Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Wega
No, jaz uporabljam kar navadno masterkard vezano na pay-pal. NA Mastercard imam pač nek določen limit porabe in jo sicer uporabljam redno za "navadne" in spletne nakupe.
Mislim da je nevarnost plačevanja s karticami prek spleta preveč napihnjena v primerjavi z možnostjo zlorabe sicer. Pay-pal je preveč resna firma da bi si privoščila kakršnokoli zlorabo, saj bi uporabniki takoj začeli množično zapuščati servis. Po drugi strani pa mnogi mirno pustijo da jim kartico v kitajski restavraciji nesejo "zadaj" v obdelavo. Prav v teh pa so se zlorabe že zgodile.

Sktarka, svetujem odprtje pay-pal računa v povezavi z debetno kartico, pa si varen.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Varna je tudi uporaba svoje redne bančne kartice, ob uporabi sistema za generiranje varnostne kode, kjer to prodajalec seveda omogoča.
 jure d
se pravi da bi z viso electron šlo plačevanje pri vseh, ki imajo navedeno možnost plačevanje z viso? verjetno je to ista stvar. lepo.

wiggle mi je ravno sporočil, da ne morejo uporabiti moje maestro, čeprav imajo nalepko, da jih upoštevajo. tudi mi ne koristi generator kode, ki ga imam.
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:O razliki med navadno in prednostno pošto. Ob zadnjem naročanju iz ZDA sem v petek zvečer naročila, v sredo je bila pošiljka že doma.

Za kaj si pa spet zapravljala? :D

To je bilo še lani, zdaj sem pa pri stričku wigglu naročila omaro za pokale :-- Baje so naročilo obdelali včeraj, pa ga morajo stari dobri poštarji prevzet, pa da vidimo, kdaj bo zadevščina potrkala na vrata domicila.:--
Uporabniški avatar
 Wega
Evo, če bo kdo kaj kupoval v naslednjih 14 dneh je tule še koda za 5 funtov popusta.

Koda: Izberi vseJust enter this exclusive e-voucher

5f4b4-1133a

on the checkout page - please give it about 15 minutes for this code to be uploaded onto our web server.

Uporabniški avatar
 mojchka
jure d napisal/-a:
wiggle mi je ravno sporočil, da ne morejo uporabiti moje maestro, čeprav imajo nalepko, da jih upoštevajo. tudi mi ne koristi generator kode, ki ga imam.

To je zato, ker imajo angleži res Maestro, ampak ni isti kot naš... tudi če si tam, v njihovih (no, vsaj v tistih, kjer sem jaz zapravljala) trgovinah, ne moreš plačevati z našim maestrom.. edino na bankomatih pa lahko dviguješ.
Uporabniški avatar
 Tom78
Par splošnih informacij glede nakupovanja na Wigglu, predvsem za tiste, ki niste še nikoli kupovali tam:

- trenutno poteka akcija 20%popusta na določeno kategorijo izdelkov (vsak dan druga kategorija, mislim da superge še niso bile, zato bodite malo pozorni v naslednjih 14 dneh)!!!
- v kolikor vas kdo priporoči(to lahko naredi vsak ki je že prijavljen in kaj kupil), ob vašem prvem naročilu nad 50 funtov dobite športna očala v vrednosti 25 funtov (http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/dhb_T ... 360021749/), oseba ki vas je priporočila pa voucher v vrednosti 10% vašega nakupa
- v kolikor se naročite na Newsletter dobite voucher 5funtov, ki je veljaven 7 dni
- pri nakupu nad 100funtov je dostava v Slo zastonj

Lp,
Tomaž
 MKC
Tom78 napisal/-a:Par splošnih informacij glede nakupovanja na Wigglu, predvsem za tiste, ki niste še nikoli kupovali tam:

- trenutno poteka akcija 20%popusta na določeno kategorijo izdelkov (vsak dan druga kategorija, mislim da superge še niso bile, zato bodite malo pozorni v naslednjih 14 dneh)!!!
- v kolikor vas kdo priporoči(to lahko naredi vsak ki je že prijavljen in kaj kupil), ob vašem prvem naročilu nad 50 funtov dobite športna očala v vrednosti 25 funtov (http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/dhb_T ... 360021749/), oseba ki vas je priporočila pa voucher v vrednosti 10% vašega nakupa
- v kolikor se naročite na Newsletter dobite voucher 5funtov, ki je veljaven 7 dni
- pri nakupu nad 100funtov je dostava v Slo zastonj

Lp,
Tomaž

a vse to našteto velja le trenutno ali je tako že lep čas...to da če te kdo priporoči itd. (prva alineja za akcije mi je jasno da le zdajle)
Lp
Uporabniški avatar
 Tom78
Točno tako kot si reku. Vse razen prve alineje (trenutna akcija 20%na določeno dnevno kategorijo) je standard.

Poleg tega je pa še standard, da postaneš:

- Zlati kupec: v kolikor zapraviš nad 100funtov v zadnjem letu -> s tem si deležen 5% popusta na izdelke, ki so brez splošnega popusta
- Platinasti kupec: v kolikor zapraviš nad 500funtov v zadnjem letu -> s tem si deležen 12% popusta na izdelke, ki nimajo splošnega popusta

V glavnem se kar naberejo vsi te popusti. :clap:

Lp,
Tomaž
Uporabniški avatar
 olem
Vreme napisal/-a:Aha to je torej TO!!!! :clap:

Debetna visa electron kartica ni najboljša rešitev, saj je vezana na transakcijski račun in posledično si na istem, kot če uporabljaš MasterCard ali Visa.

Boljša rešitev je:
http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=58302

Tu imaš ločen račun. Stroški vodenja niso previsoki. Polega pa dobiš tudi Visa Electron...
Uporabniški avatar
 tabonir
olem napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Aha to je torej TO!!!! :clap:

Debetna visa electron kartica ni najboljša rešitev, saj je vezana na transakcijski račun in posledično si na istem, kot če uporabljaš MasterCard ali Visa.

To pa ne drži :!:
Ne rabi (in ne sme!)biti vezana na transakcijski račun!!! Za visa debetno kartico si odpreš drug račun, drugače ni smiselno!!! Vsaj jaz imam narejeno tako.
Seveda je ta verzija kot jo navajaš (http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=58302) podobna!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA