Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 fanči
lepo je ja v hribih...in lepe so jesenske barve...eni pa delamo :cry:
Uporabniški avatar
 100jan
Kljub najboljšim namenom, da obiščem Brano po Šiji in sestopim po Bosovi, ni šlo. Ko sem prižvižgal do ''v klinu'', se nisem mogel upreti klicu Zeleniških špic. Sprva sončno vreme se je kasneje pokvarilo, kljub megli pa na vrhu pa lep razgled – na 2 mladinki, ki sta tudi prečili ta luštkan greben.
Ajd, laufite.
 Forest
fanči napisal/-a:jutro 8)
Forest :laola
a ta gradiški trener res obstaja :?: :oops: po moje so vplivali namočeni kosmiči čez noč :wink: ...meni še zdaj niso dobri :?

bibi

Ojla!
Hvala za čestitke vsem!

Vidm, da kr pridno migate tko in drugač...
100jan je itak :lauf: vedno....
ostali pa vidim, da se tud kr pridno pripravljate-tekate....
Fanči trener itak da obstaja :hello:
kosmiči,se itak jejo vsak dan, no pred tekmo pa ne, tko da ne vem če je to glavni razlog :?:
moraš enkrat prit zjutraj na moje, ti bodo sigurno dobri :lol:
Dober tek
Uživajte :D
 fanči
hej,
včeraj tekla od doma čez Prikrnico do jezera in še en krog pa nazaj...je zelo malo obiskovalcev...še dobro, da sem muca srečala, ker tiste table "območje medvedov" in tak velik medo gor narisan :? ti kar malo vzamejo poguma in ko sem pomislila, da sem daleč od doma in da me medo napade :oops: ....no ja medota nisem srečala, čas teka je bil pa dober :lol: in vsi klanci so bili z lahkoto premagani :!:
Uporabniški avatar
 100jan
Po ''barkolani'' sem šel z otroci doga vokat čez V.vrh, Vodotočnik, Desko, Lastovec pa tam okoli. Je blo tko luštn, da mi je žal, ker nisem vzel še mame s sabo. :P
Slika

Ajd, laufite
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Prejšnja sobota Kamniški Dedec danes pa od Pastirce do grebena Macesnovec in čez do grape za Vratam. Nato po grapi navzgor, spuščanje kletvic zaradi ogromne količine rušja :lol: , do grebena Macesnovec. Po grebenu do Sukalnika ina nato po markirani proti Planjavi. Spust v Repov kot. Slike sledijo.V planu je bil pa vzpon po grapi do škrbine pod Staničem, vzpon na Staniča in nato prečenje grebena do Kamniškega Dedca. Pa je zjutraj kazalo, da bo tam megleno. In sem se odločil za to drugo varianto. Slike pa še sledijo.
Uporabniški avatar
 športnik
BlackOrange napisal/-a:V planu je bil pa vzpon po grapi do škrbine pod Staničem, vzpon na Staniča in nato prečenje grebena do Kamniškega Dedca.

Boš videl kako boš šele tukaj preklinjal.... :lol: No, poizkusi!
 lona
Namesto maratona sem si vzela tek okoli gradiškega. :)
Malo sem se zasekirala, ker so se me peščci ustrašili - so mislili, da za njimi teče medved.... :oops:

Bilo je fino, mirno, pa samo eno tekačico sem srečala. No, morda drugo leto zamenjam traso v tem času. :wink:

lp
Uporabniški avatar
 Cowboy
FOREST :clap:

nisem opazil...

še MUC je bil odličen!! :clap:
Nazadnje spremenil Cowboy, dne 27 Okt 2008, 07:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 muc
Robi (Forest) čestitke še z moje strani!!! :D
čeprav se v LJ. nismo srečal smo bli skoz na tekočem kaj se dogaja na 42tki. :wink: ...bravo še enkrat!!!

no pa je še en Lj. maraton za nami...blo je super vzdušje(lahko vam je žal :wink: ),vreme tud,no sicer mal mrzlo ampak boljš kot lani...čas teka pa tud...skratka zelo zadovoljen! :D

pred štartom srečal edinega"gradiščana" 100jana,
upam da je tud on zadovoljen z samim tekom in da so kolena vzdržala :wink:

lp vsem in gremo naprej laufat... :lol:
 fanči
ej 8)
bravo Forest sem se vsem hvalila, da treniraš okoli jezera :wink:
čestitke tudi 100janu in Mucu in seveda vsem, ki ste premagali zastavljeno razdaljo
Muc tudi jaz sem šla na 21 km. V zadnjem tednu sem se premislila in se prijavila in vplačala najdražjo varianto :oops: ...ni mi žal, super je bilo in tudi rezultat mi je všeč :lol: ...bila ja tudi AinE in tudi ona je izboljšala svoj čas.

se vidimo
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA