Barb napisal/-a:Kaj si šikan. Ful dobr. Svaka čast. Ti si naš TF)
Se bom še za žrebca počutil, če me boš tako hvalila!
Manika napisal/-a:Fotr, dobr si napisal
Mislim, da vsi tako čutimo 
Hvala, Manika, saj sem poskusil to naše občutje prenesti v to besedilo. Izgleda, da mi je kar uspelo!
Dule napisal/-a: A je Fotr spet v Poletu? No smo ga že pogrešal v časopisu 
Zahvaliti se moram tudi Kalčku, ki je brez problemov omogočil objavo!
Staša napisal/-a:Je nekdo sluzbeni Polet odnesel ze navsezgodaj. Barb, kaj ves o tem?

Na ARR se odvija boj za Fotrovo sliko. Kako je to nekaj poživljajočega!
Barb napisal/-a:Kaj že
A Polet, pa Fotr-a, mmmmmmmmm,tule je nekaj.
A bi
Kolk daš za Fotr-a
:
Fotrova vrednost je na ARR dosegla vrtoglavo višino!
Barb napisal/-a:Fotr vrjamem-o VATE in vemo, da boš uspel preteči maraton. Sam tako naprej-samozavestno,zagnano,pa tudi na čase umirjeno
Saj veš kaj pravi dr.Škof,.... 
Hvala, Barb, s pohvalami iz tako srčkanih ust pretečem tudi veliki maraton, samo, Saj veš kaj pravi dr.Škof,.... :wink
Miki napisal/-a:... Vesel sem, da se poznamo in se takole družimo ter med seboj delimo izkušnje, želje, pričakovanja...) 
Hvala, Miki, mislim, da je to smisel foruma in našega delovanja!
Barb napisal/-a: Jaz sem pa prva v vrsti za avtogram,da ne bi blo pomote 
Ne samo avtogram, še kaj drugega dobiš...lupčka
Nataša napisal/-a:Joj, me je skor razgnal od ponosa že pr zajtrku - lej, to je pa naš FOTR!!!!in potem še v službi: to je pa FOTR, on je pa DBEST (Fotr, sori za tole kvakovščino, ampak tko sem rekla, taka je resnica, DBEST si!!!).
Ali je tudi pri vas potekal boj za Fotrovo sliko in kasneje še dražba?
Nataša napisal/-a:Kar se pa slave tiče, se strinjam z Barb. in stojim v vrsti za avtogram. in na sliki od dpopa včeraj v Tivoliju si že tako suh, da se boš kmal lahko za Micka Jaggerja skril, pa te ne bo videt!!!
Ne samo avtogram, še kaj drugega dobiš...lupčka
Satisfaction! Hvala!
dpop napisal/-a:Fotr, čestitke za članek!!! In seveda... čestitke za "železno voljo" ki jo kažeš in drugim z njo daješ zgled!
:
Hvala, Darko, čudno, da ne zarjavi tale železna volja, verjetno je to zasluga forumcev, ker me tako hvalite. Saj mi je všeč.
dpop napisal/-a:P.S. Aja... pa naslednjič, ko te bojo "štrumfi" na cesti
izmerili z radarjem, reci da delaš "intervale"... da moraš vaditi hitrost

Saj sem jim že včeraj dopovedoval, pa imajo verjetno svojo ekipo pripravljeno za maraton, ker se niso pustili prepričati. Vsak dan sem na vseh področjih vedno hitrejši!
GaGa napisal/-a:Čestitke tudi od razširjene račje družine!!!
Hvala, GaGa, še bomo tekli skupaj, tudi na maratonu!
mare napisal/-a:Bravo fotr, super članek, najbolj mi je všeč, da je vedno omenjen tudi forum.
Si bom še prizadeval!
Priseljenka napisal/-a:Končno sem tudi jaz prišla do Poleta.
Bravo Fotr! Čestitke! Nataša
Hvala, Nataša, skupaj smo v tem in skupaj bomo odtekli tudi maraton.
bota napisal/-a:zelo zanimiv članek, bi kar najraje zdajle šel tečt

Hvala, bota, če se bo takole odločilo čimveč ljudi, potem smo namen dosegli. Da tečemo in da smo na forumu.