tabonir napisal/-a:Vreme napisal/-a:Aha to je torej TO!!!!
Natanko to! Na A-banki imam račun in tole kartico
.
Evo pa smo prišli do plastike

nana napisal/-a:Loni napisal/-a:O razliki med navadno in prednostno pošto. Ob zadnjem naročanju iz ZDA sem v petek zvečer naročila, v sredo je bila pošiljka že doma.
Za kaj si pa spet zapravljala?
Just enter this exclusive e-voucher
5f4b4-1133a
on the checkout page - please give it about 15 minutes for this code to be uploaded onto our web server.
zajc napisal/-a:Na Wiggle mi ne "prime" Visa ElectronIma kdo podobne težave?
jure d napisal/-a:
wiggle mi je ravno sporočil, da ne morejo uporabiti moje maestro, čeprav imajo nalepko, da jih upoštevajo. tudi mi ne koristi generator kode, ki ga imam.
Tom78 napisal/-a:Par splošnih informacij glede nakupovanja na Wigglu, predvsem za tiste, ki niste še nikoli kupovali tam:
- trenutno poteka akcija 20%popusta na določeno kategorijo izdelkov (vsak dan druga kategorija, mislim da superge še niso bile, zato bodite malo pozorni v naslednjih 14 dneh)!!!
- v kolikor vas kdo priporoči(to lahko naredi vsak ki je že prijavljen in kaj kupil), ob vašem prvem naročilu nad 50 funtov dobite športna očala v vrednosti 25 funtov (http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/dhb_T ... 360021749/), oseba ki vas je priporočila pa voucher v vrednosti 10% vašega nakupa
- v kolikor se naročite na Newsletter dobite voucher 5funtov, ki je veljaven 7 dni
- pri nakupu nad 100funtov je dostava v Slo zastonj
Lp,
Tomaž
Vreme napisal/-a:Aha to je torej TO!!!!
olem napisal/-a:Vreme napisal/-a:Aha to je torej TO!!!!
Debetna visa electron kartica ni najboljša rešitev, saj je vezana na transakcijski račun in posledično si na istem, kot če uporabljaš MasterCard ali Visa.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA