Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
mojcej77 napisal/-a:Bazilika, čestitke!
Jaz zdaj ne tečem več, ker ni šans, da mi rata tečt z utripom pod 140 in sem tek zamenjala z nordijsko hojo.

lp,

m

rdeča pesa a ;)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Bazilika čestitam! Ti samo uživaj kar ti paše. Ti bo že telo povedalo kdaj je dovolj.

Mojcej77, a bomo imeli novega TF člana? Superca!

Meni je ginekologinja rekla, da lahko tečem oz. sem športno aktivna, čeprav še ni nič nastalo. Delamo na tem in upam, da nam kej rata. Vedeževalka je rekla, da vidi nekaj lepega (še letos) :D . Tako, da je pa res, da ne tečem več toliko kot sem včasih, ko sem bila še v študentskih letih. Ampak se ne mislim čist odpovedat športu.

LP, Mojca :wink:
 Nataša
Jest pa nisem tekla. Ni mi pasalo. Po moje je tako: če je na pregledih vse ok, se zanašaj samo na svoje občutke. To velja tudi za vse druge vidike nosečnosti: spanje na trebuhu itd. Dokler tebi paše, se bejbi sigurno tudi v redu počuti.

Srečno
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nataša napisal/-a:Jest pa nisem tekla. Ni mi pasalo. Po moje je tako: če je na pregledih vse ok, se zanašaj samo na svoje občutke. To velja tudi za vse druge vidike nosečnosti: spanje na trebuhu itd. Dokler tebi paše, se bejbi sigurno tudi v redu počuti.

Srečno

To je beseda!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA