Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cormi
pajo napisal/-a:Gorica, ki je malo pred Sežano mogoče manj burje in klancov vsaj mislim, da naj bi bilo tako. Pa še družbo mene in Matjaža,Lauferja,Corni..... boš imela.

Kje si pa mene najdu :roll:

Čeprav......

Metkamarjetka, tudi v tujini je lepo odtečt svoj prvi polmaraton. Ira, Tina1, jaz pa še kdo že vemo :lol:
 spela*
metkamarjetka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:Lahko pa probaš 1.3. drugo leto polmaraton v Italijanski Gorici.

ne, ne Primož - svojega prvo polovičko bom odtekla na domačih tleh :Fslo :wink: .
saj veš - pa še z nočevanjem v "čudnih" hotelih nimaš težav.... :twisted: (tu ti dam čisto prav - tudi mi2 sva bila nedolgo nazaj zelo razočarana nad sosednjim hotelom s **** 4. zvezdicami).

zgleda, da bo to res kar Sežana :D

Saj to ni tako daleč in smo vsi v EU ... :D

Kdaj pa je ta polmaraton, ki bo Classixov prvi? Da si vpišem v koledar. :D
Uporabniški avatar
 Cormi
spela* napisal/-a:Kdaj pa je ta polmaraton, ki bo Classixov prvi? Da si vpišem v koledar. :D

1.marec 2009
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Susanne napisal/-a:Bolj kot nas boš poslušala manj boš vedela kaj si želiš. Ti se samo na enega prijavi, sploh če ti rezultat ni pomemben. Predvsem je važno, da ti je lepo. Na koncu kateregakoli boš imela solzne oči in nekaj cm več.. :lol:

ja, verjetno bo res tako :?

rezultat mi seveda ni pomemben, pomembno je edino to , da preguram teh 21 km :evil:

solzne oči imam pa že sedaj :D , ko berem vaše pozitivne vtise in se že kar postavim v vašo kožo Slika
Uporabniški avatar
 Koci
Predlagam, da poskusiš v Radencih, vendar pa predlagam, da mesečno "kvoto" km malo podaljšaš, na vsaj kakšnih 120.
Radenci so namreč s svojo ravninsko progo, po moje, najbolj primerni za prvi poskus na 21km. Če le vreme ne bo preveč neprijazno. V Radencih zna biti hladno, dež ali pa Vroče in soparno.
Sicer pa je odločitev na tebi, srečno na prvi 21-ki želim.
Uporabniški avatar
 pajo
Cormi napisal/-a:
spela* napisal/-a:Kdaj pa je ta polmaraton, ki bo Classixov prvi? Da si vpišem v koledar. :D

1.marec 2009

Sem te že najdu čim toliko točno veš za datum. Me veseli, da bomo...
Uporabniški avatar
 Radolca
metka, kar v "gorico skoči", res si hitro tam, pa slovenčkov bo veliko. pa še hita proga naj bi bila, kot je že Sussane napisala.
Mogoče bo pa tudi "moja polovička" tam tekla prvo 21-ko :?
pol se bodo pa polmaratoni kar vrstili. Za zaključek boš pa še v palmanovo prišla pa je. drugo leto gremo pa gorenjci skupaj na sladkih 6 :!: :shock:
 kovit
Priporočam ti da prvo polovičko odtečeš kje drugje kot v Sežani...če pa že, se pa na to pot odpravi dobro pripravljena (primeren trening preko zime), da ti bo tek ostal v lepem spominu in da ga pretečeš z nasmehom.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Cormi napisal/-a:Metkamarjetka, tudi v tujini je lepo odtečt svoj prvi polmaraton. Ira, Tina1, jaz pa še kdo že vemo :lol:

o tem sploh ne dvomim. čestitke še enkrat!

moja odločitev, da 21K odtečem na :Fslo tleh je padla čisto tako za štos že nakaj časa nazaj, ko smo se s prijatelji pogovarjali o teku v Palmi :wink: . tko da - zdej se moram tega držat :D
Uporabniški avatar
 Classix
spela* napisal/-a:
Kdaj pa je ta polmaraton, ki bo Classixov prvi? Da si vpišem v koledar. :D

Ne bo Classixov prvi. Naslednje sem pred dnevi zapisal na blogu...

Sladkih 6 in s tem povezanih 25 K sem pretekel v starih copatih, bolečin ravno toliko, kot se za 25 K spodobi + naslednji dan iztek 5 K, novi copati, po teku bolečina + tempo tek, novi copati, dobrih 8 K, močnejša bolečina + počasen tek 4 K, novi copati, še vedno bolečina + počasen tek 12 K, novi copati, bolečina za popizdit + 5 dni brez teka, vsi sprehodi z kontroliranim gibanjem v starih copatih, bolečina izgine + današnji sprehod po Golovcu 6 K v novih copatih, zopet bolečina…JE ENAKO…tipični nategi z novimi copati. Amen.

Kaj sledi? Najprej sigurno skok nazaj v stare copate. Gorico v začetku marca lahko lepo pozabim. Dodaten teden mirovanja, mi namreč v programu treningov vzame že 14 dni, toliko nor pa tudi nisem, da bi potem poizkušal na kratko kaj notri prinašati. Zimo bom lepo pretekel. Samo baza, nič tempov, nič intervalov…samo zen, zen, zen. Nič več se ne bom obremenjeval z prvo uradno polovičko, pravzaprav bom tu in sedaj sebi priznal, da sem pred enim letom razmišljal dosti bolj trezno kot te dni. Lani 05.12. sem na TF zapisal…v letu 2009 odteči Palmanovo in njenih 21 K, po možnosti z samo 80 kg na grbi.

Če ga bom kaj sral, me brez slabe vesti opomnite na zgornji stavek. Pot je začrtana…Sežana, Radenci, Bled, Domžale, Otočec, Ljubljana, Sladki vrh, Palmanova. Ptuj odpade.

@ metkamarjetka...kjerkoli že boš pohrustala svojo prvo polovičko, pozabila je ne boš nikoli!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
kovit napisal/-a:Priporočam ti da prvo polovičko odtečeš kje drugje kot v Sežani

imaš slabe izkušnje? daj povej kaj več.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Ampak Mali kraški maraton gre tudi malo čez mejo :oops: , joto se pa je na naših tleh :)
 kovit
metkamarjetka napisal/-a:
kovit napisal/-a:Priporočam ti da prvo polovičko odtečeš kje drugje kot v Sežani

imaš slabe izkušnje? daj povej kaj več.

Ja sam sem letos v Sežani pogorel, proga mi res ne leži...tako da me tam ne vidijo več.
Progo je treba poznat, zadnja četrtina zna biti zares zahtevna(klanec +burja) in če ne boš res dobro pripravljena te lahko tam zagrabi kakšna nebodijo treba kriza, sploh če bo to tvoj a prva polovička.
Zato, če se odločiš za Sežano...ne zabušavaj čez zimo :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Classix napisal/-a:@ metkamarjetka...kjerkoli že boš pohrustala svojo prvo polovičko, pozabila je ne boš nikoli!

LP
Matjaž

vračam lepe želje in verjamem, da Ti v 2009 uspe :!:

p.s. si že pisal Dedku Mrazu o tej skriti - pardon - razkriti želji ? :twisted:

jaz že, pa ne vem, če me bo sploh v mar vzel med vsemi otroškimi željami :( :wink:
 spela*
Classix napisal/-a:
Kaj sledi? Najprej sigurno skok nazaj v stare copate. Gorico v začetku marca lahko lepo pozabim. Dodaten teden mirovanja, mi namreč v programu treningov vzame že 14 dni, toliko nor pa tudi nisem, da bi potem poizkušal na kratko kaj notri prinašati. Zimo bom lepo pretekel. Samo baza, nič tempov, nič intervalov…samo zen, zen, zen. Nič več se ne bom obremenjeval z prvo uradno polovičko, pravzaprav bom tu in sedaj sebi priznal, da sem pred enim letom razmišljal dosti bolj trezno kot te dni. Lani 05.12. sem na TF zapisal…v letu 2009 odteči Palmanovo in njenih 21 K, po možnosti z samo 80 kg na grbi.

Če ga bom kaj sral, me brez slabe vesti opomnite na zgornji stavek. Pot je začrtana…Sežana, Radenci, Bled, Domžale, Otočec, Ljubljana, Sladki vrh, Palmanova. Ptuj odpade.[/i]

Classix, potem pa čim hitrejše okrevanje!
Sicer bo pa tudi Sežana kmalu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA