Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Veggie
Miro

Ja, to je bilo v Celju in mislim, da sem tako ali tako bila edina z gorcem! (haha, 4x širše gume od ostalih... :D pa še amortizerji! česa vse ne vidiš)

Zdaj pa imam sposojeno specialko in vidim, kako to leti! :shock: V primerjavi z mojim kolesom je kot ferrari proti fičeku!! :D

LP!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Veggie - a prideš s svojim ( trenutnim ) Ferrarijem tudi na Bled ? :lol:

2xLP
Uporabniški avatar
 vidkul
Veggie napisal/-a:V primerjavi z mojim kolesom je kot ferrari proti fičeku!! :D

LP!

POPRAVEK: ta tvoj fičo oz. Land Rover se verjetno bolje počuti na gozdnem terenu. Rad bi videl ferrarija na makadamu :D

lp Vid
Uporabniški avatar
 Veggie
Vidkul:

ok,ok, imas prav. :) Drugac pa glede na profil gume bi bila boljsa primerjava: ferrari - traktor :D

LojzeP:

Z veseljem BI prisla! (ampak ce ze, potem sigurno s tapravim ferrarijem - specialko, ki je sicer ze kar stara, ampak leti pa vseeno ko sus!)
AMPAK :( trener ne bi pustil - imamo drzavno en teden kasneje... :(

Je potem (po 19.9.) se kaki olimpik? (Ali pa vsaj sprint triatlon? Ceprav to je treba kar hitro stopit...)
Uporabniški avatar
 lojzeP
U, hudo, a imamo spet eno s trenerjem :shock:

Ali imaš ti tudi kake visokoleteče cilje :?: :idea:

2x LP
Uporabniški avatar
 vidkul
Veggie imas prav glede traktorja. :lol:
Uporabniški avatar
 Veggie
Kako to "SPET eno s trenerjem"? ( je bilo to receno v diskriminacijskem tonu? :o ) In kaksni visokoleteci cilji? :)

Cilj je vedno ciljna crta!

Ampak brez skrbi, ne bo me na Bled (na zalost :( :cry: :cry: :cry: )

Ceprav bi sedaj s ferrarijem letelo kot noro :cry: (ce se ne bi prej na plavanju utopila :D )

NLP!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Alo, Veggie ! :D

A se ti slučajno mal hecaš. :? Sem mislil ( je bilo iz napisanega skoraj razvidno ), da prideš v soboto na Bled - ti pa takole. :?:

2x LP

P.S. glede trenerjev, ja .... je bila ena, ki je imela enega ( trenerja ), :o pol pa .... :?: :?: :?: - ah to je že zgodba iz drugega filma
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tuki drgach se eden k bo s traktorjem prsu :)
Uporabniški avatar
 Veggie
Hej, LojzeP:
Ne, ne hecam se in oprosti, če si tako razumel. Na Bled NE pridem zaradi drugih obveznosti. Drugače pa bi bilo fajn, če bi se ga lahko udeležila! To sem mislila povedati.

Veggie napisal/-a:
Z veseljem BI prisla!

AMPAK :( trener ne bi pustil - imamo drzavno en teden kasneje... :(

MihaPR: a maš traktorski izpit? :D Drugače te lahko jaz inštruiram :D
PS. Bo to tvoj prvi triatlon? Veliko uspeha & užitkov!

Lp!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ja, prvic na triatlonu :)

Za traktor ni izpita, sam vozt znam, je pa res, da ferrarija se nism pelu :D
Uporabniški avatar
 Veggie
Samo ena ugotovitev:
Mislim, da je s kakim hollandom (oni s kosarico :D ) lazje peljat kot pa s tapravim gorcem! :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
eh kje, ce sem 140 km v nedeljo na Wildonu prepelu bom pa tud tole :D :D Mene bolj skrbi plavanje :?
Uporabniški avatar
 lojzeP
se govori, da po jezeru plavajo meter in daljši somi, ki skrbijo, da plavalci nimjao prenizkega pulsa ...

ampak, to so samo triatlonski štosi :wink:

2x LP
Uporabniški avatar
 Matevz
V jezeru so somi in krapi. In to sami metrski. Sem se že precejkrat usrou od strahu. Pred kakšnimi tremi tedni je bilo sploh ludo. Cele jate (po kakšnih 6-8 komadov) krapov so se pojale po jezeru. Ponavadi so sicer baje v globinah, takrat so pa vsi na vrh prišli. Pretty scary.

Pa baje, da znajo somi tudi človeka napasti. Da kar fejst ugriznejo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA