Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Torej, za leto 2010 - :TF) hvala vsem TF-jevcem za dobro družbo :toast: , spodbude :clap: :clap: , smeh :hehe: in seveda veliko mero potrpežljivosti, ker ko jaz enkrat začnem govoriti, se pač ne ustavim :lauf: :ignore: :ignore:

V Novem letu pa vsega dobrega obilo :laola
dragi moji,

želim vam, da boste v novem letu boljšega zdravja kot jaz zadnje dni, želim vam, da boste imeli obilo energije in dobre volje, da boste uresničili vse skrite želje in neizpolnjene fantazije.

.....seveda pa: veliko in še več pretečenih kilometrov v letu, ki je pred nami!!!!!

sreeeeeeečnooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

:laola
Pozdravljeni

Vsem želim, da bi se celo leto počutili tako dobro, kot sem se jaz opolnoči...

...štart 31. 12. 2010 ob 23:45, cilj 1.1.2011 okrog 00:05, vsaj sodeč po kanonadi iz okolice. Kje? I, na Gradiškem jezeru, kakopak :). Samo jaz in moja...Tikka 2 plus :P

Srečno!

MTJ
Imeti take prijatelje kot ste TF-ovci ni dano kar samo po sebi. Zato hvala vsem, ki smo se spoznali in preživeli skupaj lepe trenutke. :laola
Vsem želim, se veliko skupnega druženja na tekaških prireditvah in tudi izven njih. :D :D :D
Tudi zaradi vas je naš dan lepši. :clap: :clap: :clap:
Hvala vsem in veliko SREČE naj vas spremlja v letu 2011. :laola
Sreča, zdravje in veselje,
to so moje novoletne želje.
Za vse tekače, njihove družine,
naj volja do teka vas v letu 2011 ne mine!

Osvojite cilje vse zadane
in čimveč časa naj za druženje ostane! :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA