Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ero
Fotr napisal/-a:Evo, v ženskem triatlonu smo zmagali (Evropa, to smo mi, pred Avstralijo in Ameriko). Samo ne vem, zakaj je reporter drugo našo Evropejko Belgijko tako zaničeval celo pot (da kolesari z zadnjimi močmi, da se je iztrošila na kolesu, da zastonj troši moči, da ne bo zmogla itd.) potem je bila pa četrta. Izjemna tekma. Bravo punce!

Avstrijka je naturalizirana 'Avstrijka', tako da evropejke žal niso zmagale.

je bil ta reporter Andrej Stare? on itak ne zna drugega kot pljuvat po vsem živem :evil:
Uporabniški avatar
 dusan
ero napisal/-a: je bil ta reporter Andrej Stare? on itak ne zna drugega kot pljuvat po vsem živem :evil:

Če se kdo poigrava z našimi živci, je to sigurno Andrej Stare. Njegovi komentarji so res vredni graje.
Žalostno je, da moram gledat prenose na tujih TV postajah.
Uporabniški avatar
 ero
dusan napisal/-a:Če se kdo poigrava z našimi živci, je to sigurno Andrej Stare. Njegovi komentarji so res vredni graje.

eh, kaj žalostno. edino možno. sam se že dolga leta načrtno izogibam športnim prenosom na TVS in POP TV. komentarji so podn tako ali drugače. žal :cry:

med olimpiado je toliko kvalitetnih možnosti - Eurosport, ORF1, HRT2, TVE, ARD in RAI2 - ki pokažejo marsikaj, ne le dokumentarce in posnetke naših rokometašev :twisted: da o kvaliteti komentarjev in komentatorjev sploh ne razpredam. a bodi dovolj, da ne smetimo dalje - OK?!
Uporabniški avatar
 primus
dusan napisal/-a:
ero napisal/-a: je bil ta reporter Andrej Stare? on itak ne zna drugega kot pljuvat po vsem živem :evil:

Če se kdo poigrava z našimi živci, je to sigurno Andrej Stare. Njegovi komentarji so res vredni graje.

Ja, vedno pravijo na RTVS da smo kritikantski, da smo kot športno občinstvo prezahtevni, pa da se trudijo itd. itd. ampak da moramo tudi ob najbolj slavnostnem trenutku (podelitev medalje Žbogarju in napoved spikerja) poslušati neumorno modrovanje Jolande Bertole - je pa malo tu mač. Če k njej dodamo še cvetke Stareta je slika popolna...

Za ostale imam (še) kar potrpljenje.

primus

p.s.: je pa hvaležna tema tole :D :D
Uporabniški avatar
 tadejk
Kaj pa Igor E. Bergant, ki je komentiral judo :P :P :P

Vse kar je obvladal je bil čas na desni strani zaslona, juda pa še videl ni.

Tadej
Uporabniški avatar
 Staša
:evil: Klele se mal fajtava s Simonom: a se pri skakanju v daljino (troskok tudi) šteje za prestop, če stopi skakač :wink: na rdečo črto (ker tam je debela bela, pa tanjša rdeča, pa še tanjša bela).
:arrow: Od kje se šteje za prestop oz. do kje ni prestopa (da bom bolj pozitivna:))?
 dpop
Staša napisal/-a::evil: Klele se mal fajtava s Simonom: a se pri skakanju v daljino (troskok tudi) šteje za prestop, če stopi skakač :wink: na rdečo črto (ker tam je debela bela, pa tanjša rdeča, pa še tanjša bela).
:arrow: Od kje se šteje za prestop oz. do kje ni prestopa (da bom bolj pozitivna:))?

Na taisti deski kjer so črte so včasih imeli neke vrste kit... če se je na kitu
poznal odtis (pa čeprav za mišji ku...) je bil prestop... ne vem pa kako imajo danes... mogoče kej elektronskega...

