Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Super je tole videt na mapi, samo Partizanski vrh in Sv.Planina sta napisanana karti na desni najine poti, namesto na levi, tam nekje kjer je modra pika na sledi. Izdajatelj karte je malo mimo pihnil.
Če se odločite za obisk poti, se boste lahko okrepčali v koči na Partizanskem vrhu, med Marijo reko in Vrhemi, ko boste šli proti Čemšeniški planini in ne ko se vračate.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Danes sem pripravil še profil proge. Zanimivo je videti, kako gre od Čemšeniške planine samo še navzdol :D
Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lepo vreme si si izbral :D
Počasi te že uvrščam med volkove.
Danes pa še ultra kolesarska iz Ruš v Trbovlje :shock:
Drži se :!:
Uporabniški avatar
 Vreme
Gledem to knapovsko pot, gledam treking v Tolminu, Trans slovenija... v lepih krajih živimo in to spoznavati na svojih lastnih nogah je neponovljivo!!!

Semjul ti pa si res že počitno pravi volk :D
Uporabniški avatar
 semjul

Vse, ki si želite spoznati zasavsko hribovje, s turističnim treking tempom, 50 km v času 9 do 10 ur, ali pa tudi več, če se nam zahoče :D , vas vabim da se mi pridružite v nedeljo 10.10. 2010 ob 7:00 pred Delavskim domom Trbovlje. Več o sami poti lahko najdete v tej temi, na vsa morebitna vprašanja pa z veseljem odgovorim.
Povem naj le, da je na poti dovolj okrepčevalnic,pekarna, planinski domovi in gostilne, tako da bomo kakšno tudi spustili, torej ni potrebno veliko dodatne opreme.
Za marsikoga pomemben podatek, pot je zaradi različnih razlogov možno tudi skrajšati, kjerkoli že, nikjer ni do avta več kot kakšno uro. Upam da to opogumi tudi tiste, ki vas dolžina sicer mika, pa nimate izkušenj.
AnaLiza bo v picceriji Casa Mia pri delavskem domu, kjer je tudi cilj in start. Tako se nam lahko pridružite tudi na kosu pizze.
Upam, da se mi pridružita oba slavljenca :toast:
Uporabniški avatar
 semjul

Zaradi napovedanega dežja in lokalnih volitev 10.10., sem se odločil Knapovsko opraviti v soboto, 9.9.2010.Vse ostale informacije iz prejšnjega posta ostajajo iste.
Startal bom ob 7:00 izpred Delavskega doma v Trbovljah oziroma pred Muzejem Trbovlje, ista lokacija, z dovolj parkinga ob tej uri.
Priponke
mušnice pod Mrzlico.JPG
jesenske barve pod Mrzlico
mušnice pod Mrzlico.JPG (142.17 KiB) Pogledano 4195 krat
Nazadnje spremenil semjul, dne 10 Okt 2010, 09:39, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA