Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 želva
Mogoče ni nujno, da najprej pretečeš maraton. Stvar je v pristopu. Maraton je vedno tekma, kjer hočeš priti na cilj v določenem času, zato moraš biti nanj bolj pripravljen, pa še potem gre lahko marsikaj narobe, Logarsko (in podobne teke) pa lahko vsameš kot pustolovščino in greš počasi pa še ustaviš se lahko vmes, pa si potem lahko na cilju še vedno zadovoljen. Če greš na slednjo varianto, vključi v trening celodnevna (10 ur) hitra potepanja po hribčih in dolinicah in dolge počasne teke, morda se z busom zapelješ kakšnih 50 km daleč in se potem s tekom prebijaš do doma.

LP Martin
Uporabniški avatar
 natasa
GODBENIK napisal/-a:
Nataša, zanima me kako zgledajo tvoji intervalni treningi in tudi vsi ostali ki si jih omenila(raztek..itd)

Imaš na ZS !

:wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marčni zajec napisal/-a: ... če noge ne bodo hotele, jih nič kar je v glavi ne bo prepričalo...

:shock: ugani, kaj mislim jaz :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
želva napisal/-a:Mogoče ni nujno, da najprej pretečeš maraton...

... je pa zeloooo priporočljivo.
 Alek
natasa napisal/-a:
GODBENIK napisal/-a:
Nataša, zanima me kako zgledajo tvoji intervalni treningi in tudi vsi ostali ki si jih omenila(raztek..itd)

Imaš na ZS !

Zakaj na ZS, daj jih javno objavi, da vidimo zakaj si tako dobra tekačica. Ali pa še meni pošlji na ZS, prosim

Hvala
Uporabniški avatar
 natasa
Alek napisal/-a:
Zakaj na ZS, daj jih javno objavi, da vidimo zakaj si tako dobra tekačica. Ali pa še meni pošlji na ZS, prosim

Hvala

O hvala.

A to pomeni, da letos v Logarsko ne boš samo spremljevalec in navijač na kolesu ?
Saj trening ni nobena skrivnost, o tem smo že kar nekaj pisali in ne bi rada preveč smetila po temi. Tudi ti imaš na ZS.

Alek
natasa napisal/-a:
Alek napisal/-a:

Hvala

O hvala.

A to pomeni, da letos v Logarsko ne boš samo spremljevalec in navijač na kolesu ?
Saj trening ni nobena skrivnost, o tem smo že kar nekaj pisali in ne bi rada preveč smetila po temi. Tudi ti imaš na ZS.

Ah Nataša, sem še malo premali, mogoče ko bom velik kdaj, kaj veš...

spremljevalec na kolesu pa najverjetneje ne bom, bom odtekel kos od Ljubnega do Logarske (27 km), tako imam v planu..

hvala za ZS
 Selma
Leta 2007 sem tudi jaz bila med tistimi vztrajneži, ki so želeli priti iz Celja v Logarsko. Sicer se nisem obremenjevala s časom, ker še nikoli prej nisem pretekla naenkrat več kot 10km in sem predvsem šla na pot, da vidim če sem sposobna takšnega podviga. Drugače sem tisti čas še trenirala atletiko - srednje proge in sem bila mnenja, da sem fizično dovolj pripravljena.
Prijateljica mi je teden pred tekom priskrbela nekaj kontaktnih številk, da sem se pozanima kako vse skupaj poteka in na kaj morem paziti.

Drugače sem pa mnenja, da zmore to pot vsak, ki se dovolj rekreira, potrebna je predvsem velika mera vztrajnosti in prepričanja vase.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA