Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Pina
Jst sm predlani tudi nameravala iti na ta tek, pa še dobr da nisem šla, ker bi mi zihr pobral vso voljo do teka in tekmovanj.
Mogoče bi jih morali na Aktivni.si najprej imeti program "obnašajmo se lepo" potem pa šele "tečemo skupaj" ... :--
 BINA
Ne želim biti sarkastična ampak Pina naj ti povem, da to sploh ni napačna ideja :D .

Sigurno bi bilo potrebno pod pomembna obvestila navesti kakšen je način obnašanja na tekih. Ker za veliko jih je to prva priredirtev in mogoče ne vedo, da se ne teče po 4 ženske skupaj, se ne preriva in da tudi če je za minutko počasnejša zaradi gneče na klancu, ne bo konec sveta :wink: . Si pač tisti minutko na koncu v glavi odšteješ...saj konec koncev vsak tekmuje sam s seboj ali pač ne?! Vse, ki greste vam želim samo dobro druženje in SPROŠČEN tek... :clap:
 Zenith
Sigurno bi bilo potrebno pod pomembna obvestila navesti kakšen je način obnašanja na tekih. Ker za veliko jih je to prva priredirtev in mogoče ne vedo, da se ne teče po 4 ženske skupaj, se ne preriva in da tudi če je za minutko počasnejša zaradi gneče na klancu, ne bo konec sveta . Si pač tisti minutko na koncu v glavi odšteješ...saj konec koncev vsak tekmuje sam s seboj ali pač ne?! Vse, ki greste vam želim samo dobro druženje in SPROŠČEN tek...

A se ne reče temu v angleščini: Common sense. Logika.
Uporabniški avatar
 ROSI64
sfinga2004 napisal/-a:plasticne zamaske pa lahk jaz prinesem -mam nekaj vrec :D :D :D

Z veseljem jih bomo sprejeli :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
V knjižici, ki smo jo dobile v darilni vreči, je tudi tekaški bonton. :D
Uporabniški avatar
 Enkica
Jaz o DM teku mislim podobno kot plejade45. So tudi slabši načini za preživeti dan. In če samo ena od vsakih 50 punc, ki jim je to prva tekaška prireditev, nadaljuje s tekom, je namen več kot dosežen. Ne hodite tja z namenom po hudo resnem teku, pa je :D .

Fantje pa morate priznat še nekaj. Nikoli ne teka po vaših ustaljenih tekaških poteh toliko brhkih deklet kot ravno kak mesec pred DM tekom :lol: .
 Zenith
Fantje pa morate priznat še nekaj. Nikoli ne teka po vaših ustaljenih tekaških poteh toliko brhkih deklet kot ravno kak mesec pred DM tekom.

Meni pa ni bilo jasno kaj se toliko spotikam zadnjič pod Rožnikom.
 kovit
:D :D
Jah se pač ne znate obnašat punce...
Jaz pridem navijat...toliko poskakujočih jošk na enem mestu res ni za zamudit :laola :laola :laola
 erika1
Pozdravljeni!

Že nekaj časa mi leži nekaj na duši, ko prebiram tele komentarje o obnašanju deklet na dm teku. Dragi moški predstavljajte si da vas npr. na Ljubljanskem maratonu, kjer je masa ljudi približno enaka dm teku spustijo na progo širine dveh metrov, na nekaterih predelih je vse skupaj še precej ožje :shock: . Nihče pa ne komentira "odlične" izbire trase proge, ki niti slučajno ne dopušča toliko tekačev. Aja za dekleta bo že v redu, fantje pa si dajmo cedit sline ob spotikanjih, potiskanjih,...in podobnih stvareh, ki se nehote dogajajo med tekom, ker drugače enostavno res ne gre v taki množici.

Lp, Erika
Uporabniški avatar
 olii
Glede na to, da sem bila na prvem in drugem dm-teku. Lahko rečem da se več kot 50% žensk obnaša grozno. Počutila sem se, kot da sem nekje na pašniku med kravami. Pač ene ne poznajo bontona letijo grde besede, udarjanje s komolci, spotikanje nog itd..
Lahko bi se letos kaj spremenilo ko se veliko govori o tekaškem bontonu. Pustimo se presenetiti. Upam da nisem katero užalila z izrazom krava, ampak žal je tako. :P
Uporabniški avatar
 mojchka
Mah, jaz ne vem, če je bilo res tako hudo. Sama nimam takih izkušenj. Je pa res, da sem na štartu bila bolj odzadaj in se potem počasi prebijala naprej (no, prav dosti naprej res ne, :D .
Res nimam slabih izkušenj. Zdel se mi je prijeten, simpatičen tek.
In kot povsod, se tudi tu dobi nevzgojene udeležence/udeleženke.
Pa saj ne moremo reči, da so prav vse zanalašč spotikale in brcale in odrivale in "komolčarile"!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA