Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
AinE napisal/-a:Včeraj popoldne med 17. in 18. uro je bilo ob Gradiškem jezeru kar živahno. Parkirišče je bilo polno zasedeno.
Opazili smo 4 mlajše »obiskovalce« , ki so se pripeljali z avtomobilom novomeške registracije in ga parkirali pri rampi na nasipu. Tek ali kakšna druga oblika rekreacije jih ni zanimala. Trije so se sukali okoli avtomobilov, eden pa je dogajanje spremljal na nasipu. Ko so opazili, da tudi mi nadziramo njihovo premikanje, so se prav počasi odpeljali. Izvedeli smo, da so že stari znanci policajev in da jih običajno spremlja še eno dekle. Mislim, da previdnost naslednjič ne bo odveč.

Lp E.

a je bil zelen clio?
včer so bli spet.
ravno tako kot v torek...

:?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sem ravnokar ujel na radiu HIT, da so v bližini Gradiškega jezera opazili 2 medveda. :shock:
Uporabniški avatar
 100jan
Če mata rinko v smrčku so ju najbrž uni s kliotom pozabil. Pa ne se zajebavat, sm hotu na Limbarsko, zdej se pa ne upam :(
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Se ne zajebavam, na HIT -u je blo. Jaz sem tud danes hotel na Limbarsko. Greva lahko skupaj, ju bova lažje obvladala. :lol:
Uporabniški avatar
 Cowboy
evo, gremo...
u napad!!

ps. pa ne na med pozabit!!

:D
Uporabniški avatar
 100jan
Ja iz 1. roke: Milan ga je vidu (medveda) na koncu jezera in ga tudi slikal. Videl je tudi sumljivi avto, ki pa ga ni slikal. Bo treba združit sile v boju za brezskrbno rekreacijo, mogoče bo tudi rdečenosa bratovščina priskočila na pomoč vsaj kar se medvedov tiče. Fak, zdej je pa un tarmen cucek smrkovc. :P
 fanči
ojla,

pravijo, da ni to nič čudnega, da že od nekdaj uni s "cliotom" in medvedje skupaj hodijo !!! :lol:
 janezu
bojte se unih s cliotom :D jp ju
 AinE
No! Zdej pa mamo...

Cowboy napisal/-a:
a je bil zelen clio?

Ne. Bel avto je bil. Mislim, da R 5.

Lp E.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Je bil tudi maloprej na A kanalu v oddaji Svet prispevek o medvedu (medvedih) pri Gradiškem jezeru. Vključno s fotografijami.
 pegy
Hoj!

a zdej k jst nč ne tekam tam okol,so pa medvedje začel :shock: :wink:

Bom pa še mal počivala :?

Čavke!
 fanči
v prispevku na kanalu A je bil "vaški gostilničar" in je rekel, da se je medo po potki okoli jezera sprehajal :shock: :?: ...očitno je čist udomačen :?

jaz raje ne bi tekla z medotom...sem enkrat že imela za spremstvo tri lukovške ovčarje :evil:
Uporabniški avatar
 100jan
...očitno je čist udomačen

Fanči, udomačen medved je nagačen medved :twisted:
 fanči
100jan ampak nagačen pa ne hodi in se ne sprehaja :lol: pa tudi teče ne :wink:

kaj 100jan a ste šli na Limbarsko :?: ...po moje ste raje po TV gledal medota :lol:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA