Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 wind
9,4 km v povprečno 4:36/km.
Sicer sem imel v planu en easy tek v 4:50/km, ampak pri meni je ponavadi tako, da se kmalu naveličam počasnega teka, pa sem v tole razdaljo vtaknil nekaj kvalitetnih kilometrov, da je telo srečno in duša zadovoljna... :D
6 km teka in 3 krat s poskoki po eni nogi na Pekrsko gorco - hmmm glede na razpela v kapelicah je verjeteno tista steza imenovana Križev pot :roll: . No po eni nogi izmenjujoč pri vsakem prečnem kanalu za odtok vode.
6 km teka in 3 krat s poskoki po eni nogi na Pekrsko gorco - hmmm glede na razpela v kapelicah je verjeteno tista steza imenovana Križev pot :roll: . No po eni nogi izmenjujoč pri vsakem prečnem kanalu za odtok vode.
Uporabniški avatar
 mac
Po dolgem času zares užival v teku (10 kilometerčkov, mislim da 4' 20"; ne da drugače trpim), višje temperature in sonce pozitivneje vplivale, razmere kar pravšnje, čeprav je vmes aprilsko porosilo, verjetno bo jutri prvi dan (22.marca :!: ) ko bom tekel v kratkih hlačah.
Uporabniški avatar
 mac
...danes pa izkoristil še zadnji sončen dan pred zimo :D za ene intervalčke na 800 m, 6x, in to kar uspešne. I will feel olympic soon....
 wind
11,5 km v povprečno 4:35 min/km. Malo mešano: počasen km za ogrevanje, tri km tempo, počasen km, štiri km tempo, počasen iztek.

Najprej se mi sploh ni dalo ven v mraz in veter, ker že vleče leden veter, brr; ampak ko sem videl napoved za naslednje dni, sem se pač napravil v zimske cunje in se zmigal ven.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA