Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
amor76 napisal/-a:Jaz pa po teku posušim na stojalu,nato pa dam v koš za perilo.Ker imam za vsak dan drugo,si konec tedna vse operem,posušim in štartam novim bitkam naproti :D

Ti pa imaš denarja :D Jaz sem za svojo dal 40€ res da je res super material, imam 2; samo da bi jih imel pa 5-6 za vsak dan pa še kratke hlače..., je pa mal prevelika investicija. Razen če tečeš v "švic majcah", torej v navadnih bombažnih majcah, samo potem še pol kile znoja nosiš med tekom :D :laola
Ninđa napisal/-a:Po vsakem treningu daste v pralni stroj športno perilo? :shock:

Ok, pa recimo, da ne damo takoj v pralni stroj, ampak damo prvo sušit. Ker lahko perilo če je mokro npr. splesni :mrgreen:

Kaj naredite? :wink:

Ja, načeloma dam perilo takoj v stroj, imam ekstra kratek 14-minutni program. Če ne, dam na stojalo, da se posuši in potem ponavadi visi tam, dokler ga ne dam v pranje, kar pa ni več kot kakšen dan, ker potem pridejo zraven še moževa tekaška in nogometna oprema in otroški nogometni dresi, pa se hitro nabere športna runda. Pogosto pa tečem kar v istem kompletu, saj ga operem takoj po teku in je do naslednjega dne že suh.
Mcride!! Nimam toliko denarja,niti v takem kontekstu nisem hotel napisati..Omenil sem samo,da imam majic in hlač za vsak dan v tednu(pa ne bombažnih-ampak pravih tekaških)...imam pač srečo,mi žena kupi ker pac dela v sportni trgovini.... :D :D :-- lp
T1 napisal/-a:Prva stvar, ko pridem domov, vse cunje direktno zmečem v pralni stroj. Potem dodam še nekaj temnih oblačil in startam zadevo. Nikoli ne sušim in hranim za prihodnjič. Vem pa, da nekateri perejo bolj malo, saj se je že večkrat zgodilo, da je na startu kakšnega teka kdo tako zaudarjal, da se mi je kar želodec obračal. In potem, če nisem imel sreče, je bil na tekmi približno tako hiter kot jaz in sem ta smrad moral prenašati še med tekmovanjem.
Res mi ni jasno, a nekateri res nič ne vohajo, kaj oddajajo? Ali pa jih samo smrad ne moti. Samo zastaran švic je res ogaben. Morda se pa niti ne stuširajo :roll: ?

s tem se pa strinjam. jaz uporabim stvari za tek večkrat, ampak na prireditve pa grem vedno s svežimi cotami. ravno zaradi tega, da ne smradim v oni gužvi. ampak tam navadno smrdijo neumiti ljudje in ne samo oblačila.
mcride napisal/-a:
amor76 napisal/-a:Jaz pa po teku posušim na stojalu,nato pa dam v koš za perilo.Ker imam za vsak dan drugo,si konec tedna vse operem,posušim in štartam novim bitkam naproti :D

Ti pa imaš denarja :D Jaz sem za svojo dal 40€ res da je res super material, imam 2; samo da bi jih imel pa 5-6 za vsak dan pa še kratke hlače..., je pa mal prevelika investicija. Razen če tečeš v "švic majcah", torej v navadnih bombažnih majcah, samo potem še pol kile znoja nosiš med tekom :D :laola

Tudi, če imaš samo en "pravi komplet", se do naslednjega dne posuši :D .
Če že nimaš dovolj za en pralni stroj, pa ga daj pod mlačno vodo in daj sušit. Do jutri je sigurno suh, tako da ni izgovorov:D .
jaz vedno jih dam v pralni stroj v kratek program za športna oblačila (40min), imam kar nekaj hlač pa nešteto število majic, da o nogavicah ne govorim :D

A te ne smrdijo cunje?
pementos napisal/-a:A te ne smrdijo cunje?

ma seveda smrdijo, pa kaj naj? jaz sem včeraj odtekel 10km v sveži majici, ki sem jo dobil letos v radencih. danes ima malo duh, ampak ne smrdi tako da bi jo moral prat. uporabil jo bom še ziher danes in jutri. pa še vedno ne bo smrdela tako kot en prasec, ki se že štiri dni ni umil pol pa pride na štart.
Ne razumem točno....sem edina, ki po teku pride gnila domov???? Meni namreč niti na pamet ne pade, da bi te cote potem posušila in šla še enkrat v njih tečt...ogabno. Prva stvar, ko pridem v stanovanje je, da vse skupaj zmečem v pralni stroj...
Pina napisal/-a:Hmm, pa tečeš v švic majci ali v navadni bombažni?

Midva z možem oba tečeva v švic majicah in spodnjih delih, pa od obeh dobesedno teče. Ko se perilo posuši, so sploh na moževem kar bele slane lise. Si res ne predstavljam še enkrat teči v tem.
Pina napisal/-a:Hmm, pa tečeš v švic majci ali v navadni bombažni?

Nikoli v bombažnih stvareh, vedno v tekaških majčkah in hlačkah. Sej tudi v teh oblačilih švic ne more kar izpuhtet v zrak :D
To je zgleda odvisno od posameznika. Moje zadeve po enem teku nimajo nobenga vonja še in nobenih lis. Res pa je da nikoli ne tečem po tanajvečji vročini. Pri fantu je pa drugače :). Pri meni ima vonj samo znoj, ki nastane zaradi živčnosti, ne zaradi aktivnosti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA