Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi midva sva odtekla svoj prvi tek v novem letu, bilo je lepo, Indy je bil tudi presrečen, ker sva ga vzela zraven. Začelo se je :laola
 edo-brko
Lp!

Po dolgih letih sezone nisem zaključil z silvestrskim tekom, sem pa novo začel ob 11.00 uri prvega dne letošnjega leta ko sem se pridružil članom DTP Trebnje na njihovem 4.novoletnem teku na Debenec. Do koče, kar konkretno gor, in nazaj dobrih 15-16 km je minilo v prijetni družbi, sicer nekoliko kislo vreme - občasno rosenje in megličasto, ki se je končalo z "izmenjavo" dobrin,ki smo jih prinesli z seboj.
Bilo je prijetno videti toliko tekaških prijateljev že prvi dan v novem letu. Jutri naprej, na "Bazo 20", in potem novi dnevi nasproti.

Vsem vam v tem letu želim krepek in hiter korak ter osebnega zadovoljstva.
Uporabniški avatar
 pajo
pajo napisal/-a:Sva bolj iz cukra. Taman se napraviva in se ubujeva se je ulilo ko hudič. Sedaj ko sem se nabasal z hrano pa ne pada nič. :( Pa nič.

Sva le premaknila kosti na 1 krogec. Sedaj pa v Ljubljano na Šank rock.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: Če kaj drži tisto, da kar počneš v prvem dnevu to drži čez celo leto ...

Ker nisem vražjeveren, sem dan porabil drugače :D
Jutri pa gasa :lol:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
...jaz pa potejpan 4,1 km, zelo zelo na izi s tempom 6:29. Držim se fizioterapevtovih navodil in upam, da sem na pravi poti z reševanjem mojih ortopedskih težav... :?
 John Wayne
Živjo,

Jaz sem planiral da bi šel danes smučat, a me na travo in skale ne vleče in sem pač leto začel z 11 km teka.
Uporabniški avatar
 zigzag
PNatasa napisal/-a:mene je pa kar sram povedat ali napisat, da sem jih predihala 27km. :(

:? Zakaj že?

Jaz pa sem včeraj skupaj s kolegi tekači iz 3K Sport odtekel svoj prvi letošnji fartlek v dolžini 15,7 km, danes sam 6 km PST-ja čisto na izi, jutri pa sledi prvi klubski PST v celotni dolžini... Odlično smo zastavili :clap:
Uporabniški avatar
 Popaj
Jaz sem včeraj tudi mislil iti smučat, pol nisem pa ne smučal ne tekel. Prva destka danes po kar močnem dežju. Kljub temu sem se mel fajn. Ob Savi je tudi še mirno.
Uporabniški avatar
 natasa77
a se jaz že lahko vpišem med tekače, ker sem šla danes tečt na 3°C in pretekla cca. 2,5km? :roll: mi je pa danes prvič v življenju uspelo pretečt Cooperja :oops: (kaj morem, če sem pa predebela in sem še do predkratkim mislila, da sva jaz in tek kot krava in sedlo :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA