraš :wink:

OK, DAJMO SE ZDEJ POFOČKAT, KDO VSE PRIDE DONS!!!

Jest ja (čeprav bi mogu delat :lol: )

AinE pa dručič oz. na LM!

lp
Uporabniški avatar
 Cowboy
včer 2 kroga. pa vidim da sm čist zanič :?
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
evo, pa sem šla pogledat (sicer z avtom) tole Gradiško jezero... Hm (sicer je bila mal megle>) sam je bilo lepo. Lepo turco imate, jo bom 1X še tekaško obiskala. :D
Uporabniški avatar
 muc
Oj vsem skupaj :lol:

dons se vidmo a ne? :wink:
Kdaj že?

jest vas pridem samo mal pozdravt, ker teku pa dons ne bom...
sem imel včeri tri kroge tko, da je dons mal počitka na vrsti...pa še potem morm nekam laufat...

se vidmo :wink:

p.s.
Eve;)ina lepo, da si pršla mal v naš konc pogledat...zdej pa samo še superge gor in akcija :wink:
Uporabniški avatar
 Andraz
ob 17ih muc, jest tud še ne vem, a bom šel tečt, lahko pa da pridem z bikom....

Eve;)ina drugič se najavi, pa gremo skup....
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz pridem. Grem pa tud odlaufat vsaj en krog.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA