Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
semjul napisal/-a::D

Pravkar prikolesaril iz Ruš (112Km), jutri zarana pa se odpravim na treking pot po tretjem delu Zasavske transferzale od Izlak na Sveto goro, geoss,Janèe, Ostrež in kot zadnji Kum.Tole si dolgujem še od 13.maja in treba je opraviti. Kaj veè pa, ko s potjo opravim. :D

Super tura.
Še bolj super za odèrtanje dolga.
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:Lenči, ni blo nč čudn videt, k ste pol priletele skoz cilj. Eni prej, drug kasnej. Marsikdo sploh prteku neb do cilja. Ta brihtn´ pa nej sami probajo progo, pa bojo vidl. :twisted:
Danes sem šel na 10km, mi je kr šlo, tempo cca. 5 min 8). Pol sem srečal Docco, sva mal počvekala, pol sem .... šel pa domov. :lol:
Semjul, se bomo zmenl kej, drugač pa lahke noge, pa veter v hrbet! :juhuhu: :laola :juhuhu:

LP

čestitam ti za tempo, bravo!
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija napisal/-a:čestitam ti za tempo, bravo!

Hvala, hvala! Kaj zdej berem tam na sosednji temi, dej čimprej se pocajti :wink:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Zopet se nam ponuja lepa priložnost teči v bližini.

Tek petih vasi Matke je samo skok čez hrib v Prebold, kjer zavijete desno in to je to. 10,6km je ravno prav za sobotno popoldne.

Možna kombinacija s kolesom, saj je v eno stran le 18km, če zanemarimo 5,5km vzpona :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:čestitam ti za tempo, bravo!

Hvala, hvala! Kaj zdej berem tam na sosednji temi, dej čimprej se pocajti :wink:

se že vračam ;)
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:sej je že cajt :D
:--
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija, na Kumu kej novga?
Jst sem bil pa dons na britofu s tamalo, od stadiona, pa do gor, sem se narinu vozička u klanc za cel mesec :evil: in to ob 12.00, je kr lil z mene.
Docca me je nesla za 30km(kr sem nazadnje gledu) v mesečnem nabiranju kilometrov. :roll: :lol:
Mah, nimam kej, bo septembra boljš. :D

LP
Uporabniški avatar
 Ksenija
itak, da bo boljši če ti bo to cilj ;)
zame včeraj preveč folka tam gor... jst sem bolj samotarski tip... ampak se je splačalo zaradi družbe...
jaja si pa imel trening :lol:
 docca
DAVID 08 napisal/-a:Ksenija, na Kumu kej novga?
Jst sem bil pa dons na britofu s tamalo, od stadiona, pa do gor, sem se narinu vozička u klanc za cel mesec :evil: in to ob 12.00, je kr lil z mene.
Docca me je nesla za 30km(kr sem nazadnje gledu) v mesečnem nabiranju kilometrov. :roll: :lol:
Mah, nimam kej, bo septembra boljš. :D

LP

Te šišam, ja. Kriv si pa sam :D , ko si mi takrat povedal, da ne zaostajam dosti za tabo. Prej lestvice sploh nisem gledala. Potem pa sem prehitela najprej tebe, en dan sem šla teč celo dvakrat, da sem premagala še 4 pred mano :D To pa je zagnanost, kaj ne?
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem zdejle videla to lestvico... mene pa sploh ni gor ;) v glavnem čimveč pretečenih kilometrov vama želim (pa vsem ostalim tud), predvsem pa tistih z adrenalinom napolnjenih ;)
 docca
Pa res, gledam in te ni. Čudno :?:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Te šišam, ja. Kriv si pa sam :D
Sej, k ne morm enkrat tih bit :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem že v polžji sekciji pisala, pa moram še tule... danes nad letališčem srečala trop divjih svinj... merjasec je rpav mrko zrl vame... jst pa prestrašeno vanj...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA