Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
750 m plavanja, 20,7 km cestnega kolesa, 5 km teka z Leonom in množico drugih triatloncev.
:D
Sprint triatlon.
Šesta tekma (od sedmih) 6. Felt triatlon lige na Aquacytiju v Varaždinu. Danes je bilo vroče in soparno.
Moj čas 1:08:51. Moj nov rekord na sprint triatlonih.
Leon pa seveda spredaj z dobro minuto prednosti.
:juhuhu:
Uporabniški avatar
 jegart
Danes pa 16,6 km teka .Polovica pa teka v hrib ostalo navzdol .Tekel od doma na Podkraj, Šrotnek ,Prežihovina do kmetije Prežih kjer je naš Voranc klesal svoje Samorastnike ,in smer Ivarčko jezero do Rimskega Vrelca ter na Kotlje in domov na Javornik
Peš vzpon iz Zvodnega čez Hudičev graben na Celjsko kočo in čez Suhi potok nazaj.
Dobrih 5 km poti in 350 višinskih m v obe smeri.
Včeraj:
750 m plavanja, 20,7 km cestnega kolesa, 5 km teka z Leonom in množico drugih triatloncev.
Sprint triatlon.
Sedma, zadnja tekma (od sedmih) 6. Felt triatlon lige na Aquacytiju v Varaždinu.
Letos mi je uspelo štartat in zaključit vse tekme lige (ena tekma je odpadla zaradi izrednih vremenskih razmer).
Na zadnji tekmi moj rezultat 1:11:35. Imel pa sem svoj najhitrejši tek na sprint triatlonih do sedaj (20:12). :D
Za skupno uvrstitev je štel seštevek štirih najboljših rezultatov lige.
Uspelo mi je osvojiti 1. mesto in zlato medaljo v kategoriji (lanskemu zmagovalcu, ki me je lani prehitel na zadnji tekmi, sem vrnil košarico :lol: ) in 8. mesto absolutno.
Leon pa je osvojil 3. mesto in bronasto medaljo v kategoriji (v najmočnejši in najhitrejši kategoriji) in 4. mesto absolutno. Samo za dobro točko je zaostal za tretjim mestom in pokalom :( .
Vseeno je bil odličen.
:juhuhu:
Ta liga nama je že tretjo leto zapored popestrila poletje. Na teh tekmah se družimo, tekmujemo, veselimo ali žalujemo, ter nabiramo dragocene izkušnje. Takšne lige bi lahko imeli tudi v Sloveniji. :?
Hrvaški prijatelji, vsa čast!
:clap:
Danes pa 20.30 km s kolesom za 48 min:43 sec. Malo sem si vzel počitka pred tekom, ker mi je začelo nagajati koleno. Je pa sprememba definitivno sedla :D
Včeraj:
760 m plavanja, 22,2 km cestnega kolesa in 4,7 km teka.
DP in Prvenstvo Slovenske vojske v sprint triatlonu v Bakovcih.
V okviru Prvenstva Slovenske vojske v sprint triatlonu sem osvojil 2. mesto in srebrno medaljo v svoji kategoriji.
Čas 1:11:49.
Sin Leon seveda konkretno hitrejši (1:08:31) in 5. mesto absolutno med nelicenciranimi tekmovalci.
:clap:
Tekmovanje je zaznamovala velika udeležba slovenskih triatloncev, gneča na plavanju (sem jih fasal z vseh strani) in potrebna previdnost na kolesu.
Lahko smo tudi opazovali prihod tekmovalcev Dvojnega ultratriatlona v cilj, to pa so norci.
:laola
Za letos konec triatlonske sezone za naju.
:wink:
Drugo leto pa bo Leon star 18 let in verjetno bova skupaj štartala prvi njegov HalfIronman iz Celja v Logarsko dolino.
:ignore:
Danes pa 25.54 km s cestnim kolesom. 59min:12sek / 143 utripov-min :)
Danes pa 28.69 km s kolesom za 01 ura:11 min. 143 utripov-min :D
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA