Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 StaraKost
...ne bereš.
- pojdi v edit, daj Remove all selections.
- postavi cursor na mesto začetka intervala. Pritisni in drži skrajno levo tipko(puščico gor) in potegni miško do konca intervala.
- pritisni prvo info icono
- daj save.
-idi ven v koledar
- ponovno startaj file

sedaj imaš željene podatke za prej selekcioniran interval. Ker si dolžino vnesel ročno si jo najbrž izgubil, zato jo vnesi ponovno.
- startaj graf.
Vidiš celi graf in spodaj plavo je označen aktivni del.
Uporabniški avatar
 mcride
StaraKost napisal/-a:...ne bereš.
- pojdi v edit, daj Remove all selections.
- postavi cursor na mesto začetka intervala. Pritisni in drži skrajno levo tipko(puščico gor) in potegni miško do konca intervala.
- pritisni prvo info icono
- daj save.
-idi ven v koledar
- ponovno startaj file

sedaj imaš željene podatke za prej selekcioniran interval. Ker si dolžino vnesel ročno si jo najbrž izgubil, zato jo vnesi ponovno.
- startaj graf.
Vidiš celi graf in spodaj plavo je označen aktivni del.

Wiii :laola dellaaa, hvala; enostavno mi ni bil jasen prvi korak, "edit" :D , drugače tista tipka s puščico se pa imenuje "shift" :mrgreen: ; sedaj pa lepo kaže.

Hvala še enkrat.

Samo imajo pa skrajno zakomplicirano to zadevo, ki je za moje pojme ključna pri analizi.
Uporabniški avatar
 StaraKost
....zakaj zakomplicirano. Odznačiš celi trening in označiš samo tiste dele, ki te zanimajo :D.
Uporabniški avatar
 mcride
Jah, če to gledaš sem jaz tisti ki sem kompliciral, ker je res enostavna finta :)

PS: se mi splača dokupiti S1 senzor? Glede, da si lahko vse razdalje enostvno z google maps izračunam?
 sitrader
mcride napisal/-a:
Wiii :laola dellaaa, hvala; enostavno mi ni bil jasen prvi korak, "edit" :D , drugače tista tipka s puščico se pa imenuje "shift" :mrgreen: ; sedaj pa lepo kaže.

Hvala še enkrat.

Samo imajo pa skrajno zakomplicirano to zadevo, ki je za moje pojme ključna pri analizi.

Glej, PPT5 je super zadeva in mislim da ni tako versatilnega programa, kjer bi lahko nastavljal in analiziral vse živo. Še najbolj pa mi je všeč da lahko sestavljaš treninge po mili želji praktično brez omejitev in parametre ko si želiš (in kombinacije senzorjev če si multišportnik). Edino kar pogrešam včasih je kakšen spodoben manual ;)

Dobro da si rešil problem :)
 spela*
Jaz sem čisto za časom. Ne uporabljam Facebooka, nimam pametnega telefona, povprečja tempa računam s kalkulatorjem - v svojo obrambo naj povem, da je ta kalkulator na računalniku. :D

Glede na zgornja dejstva in glede na to, da kljub vsemu pišem na Tekaškem forumu, je verjetno tudi Tekaški forum že zdavnaj "out".
Uporabniški avatar
 StaraKost
mcride napisal/-a:Jah, če to gledaš sem jaz tisti ki sem kompliciral, ker je res enostavna finta :)

PS: se mi splača dokupiti S1 senzor? Glede, da si lahko vse razdalje enostvno z google maps izračunam?

Razdalje ja, veš pa samo avg tempo za določeni odsek in to po teku, ne moreš pa vedeti svoj tempo v min/km tekoče med tekom, kar zna biti zelo pomembno :mrgreen: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA