Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kovit
Fantička (Tae in Obi) pridno trenirajta in tekajta, da bosta kos novim tekaškim izzivom :D
Uporabniški avatar
 INOT
kovit napisal/-a:Fantička (Tae in Obi) pridno trenirajta in tekajta, da bosta kos novim tekaškim izzivom :D

Mogoče samo "pridno" ne bo dovolj. Še malo bolj se potrudita :twisted: :twisted: :twisted:
 kovit
No mladinca, kaj če bi vidva zdej ko je eden tako dober kot je bil, drugi pa je naredil kvantni preskok v hitrosti, tole energijo združila in si poiskala skupnega zunanjega nasprotnika...
No pa saj ga ne bi niti rabila dosti iskat...se ponuja kar sam...
Namreč, z INOT-om, se že malo dolgočasiva ob prebiranju tega vajinega pametovanja o tem kdo je in kdo ni boljši :roll: . Ma oba sta dobra, ampak midva nekako čutiva da bi lahko rahlo osivela maratonska in ultramaratonska veterana pospravila fantičke kot sta vidva za malo malco 8) .
Takole na eni tekmi na 10 bi se malo postavili eden ob drugega, štartali na koncu pa sešteli rezultate obeh...pa da vidmo kateri dvojec je boljši.
:wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
Opaaa, tole bo pa zanimivo. No "fantička" :lol: bo kaj?
Uporabniški avatar
 tae
kovit, zanimiva ideja. Razne novosti so vedno dobrodošle. Se pravi, če sem prav razumel:

KOVIT-INOT proti OBIVANKENOBI-TAE na 10km razdalji (zmagovalni par je tisti, katerih seštevek obeh časov je nižji).

Jaz sem takoj za. Kovit, udeležbo in "bitko" morata potrditi še oba "partnerja." Če bo ideja zaživela, si zasluži novo temo.
Uporabniški avatar
 tae
Še nekaj sem se spomnil.

Jaz sem res za vse vas "fantiček," ampak poglejte obivankenobija kakšen "dec" je. :D
Uporabniški avatar
 INOT
Od višine se zvrti je baje razlagal nekoč prekmurec :D
Od vseh teh planinskih zadevščin se mi že malo vrti pa sem se odločil, da bi bilo mogoče pametno malo sezut gojzarje in v omari poiskat tekaške copate, se spustiti v dolino in pogledati kaj neki dandanes počne tekaška mladina. Nastopila je pomlad in fantička sta začela tekati po gmajnah ter izzivati stare peteline na dvoboj s svojimi novimi rekordi :rol:
Čas je, da stara garda to malo preveri v praksi :!:
Torej Obi in Tae najboljše bi bilo, da kar takoj predata dvoboj, plačata rundo in bo vse ok. :D Lahko pa začneta malo bolj resno trenirat pa kakšen doping nabavita, da vaju ne bova v cilju predolgo čakala :lol:
Zime je konec, kri bo špricala :twisted:
Se zmenimo za kakšno zadevščino v maju? Takrat bom mogoče ža lahko delal intervale pod 5min/km :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Mislim, da bodo Radenci spet zanimivi...
Bom ponovno raje gledal kot tekal.

Še pomnite tovariši:

Slika

Slika
 kovit
tae napisal/-a:kovit, zanimiva ideja. Razne novosti so vedno dobrodošle. Se pravi, če sem prav razumel:

KOVIT-INOT proti OBIVANKENOBI-TAE na 10km razdalji (zmagovalni par je tisti, katerih seštevek obeh časov je nižji).

Jaz sem takoj za. Kovit, udeležbo in "bitko" morata potrditi še oba "partnerja." Če bo ideja zaživela, si zasluži novo temo.

E točno tako :)
Uporabniški avatar
 tae
Samo v vednost:

Midva nisva nikogar izzivala, tekmujeva med sabo. Kovit si očitno želi povečati priljubljenost. Je pa res, da se s starimi mački ni za hecat. Oba (kovit in Inot) vaju spoštujem in cenim, pripravljen sem sprejeti izziv, čeprav sta oba že dokazala, da sta boljša. Pa se poskušajmo še iz ene "bitke" nekaj naučiti.
 kovit
tae napisal/-a:Samo v vednost:

Kovit si očitno želi povečati priljubljenost.

Ja kar hlastam po večji priljubljenosti :D
Uporabniški avatar
 tae
A počakamo še obivankenobija in odpremo novo temo ?

Kovit, saj veš da te imamo radi :D Samo v razmislek za prihodnje: po tem dogodku, ki očitno bo, izzovi še kakšnega boljšega od sebe, takrat bomo tudi ostali z veseljem spremljali tvoje priprave in ciljno bitko.
Uporabniški avatar
 tae
V nedeljo imava v Sežani z Obivankenobijem najino drugo letošnjo bitko na krajši razdalji, katera je bila na začetku planirana, kot prva. Krajša, kot je tekmovalna razdalja, večje možnosti za zmago ima Obivankenobi.
 kovit
tae napisal/-a:A počakamo še obivankenobija in odpremo novo temo ?

Kovit, saj veš da te imamo radi :D Samo v razmislek za prihodnje: po tem dogodku, ki očitno bo, izzovi še kakšnega boljšega od sebe, takrat bomo tudi ostali z veseljem spremljali tvoje priprave in ciljno bitko.

Stari ...če si mogoče že pozabil...imaš minuto in pol boljši rezultat na polovici kot jaz...tako da sem se spravil na boljšega :wink:
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:Stari ...če si mogoče že pozabil...imaš minuto in pol boljši rezultat na polovici kot jaz...tako da sem se spravil na boljšega :wink:

- tvoj rekord je star, če bi danes tekel polmaraton, bi dosegel boljši čas (tvoj sedanji cilj je pravi maraton pod 3)
- poglej tvoje čase na 5k, 10k
- najine "skupne tekme" ?
- tvoje intervalne treninge

Ne biti tako skromen, saj veš da si boljši.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA