danes zjutraj sem, po dolgem času (se sploh ne spomnim kdaj je bilo nazadnje), dvakrat padel med tekom

bilo je pa lepo, ker sem padel v 30 cm svežega snega

prvi padec sem izvedel na ovinku, ko sem moral spremeniti smer gibanja za cca 150°, drugega pa doma, ko sem zavil do avta, da pogledam "čej še pr živlenu"
sem bil pa po magistralki približno samo za tri četrtine počasnajši kot tista dva avta, ki sta me prehitela. se pravi v normalnih razmerah tečem 12km/h, vozijo pa minimalno 80 km/h. danes sem pa tekel s hitrostjo 10km/h, voznika pa sta me prehitela s 40km/h
ja, magistralka je bila, mislim da, splužena cca 10 minut pred mojim napadom nanjo. odtis avtomobilskih gum je bil "malo mlajši". ko sem tekel po odtisih, mi je kar lepo spodrsavalo. če sem pa tekel zraven odtisov, so se pa čevlji kar lepo prijeli asfaltne ceste, na kateri je bilo približno 5 cm novega snega, tistega, ki je zapadel od zadnjega pluženja.
naredil sem pa približno četrtino korakov več, kot bi jih na suhi cesti na isti razdalji.
iz postelje sem se pobral eno uro prej kot navadno. vedel sem, da bo potrebno še dragi

malo pomagat v snegu