995 Darko

P.S. Sicer pa, Simon, zgubil si... ženske imajo vedno prav in imajo vedno zadnjo besedo :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
razen nas moških, kjer imamo mi zadnjo besedo, ki se glasi, ... da draga, ... :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 Staša
Dejte mi no mir,
kaj me hecate?!? :(
Uporabniški avatar
 Filipid
Staša napisal/-a::evil: Klele se mal fajtava s Simonom: a se pri skakanju v daljino (troskok tudi) šteje za prestop, če stopi skakač :wink: na rdečo črto (ker tam je debela bela, pa tanjša rdeča, pa še tanjša bela).

Ti pa jaz kot sodnik povem kako je to, za prestop se šteje:
-ko prestopi oziroma se dotakne rdeče črte
-se pozna vtis na rdeči črti, pa čeprav za mišji rep
Je pa še nekaj točk, ki tudi pomenijo neveljaven skok.
Na kratko povedano na tisto debelo belo črto lahko stopi, naprej pa ne. Tista debela bela črta je deska, rdeča črta pa je posebna deska s plastelinom, ki se da menjati. Tanjša bela črta, pa je spet deska. Upam da sem dovolj jasno napisal :roll: .
Uporabniški avatar
 ero
še moj dodatek glede prestopa - če vrh copata pogleda prek črte s plastelinom, odtisa pa ni, prestopa tudi ni. odtis mora biti jasno viden!

mogoče si opazila, da so sodniki parkrat šli na kolena in buljili v plastelin...
Uporabniški avatar
 primus
Fotr napisal/-a:... Izjemna tekma. Bravo punce!

Mogoče je šlo prehitro mimo: na ženskem triatlonu je zmagovalka Kate Allen po plavanju (1,5 km) in kolesarjenju (40 km) in po hudi vročini pretekla 10 km v času: 33'48'' :shock: :shock: :shock:
hudo ! S tem časom bi jih nekaj prehitela na današnjem finalu na 10 km...

Heleni Javornik pa seveda čestitke za državni rekord !!!

primus
 Lučko
Hoj forumci. Ja vse čestitke Heleni Javornik za 10. mesto na 10 km in za nov državni rekord, ki ga je izboljšala za neverjetnih 50 sek. Bravo, bravo (SV) Helena.
Razlog za tale post pa je v »neumnem« razmišljanju novinarja Dela (žal ni podpisan), ki je dne 23.08.04 na 12. strani napisal tole:
Citiram: »V nadaljevanju atletskih tekmovanj Slovenci bržkone ne bodo igrali pomembnejših vlog. Povprečja zadnjih sezon pri……..Roman Kejžar (maraton), Heleni Javornik (10 km)… so namreč daleč od olimpijskega vrha oziroma finalov.«
Pa ta novinar je zame idiot. On misli, če je tekmovanje končala Čeplakova, Debevc, rokometaši…je za Slovence OI konec, se ne splača več gledat, so medijsko nepomembni.
Mislim, da je rezultat in doseženo mesto Javornikove izjemen, ne vemo tudi kako se bo odrezal Kejžar in ostali športniki, ki so še v Atenah, zato se mi tako razmišljanje novinarja ne zdi pošteno do medijsko nepopularnih športnikov. Ne vem, kako bi se jaz/vi počutil, če bi bral ta prispevek?
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi jaz čestitam Heleni za super rezultat (10mesto) in izboljšanje državnega rekorda za 50sekund :P .

Ja javnost in mediji so (smo) krivični, ker športnike, ki jim ne uspe uvrstitev med prve tri na OI, proglasijo za povprečne.. :?

Danes pa s velikim zanimanjerm pričakujem maraton 8)
Uporabniški avatar
 gregorb
Kaj pravite na incident, ki se je zgodil na moškem maratonu. Zares se mi smili Vanderlei DE LIMA, ki ga je po mojem mnenju noro in nečastno dejanje gledalca stalo zlate olimpijske medalje.
Vsa čast, da je našel moč in prišel v cilj ter dobil "vsaj" bronasto medaljo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA