Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:cast: :cast1: Fotr, evo sem vedel, da se ti je tisti govor v Dolenji vasi globoko v duso vsedel. :) :twisted: (proga je droga PRESS) Lepo prosim, da nas se kdaj tako lepo razvajas. :) ;)

lp, oranzni slon

p.s.: A na hrbet oranznega slona se tudi podpises? 8) (konec je z umivanjem PRESS) :)
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:Kaj si šikan. Ful dobr. Svaka čast. Ti si naš TF)

Se bom še za žrebca počutil, če me boš tako hvalila! :oops:
Manika napisal/-a:Fotr, dobr si napisal :) Mislim, da vsi tako čutimo :wink:

Hvala, Manika, saj sem poskusil to naše občutje prenesti v to besedilo. Izgleda, da mi je kar uspelo! :D
Dule napisal/-a: A je Fotr spet v Poletu? No smo ga že pogrešal v časopisu :clap:

Zahvaliti se moram tudi Kalčku, ki je brez problemov omogočil objavo!
Staša napisal/-a:Je nekdo sluzbeni Polet odnesel ze navsezgodaj. Barb, kaj ves o tem? :evil: :evil: :evil:

Na ARR se odvija boj za Fotrovo sliko. Kako je to nekaj poživljajočega! :D
Barb napisal/-a:Kaj že :roll: :roll: :wink: :P A Polet, pa Fotr-a, mmmmmmmmm,tule je nekaj. :roll: A bi :?: Kolk daš za Fotr-a :rol: :

Fotrova vrednost je na ARR dosegla vrtoglavo višino!
Barb napisal/-a:Fotr vrjamem-o VATE in vemo, da boš uspel preteči maraton. Sam tako naprej-samozavestno,zagnano,pa tudi na čase umirjeno :wink: Saj veš kaj pravi dr.Škof,.... :wink:

Hvala, Barb, s pohvalami iz tako srčkanih ust pretečem tudi veliki maraton, samo, Saj veš kaj pravi dr.Škof,.... :wink
Miki napisal/-a:... Vesel sem, da se poznamo in se takole družimo ter med seboj delimo izkušnje, želje, pričakovanja...) :D

Hvala, Miki, mislim, da je to smisel foruma in našega delovanja!
Barb napisal/-a: Jaz sem pa prva v vrsti za avtogram,da ne bi blo pomote :roll:

Ne samo avtogram, še kaj drugega dobiš...lupčka :oops:
Nataša napisal/-a:Joj, me je skor razgnal od ponosa že pr zajtrku - lej, to je pa naš FOTR!!!!in potem še v službi: to je pa FOTR, on je pa DBEST (Fotr, sori za tole kvakovščino, ampak tko sem rekla, taka je resnica, DBEST si!!!).

Ali je tudi pri vas potekal boj za Fotrovo sliko in kasneje še dražba? :shock:
Nataša napisal/-a:Kar se pa slave tiče, se strinjam z Barb. in stojim v vrsti za avtogram. in na sliki od dpopa včeraj v Tivoliju si že tako suh, da se boš kmal lahko za Micka Jaggerja skril, pa te ne bo videt!!!

Ne samo avtogram, še kaj drugega dobiš...lupčka :oops:
Satisfaction! Hvala!
dpop napisal/-a:Fotr, čestitke za članek!!! In seveda... čestitke za "železno voljo" ki jo kažeš in drugim z njo daješ zgled! :cast: :cast: :

Hvala, Darko, čudno, da ne zarjavi tale železna volja, verjetno je to zasluga forumcev, ker me tako hvalite. Saj mi je všeč.
dpop napisal/-a:P.S. Aja... pa naslednjič, ko te bojo "štrumfi" na cesti
izmerili z radarjem, reci da delaš "intervale"... da moraš vaditi hitrost :lol: :lol: :lol: :lol:

Saj sem jim že včeraj dopovedoval, pa imajo verjetno svojo ekipo pripravljeno za maraton, ker se niso pustili prepričati. Vsak dan sem na vseh področjih vedno hitrejši!
GaGa napisal/-a:Čestitke tudi od razširjene račje družine!!!

Hvala, GaGa, še bomo tekli skupaj, tudi na maratonu!
mare napisal/-a:Bravo fotr, super članek, najbolj mi je všeč, da je vedno omenjen tudi forum.

Si bom še prizadeval!
Priseljenka napisal/-a:Končno sem tudi jaz prišla do Poleta.
Bravo Fotr! Čestitke! Nataša

Hvala, Nataša, skupaj smo v tem in skupaj bomo odtekli tudi maraton.
bota napisal/-a:zelo zanimiv članek, bi kar najraje zdajle šel tečt
:lauf:

Hvala, bota, če se bo takole odločilo čimveč ljudi, potem smo namen dosegli. Da tečemo in da smo na forumu.
Uporabniški avatar
 Fotr
oranzni_slon napisal/-a:,,,A na hrbet oranznega slona se tudi podpises? 8)

Hvala, Boštjan, seveda se ti podpišem, samoooo...lupčka pa ne vem, če bi ti bilo spodobno dati, bo še kdo kaj mislil :oops:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Fotr napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:,,,A na hrbet oranznega slona se tudi podpises? 8)

Hvala, Boštjan, seveda se ti podpišem, samoooo...lupčka pa ne vem, če bi ti bilo spodobno dati, bo še kdo kaj mislil :oops:

8) Evo, lubcka pa senkam kaksni deklini po tvojem izboru. :) :D Saj se bos znasel in sam dolocil kateri gre. :) Srecno!

lp, oranzni slon
 Lučko
Moja vrnitev v "realni svet" ne more bit lepša. Po optimalnem spancu v domači postelji vstanem spočit, nato jutranja kavica in seveda časopis Delo, v Delu Polet, v Poletu zelo, zelo, zelo znan obraz:
Fooootrrr zavpijem Tjaši, glej Fotr je v Poletu!
Nato sledi skupno branje. :lol:
Res Fotr, čestitke ob prispevku, prave čestitke pa zaslužiš ti kot tekač in to sem ti že večkrat omenil. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
in zakaj moram jaz vedno zadnji izvedeti za teke novice. :?:

aja, seveda, eni tudi delamo, pa so nam tako prijetne novice "prišparane" šele za popoldanske urice ( fizikalci PRESS ) :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 Fotr
Lučko napisal/-a:Moja vrnitev v "realni svet" ne more bit lepša. Po optimalnem spancu v domači postelji vstanem spočit, nato jutranja kavica in seveda časopis Delo, v Delu Polet, v Poletu zelo, zelo, zelo znan obraz:
Fooootrrr zavpijem Tjaši, glej Fotr je v Poletu!
Nato sledi skupno branje. :lol:
Res Fotr, čestitke ob prispevku, prave čestitke pa zaslužiš ti kot tekač in to sem ti že večkrat omenil. :wink:

Dobrodošla Lučko in Tjaša v realni svet. Hvala za pohvale, pa saj so to naše skupne ugotovitve, naša skupna doživetja in stremenja. Samo napisal sem, kar smo se že velikokrat pogovarjali, ugotavljali in doživeli v praksi. Upam, da bo čimveč ljudi spoznalo to, kar mi že doživljamo nekaj časa. Brez vas na forumu ne bi bilo ne Fotra, ne udeležbe v Poletovi ekipi, ne člankov, ne branja. Zato je zasluga skupna, tudi v članku so odlomki iz forumskih debat. Tako se kaže tudi vrednost foruma in seveda njegovih članov.
Uporabniški avatar
 lunca
Nataša je napisala:
.. na sliki od dpopa včeraj v Tivoliju ..

Kakšni sliki? Iščem po forumu, pa ne najdem....... Sem pa opazila, ja, da smo bili ovekovečeni! :clap:
 dpop
lunca napisal/-a:Nataša je napisala:
.. na sliki od dpopa včeraj v Tivoliju ..

Kakšni sliki? Iščem po forumu, pa ne najdem....... Sem pa opazila, ja, da smo bili ovekovečeni! :clap:

:? :? :? :? :? a to ni dovolj slikovnega materiala
http://www.sportosplet.net/galerija/thu ... =87&page=5
http://www.sportosplet.net/galerija/thu ... =87&page=6

Je pa res da polovice "slikajočih" nisem poznal... pa morda zato
kakšen portret nisem naredil...

994 Darko

P.S. Pa drugič :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 gregorb
Fotra na zastavo TF-ja!!! :lol:
Bravo Fotr spet boš, oz. si sprožu povečanje članstva v TF.
lp
Gregor
Uporabniški avatar
 Staša
Fotr napisal/-a:V neki anketi sem videl, da je za Slovence največja vrednota zdravje, pa se še zdaleč tako ne pehajo za zdravjem kot za denarjem.

Tale stavek sem na glas prebrala. Mi je bil najboljši. Ga bom ovekovečila v The best of TF.
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Bravo fotr! :lol: Clanek je odlicen. Tudi jaz imam tako mislenje o teku.
( Oprosti zaradi sumnikov :oops: ).

Tudi vcerajsni trening je bil prijeten. Ponavadi tecem sama ali najvec v paru. Tako je bil vcerajsnji tek pravo dozivetje. Nekaj novega.Tudi analiza je bila dobra, da sem lahko spoznala se nekaj forumovcev.

Verjamem, da boste poletovci na tak nacin z lahkoto pripravljeni na mali maraton.
Ko sem se sama pripravljala za moj prvi polmaraton pred nekaj leti(3), je bilo malo drugace. Poleta se ni bilo in tudi literature ne toliko. Sem bila pa trmasta in sem tekla bolj po svojem obcutku. Tudi razteznih vaj in fitnesa ni bilo toliko.

Preden sem v nedeljo tekla 21km v Celovcu, sem se upala, da bom kdaj zmogla natrenirati tudi za 42km, pa me je potem v nedeljo zvecer kar minilo veselje do teka. Avgusta sem imela namrec poskodbo in nisem bila v dobri kondiciji. Tako je bilo kar malo tezko, ceprav nisem imela tako slab rezultat.

Upam, da se vam lahko na treningu se kdaj pridruzim.

Pa dober tek in pis! :wink:

Majda
Uporabniški avatar
 Fotr
Hvala, Majda, za pohvale, sem že v Kranjski gori videl, da si že izkušena tekačica, pa tudi kar hitra. Tudi jaz nisem mogel verjeti, da je tek v družbi lahko tako prijeten, dokler nisem skupaj s forumci in seveda forumovkami tekel nekaj tekov in tekem in spomini nanje so nepozabni.
Res je sedaj lažje trenirati, posebno pod strokovnim vodstvom in napredek se kar kaže. Upam, da bo do maratona šlo tako naprej. V Celovcu si dosegla zame izreden rezultat, če bom tekel toliko na ljubljanskem polmaratonu (ali kakšno minuto manj, da bi bilo pod 2 uri) bi bil to zame vrhunski dosežek. S poškodbami se pa ni šaliti, jih je treba sanirati, da nam ne odvzamejo vsega veselja do teka ali nam tek celo onemogočijo.
Vedno se nam lahko pridružiš na treningih, sigurno boš našla nekaj tekačev(ic) tvojega ranga hitrosti, da boste, upam da bomo, skupaj tekli.
Se vidimo, če ne na treningu pa na kakšni naslednji tekmi!
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Hvala, prav rada se vam bom pridruzila, kadar bom imela cas.

Lep pozdrav in dober tek!
Majda
Uporabniški avatar
 Mutasti
Fotr je car!
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA