Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 krfjolca
Herbalife, ane? Smo tudi mi naleteli zadnjič na eno na Šmarni gori. Sem se tudi sama zasekirala, pokazalo mi je prav tako nekoliko preveč, po njeni interpretaciji. ITM normalen. Kolegicam enako, pa so hude športnice. Eni je pokazalo normalno (ne pa idealno), pa nima niti grama maščobe na sebi. Tako da je to pomojem kar nateg.

Sicer pa glede tvojega vprašanja - morda bi res poskusila s katerim od tovrstnih napitkov po vadbi (ne ravno Herbalife, ker je po mojem mnenju čisto predrag, ampak katerega od ostalih). Jaz dopoldne ponavadi v službi popijem šejk (včasih Maxx, včasih Nupo, ali pa kako od čokoladk, ki so nadomestek obroka), ker nimam časa na malico, poleg tega pa mi je všeč, ker so uravnotežene sestavine. Pa me nasiti do kosila, včasih vmes še kako sadje prigriznem, pa je to to.
 abcd
Tudi sam sem bil večkrat na njihovih meritvah.
Njihova naprava kaže pet procentov manj kot pa moja tehtnica. Tako, da kaže kvečjemu premalo kot preveč maščob.
Uporabniški avatar
 banANA
Sem se malo pozanimala o teh meritvah ... in jim nebi ravno zaupala :-- . Menda je vse skupaj odvisno tudi od tega koliko si dehidriran. In glede na to, da sem se merila po teku, je bila prevodnost zaradi dehidracije počasnejša .... tako nekako ... V glavnem mislim da je šlo za reklamo.

Menda so razlike v odstotku celo pri tem ali ročki primeš s suhimi ali mokrimi rokami .... bo treba na Nočni 10ki sprobat.

Lep pozdrav
 ninko
Dobra tema..
jaz sem tole prvič merila 2 leti nazaj v mostecu, takrat je pokazalo 22% --> normalno.
potem pa je zadnjič v tivoliju pokazalo 25,9%, kljub moji redni rekreaciji in ne preveč drugačnem slogu življenja... me je na rit sesulo, zabediralo itd... sem si rekla, odpovem se sladkarijam. kak teden mi je šlo kar dobro.

potem, kakih 10 dni nazaj, ponovno naletim na ta štant in sem si rekla, ajde, gremo probat. pokazalo je 18 %. tudi nisem mogla verjeti in sem povedala rezultat prejšne meritve,so dejali, da ni možno, da v tako kratkem času izgubimo toliko % maščobe.
da so nekaj narobe merili zadnjič. ok...
potem zadnjič spet merim, ponovno 25. fant je imel prav tako odstopanja v večih merjenjih in sva nekako prišla do zaključka, da je res morda odvisno od hidracije telesa, saj je s tem povezana tudi prevodnost teh pulzov, ki jih naprava spusti preko kože. dejavnik naj bi bila tudi trdota, debelina kože in še ali stojiš na trdih, mehkih tleh...

najbolj relevantno je verjetno merjenje s tistimi 'klešči' na večih predelih telesa.

verjetno sama nimam najnižjega procenta maščobe, najvišjega tudi ne...ali pač. ne vem kateri številki naj verjamem. mislim, da se ni toliko obremenjevati s temi merjenji, če imamo vsaj približno neko uravnoteženo prehrano z vključenim gibanjem. sama sem mnenja, da se kar nekaj gibljem in tudi jem bolj light hrano in ne vem kakšen procent morajo imeti šele nekateri, ki čisto nič ne pazijo in podobno... je pa res, da sem mahnjena na razne sladkarijce... :oops: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA