Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
raf napisal/-a:baje je jola tekla, še dobro, da je nisem videl, ker dopingirancev res ne rabimo na teh rekerativnih tekih in bi jih sigurno ene par slišala. :evil:

Tudi jaz se ne strinjam s tabo. Ne glede na to, kaj je bilo, kaznovana je bila in kazen je potekla. Ne bomo ji menda sedaj do smrti tega očitali? Kar se pa tiče rekreativnosti... jaz sem videla kar nekaj tekačic, ki trenirajo v atletskih klubih malo bolj kot rekreativno. Ampak mene to ne moti. Me pa moti, če na nekem rekreativnem teku nek profi tekač odnese npr. kolo (za nagrado), kot se je že zgodilo. Na tem istem teku je npr. nek drug profi tekač tekel izven konkurence. Pohvalno :)
Uporabniški avatar
 raf
إدينا هو جولي حد ذاتها ، كي نعمة فري ودا ديلا مصاحب. فستان كيس أمر طبيعي في كيس تعطي طفلك الخاصة ، ديل ، مورا كي تعرض للضرب مع تابو.
raf napisal/-a:إدينا هو جولي حد ذاتها ، كي نعمة فري ودا ديلا مصاحب. فستان كيس أمر طبيعي في كيس تعطي طفلك الخاصة ، ديل ، مورا كي تعرض للضرب مع تابو.

Al Kaida je vdrla v sistem Tekaškega foruma. :shock:
Ne se hecat.Pustimo tiste ki so "zboleli" in one , ki bi bili prikrajšani za tek.
Namen ŠTAFETNEGA teka je sodelovanje in druženje , tisti ki pa so želeli zmagovati
so kalkulirali in špekulirali.Brez dvoma.
Sicer pa kar ni izrecno prepovedano je dovoljeno.
Brez zamere ! :ignore: :toast:
Ja, Rajko je lepo napisal
Pustimo tiste ki so "zboleli" in one , ki bi bili prikrajšani za tek.

Menim, da lahko v štafeti tečeš le enkrat in to bi lahko bilo v bodoče tudi v pravilih.

Meni osebno je čisto vseeno, če kdo teče dvakrat ali celo v treh ekipah ... vendar to niso štafete, bolj spominja na ... mešano na žaru :D

Enega člana ekipe ni težko dobiti, težko je dobiti takšnega člana, da ekipa zmaga :D

Seveda govorim za naprej, ne za nazaj. Saj doslej je bilo vse OK in skladno s pravili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA