Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
IRA napisal/-a:Joj nataša .... jaz tudi nisem tekla že od nedelje ...
Sem že tako tečna, da je joj :roll: :roll: :roll:

Danes grem pa če me koljejo ....

Sicer sem vmes dva dni smučala, samo to ni to .... ah kaki, daleč od tega :shock: :roll:

Nikol si nebi mislila, da bom jest kdaj tole pisala :roll:

No ... lepo tekajte, vsi, ki ste ravno dobro začeli ... jaz še malo počakam, da se zajtrk in kava poležeta ... pol pa med snežinke :twisted:

Se mi zdi, da me je tečnoba že malo minila :?. Moram pa priznati, da mi prav paše tole lenarjenje , edino kar me muči je hrana :twisted: :twisted: , ker samo jem in vaga že kaže napredek :twisted: .

:wink:
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
iz nakupovanja z družino, ob 16 peljem še ta večo na rojstni dan. Tako da upam da bom zvečer šel malo pretegnit telo in kako potico dol spravt :)
Uporabniški avatar
 lenči
Foto reportaže z današnjega teka ni. Bilo nas je pet: Mojca99, Jančika, Nini32, Gospod 5.00 in moja malenkost. Tekli smo en krog, uspelo je vsem, tudi meni :lol: :wink: . Celo v klanec sem pretekla. Sem nazaj :D , najin tempo z Nini čisto počasen :oops: , ostali trije so seveda malo hitreje pretekli krog :wink: .

Nini in jaz se v torek ob 15.00 dobiva na parkirišču in odtečeva en krog. Veseli bova družbe.

Ja za četrtek 1.1.2009 pa sem tudi jaz za kakšen krogec, samo sredi belega dne, da pridemo do teme nazaj na cilj.
 Saso202
Lenči bolje en kot noben.. :wink: verjetno se vama v torek pridruži še kak Šrk-jevec (poleg Lenči :wink: ), da vas bo malo več.

P.S. Lenči super blog imaš, sem zdaj prvič videl, kar nekaj okusnih slaščic je na sliki. Doboro da vemo, da bomo kmalu ob Nedeljah deležni tudi tvojih specialitet :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
lenči bravo!!!

Sem šla pa tudi jaz en krog, katastrofa ... ni, da bi človek govoril ... spet eden izmed "tistih" dni, ko se "kakosežeimenuje" škrat preseli iz rame nižje, te prime za noge.... ti tečeš in tečeš greš pa nikamor.

Groza, res ... tako grozno pa že dolgo ne, če sploh že kdaj :shock:

Za 8km sem porabila eno uro .... je pa res, da sem napadla par klancev, samo vseeno .... če pomislim en teden nazaj, kako z lahkoto sem tekla Istro - bi se človek kar zjokal ...

Ja saj vem, treba se je navadit, da so na tekaški poti kdaj pa kdaj tudi taki teki ... sem pa vseeno vesela, da sem se sploh spravila ven ... me je bilo že pošteno strah ...

Ne vem kako poznani so vam te občutki, ampak pri meni so definitivno kritični ... prvi dan ne tek a... ok počivam, drugi tudi še gre ... tretji dan se že tresem ... četrti pa mi je že skoraj vseeno ... kar je več ... se brez težav zasedim na kavču in pozabim, da sem kdaj sploh tekla ...

Zato je danes tole vseeno moja zmaga, čeprav bolj v stilu "tolažilne nagrade" ....

... pa gremo spet naprej!
Sem se mogla malo spihat :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:Lenči bolje en kot noben.. :wink: verjetno se vama v torek pridruži še kak Šrk-jevec (poleg Lenči :wink: ), da vas bo malo več.

P.S. Lenči super blog imaš, sem zdaj prvič videl, kar nekaj okusnih slaščic je na sliki. Doboro da vemo, da bomo kmalu ob Nedeljah deležni tudi tvojih specialitet :lol:

Ja, super, družbe smo vedno vesele :lol: . Samo dolgo ne čakamo na mrazu, kar štartamo ob uri :D .

Že vidim, da moram nehat izdajati skrivnosti po blogu :bum: :wink: . Ja kakšna čokoladna potička pa res lahko pade, samo se jo mora splačati pečt, da ne bo samo za 5 ljudi :juhuhu:
Uporabniški avatar
 nini32
se moje pročilo.

v lenčini družbi sem se počutila odlično. če bi bila sama bi verjetno pot kar za nekaj km skrajšala.
prvič sem tekla v navkreber, prvič sem tekla več kot 50 min, prvič sem tekla v družbi in ne sama, prvič .... ok, danes sem, premagala samo sebe, kljub temu, da je bil tempo počasen sem zelo zadovoljna. že pošteno čutim stegenske mišice. pa tudi malo sem odspala, ker prejšnje noči niso bile namenjene spanju, temveč za žuranje.

bodite lepo.

ps. - lenči mi prosim sporočiš pretečene km, ker nisem vse aktivirala kot bi mogla.

hvala za družbo.

nini
 katrca
jaz sem tudi danes šla en krog, direkt iz smučarije. Ira, iste težave sem imela danes tudi jaz, tečeš in tečeš, pa ne gre nikamor. Mogoče sem imela še malo hitrostnih "težav" iz smučanja, ker tam mi gre kar hitro, pa še danes sem testirala nove smuči in sem sploh gnala, kolikor je šlo. Potem pa od tam na tek, kjer so hitrosti povsem druge, pa se ti zdi, da stojiš na mestu. No, se mi zdi, da spet prihajam v stare tire, se vidi že po tem, da sem spet na netu. Imam sicer kakšno decembersko kilo več in te prav težko nosim. V torek ob 15h jaz ne morem, ker sem v torek in sredo v službi. V četrtek pa se vam pridružim, če ne bom na snežnih planjavah ali če ne bo sreda prehuda. Planov za Silvestrovo sicer nimamo posebnih, samo takrat se ponavadi še najbolj razvije.
NO, pa lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 Jančika
Danes je bilo zelo prijetno, škoda le, da nas ni bilo več. Noge mi sicer niso šle kar same od sebe, verjetno zato, ker sem včeraj zvečer odtekla 10km in zelo malo spala. No, saj včasih se je pa treba tudi malo pomatrat.

Uporabnice/uporabniki Garmina, rabim pomoč. Kje bi si v Training Centru lahko naštimala, da bi mi začelo šteti teden v ponedeljek, ne v nedeljo? Sem malo klikala sem in tja, pa ne najdem. Mislim, saj je dejansko brezveze, ampak ne morem se navaditi, da se mi tekaški teden začne v nedeljo :roll: .

Glede prazničnih tekov; vsekakor imam namen teči in če bo le zneslo, bom prišla na kak skupni tek. Prvega januarja bi najraje šla dopoldan, takrat je tak blažen mir, ko vsi zdravijo mačka :lol: .

Sicer si zelo želim teči 31. zvečer, takole za uspešen zaključek leta, ampak me je preveč strah pokanja, tako da to žal odpade.
Nazadnje spremenil Jančika, dne 28 Dec 2008, 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Mojca99
Danes je bilo prav luštno. Lepo je bilo zopet teči v vaši družbi :D. Jaz bi 1.1. tudi naredila en tek, najraje okoli 15h oz. kakor se bomo pač dogovorili. Kaj mislite ostali?
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca99 napisal/-a:Danes je bilo prav luštno. Lepo je bilo zopet teči v vaši družbi :D. Jaz bi 1.1. tudi naredila en tek, najraje okoli 15h oz. kakor se bomo pač dogovorili. Kaj mislite ostali?

Meni ustreza ura :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
Mojca99 napisal/-a:Danes je bilo prav luštno. Lepo je bilo zopet teči v vaši družbi :D. Jaz bi 1.1. tudi naredila en tek, najraje okoli 15h oz. kakor se bomo pač dogovorili. Kaj mislite ostali?

Tudi meni ustreza popoldan, dopoldan bomo še malo lenarili.

Uporabniški avatar
 Mojca99
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Tudi meni ustreza popoldan, dopoldan bomo še malo lenarili.

Ok, torej 1.1. ob 15h. Se vidimo :wink:
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA