Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Mene letos maraton oz. tek na splošno (razen po hribih in hribčkih) ne interesira spljoh. :lol:
 fanči
jaz letos ne grem v Ljubljano, žal mi je muc :cry: bi se z veseljem prijavila skupinsko :lol:

ampak tek me pa še vedno zanima :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Žal, Muc, tudi jaz ne bom več tekel, ker mi je to res beden šport....razen, če me bo preganjal gradiški medved ali če gre za tekmo kot je LM. Sem pa že prijavljen.
Uporabniški avatar
 muc
Ni panike...ekipa je že prijavljena tko, da vseen hvala lepa :wink: .

sem pa včeri šel par krogev okrog jezera in ni prav nč dobr filing,
ko vidš une table na drevesih "OBMOČJE MEDVEDOV"!!?? :shock:
čeprav zadnja neuradna info. je, da so ga že ujel...a kdo kej več ve glede tega?

ajde, imejte se....lp
Uporabniški avatar
 100jan
[quote="muc"]
čeprav zadnja neuradna info. je, da so ga že ujel...a kdo kej več ve glede tega?

Se šušlja, da si ga je JanezU izposodil za zimsko ligo na Kališču :!:
 janezu
res smo bili u navezi s kosmatincem (idealen za izboljšanje rekordov),vendar letos zimsko ligo na kališče pričnemo 2. novembra,pa brudo ni bil siguren,da bo takrat še pokonci. smo pa na vezi :D lp ju
Uporabniški avatar
 100jan
Hojla takorajžni. A je GJ že ''bearfree'', al bom moral še naprej v nalivu na Velko hodit, kot npr. danes. Čez Kuklarje gor, čez Rigel dol. :?:
Ajd, laufite
Uporabniški avatar
 muc
100jan napisal/-a:Hojla takorajžni. A je GJ že ''bearfree'', al bom moral še naprej v nalivu na Velko hodit, kot npr. danes. Čez Kuklarje gor, čez Rigel dol. :?:
Ajd, laufite

Nimam pojma!...neuradno naj bi blo zdej ok!
včer sem imel pavzo, tko da ti lohka dons zvečer povem...grem mal pregledat teren :wink:

drugač pa velka sploh ni švoh...v soboto šel gor iz stahovce...luštna turca za mal hitrej stopt...verjetno še kdaj...lp
 fanči
mene tudi od petka ni bilo tam...se je že začela sezona spinninga pa je treba delat :lol: ...danes imava s sosedo namen tečt kar od doma pa čez Prikrnico do jezera in nazaj...če bo fino lilo potem se prestavi na jutri

upam, da medo že spi :wink:

pridi bodite
Uporabniški avatar
 100jan
Forest je zmagal na Zagrebškem polmaratonu. Učinki gradiškega trenerja se že kažejo :wink:
Slikc včerajšnjega obiska Grintavca ne bom lepil, saj si hrib lahko ogledate v živo (spet izziva). L.p.
 fanči
jutro 8)
Forest :laola
a ta gradiški trener res obstaja :?: :oops: po moje so vplivali namočeni kosmiči čez noč :wink: ...meni še zdaj niso dobri :?

bibi
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes Brana čez Šijo in spust po Bosovi grapi. Slike sledijo. Fajn je blo.
Uporabniški avatar
 100jan
Bravo B.O. Lepo turo si ubodu. A si šel sam? Jst bom šel jutr, če nau scal.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA